Size bunca hakareti eden adamı hayatınızdan çıkaramadığınız için mi çaresizsiniz?
Ne katıyor bu adam hayatınıza?
Neden ilişkinizi sürdürüyorsunuz?
Bu kelimeleri duymak hiç mi rahatsız etmiyor sizi?
Ya mesela biz birlikteyken çok iyiyiz ama fakat tartışmalarmızda o o olamaktan çıkıoyr ve ben küfürden nefret ederim ama bunu bile bile bana etti 4 5 kere atmiştir belkide daha fazla ..bilmiyorum ettiği hakeretleri unutamıoyurm kalbime oturdu hele son olan olay..
çok merak ediyorum canım o kadar dinine düşkün nasıl bir yaşam sürüyor kendi uyguluyor mu bir de senden kapanmanı istedi mi ? ne olursa olsun sana hakaret etme gibi bi lüksü yok
Evet evlenince kapancaksın dedi böyle kapri falan giymeme bile kızıyor izin vermiyor yani şuan dar pantolon vs..
ben evlendim eşimle tam 6 yıllık bir geçmişim vardı 6 yılda bir insan tanımazmı birbirini. şimdi bakıyorumda ne ben onu nede o beni tanımış. e şuan flört dönemi herkes kendini gizliyor buna rağmen tartışmalarınızda yine de hep kişiliğini açık etmiş. bak olayın dışına çık bir kere farzetki senin bu anlattıklarını ben sana anlatıyorum. sen ne derdin bana ? aklın yolu birdir
ben evlendim eşimle tam 6 yıllık bir geçmişim vardı 6 yılda bir insan tanımazmı birbirini. şimdi bakıyorumda ne ben onu nede o beni tanımış. e şuan flört dönemi herkes kendini gizliyor buna rağmen tartışmalarınızda yine de hep kişiliğini açık etmiş. bak olayın dışına çık bir kere farzetki senin bu anlattıklarını ben sana anlatıyorum. sen ne derdin bana ? aklın yolu birdir
sen ne düşünüyorsun peki canım :26:
Ya bende tabiki kapanmayı okadar geçe bırakmak istemiyorum hani ama şuanda kapri giymeme bile kızıyor yani bilmiyorum. Beni üzen bana edilen hakaretler beni iyice sahiplenmiş yani hatta şuan bile konuşmuyoruz daha demin kavga ettik bana akşam apt.. falan demişti yine deidm sen diyemezsin bana sende kendine laf yedirme falan dedi bilmiyorum anlayamıyorum
hakaret etmeden sana bunları izah etse belki herşey çok daha farklı olucak.. senin bunlara sıcak baktığını böyle davranmaması gerektiğini izah ettin mi karşılıklı oturup çözmeye çalıştınız mı.. çünkü gurur kırıcı söylediği şeyler
Evet söyledim tabiki daha akşam o lafları söylemeden önce söyledim her seferinde söylüyorum bana etme diyorum ama aynı tas aynı hamam devam ediyor
Evet çok haklısınız bikere daha şimdiden aile uyuşmazlığı var onun ailesi denize bile gitmiyor benim ailem öyle değil tabiki hepimiz müslümanız namaz oruç hepsini yapıyoruz babam annem olsun ama bana evlenince kapancaksın diyor eskiden sen bilirsin diyodu şimdi ama öyle değil yani
Şimdi konuştuk özür falan deiledi akşam için dedim bidaha bana hakaret edersen ayrılırım dedim tamam dedi . bilmiyorum bidaha yaparmı bilmiyorum şuan of
f..şeler gibi giyiniyorsun dedi ben o lafı duydum acayip kalbim kırıldı sonuçta ben babamın yanındayım ailem var yanımda yani bu arada 1.5 yıldır çıkıyoruz 17 yaşındayım .. ... daha neler neler söyledi küfürde etti bi kaç kez . ama ayrılmadık . siz olsaydınız napardınız bu hakaretlere karşı ki anlatmadığım daha neler var
kızlar çok alıngandır yani ve ben gerçekten çok alınganım bunu bilmesi lazım bana kıyamaması lazım değilmi ya
beni eskisi kadar sevmiyorsun soğumuşsun dedi çünkü eskiden bu hakaretlerine dayanabiliyordum ama şimdi buraya kadar geldi yani .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?