Çaresizlik..

Tabiki çok rahatsız ediyor ve kendimi çok kötü hissediyorum şimdi birlikteyken yanyana aramız çok iyi olduğu için onları düşünüyorum sinirle söylemiştir diyodum her seferinde ama ya bi insan sevdiğine bukadar kötü laflar nasıl kullanabilrki ben ona defol git bile diyemiyorum o bana derken yani bende bu durumdan memnun değilim ayrılırsam nasıl unuturum yani onu düşünüyorum

ben evlendim eşimle tam 6 yıllık bir geçmişim vardı 6 yılda bir insan tanımazmı birbirini. şimdi bakıyorumda ne ben onu nede o beni tanımış. e şuan flört dönemi herkes kendini gizliyor buna rağmen tartışmalarınızda yine de hep kişiliğini açık etmiş. bak olayın dışına çık bir kere farzetki senin bu anlattıklarını ben sana anlatıyorum. sen ne derdin bana ? aklın yolu birdir

çok merak ediyorum canım o kadar dinine düşkün nasıl bir yaşam sürüyor kendi uyguluyor mu bir de senden kapanmanı istedi mi ? ne olursa olsun sana hakaret etme gibi bi lüksü yok

Evet evlenince kapancaksın dedi böyle kapri falan giymeme bile kızıyor izin vermiyor yani şuan dar pantolon vs..

Evet çok haklısınız bikere daha şimdiden aile uyuşmazlığı var onun ailesi denize bile gitmiyor benim ailem öyle değil tabiki hepimiz müslümanız namaz oruç hepsini yapıyoruz babam annem olsun ama bana evlenince kapancaksın diyor eskiden sen bilirsin diyodu şimdi ama öyle değil yani

Evet çok haklısınız bikere daha şimdiden aile uyuşmazlığı var onun ailesi denize bile gitmiyor benim ailem öyle değil tabiki hepimiz müslümanız namaz oruç hepsini yapıyoruz babam annem olsun ama bana evlenince kapancaksın diyor eskiden sen bilirsin diyodu şimdi ama öyle değil yani

sen ne düşünüyorsun peki canım :26:

Ya bende tabiki kapanmayı okadar geçe bırakmak istemiyorum hani ama şuanda kapri giymeme bile kızıyor yani bilmiyorum. Beni üzen bana edilen hakaretler beni iyice sahiplenmiş yani hatta şuan bile konuşmuyoruz daha demin kavga ettik bana akşam apt.. falan demişti yine deidm sen diyemezsin bana sende kendine laf yedirme falan dedi bilmiyorum anlayamıyorum

hakaret etmeden sana bunları izah etse belki herşey çok daha farklı olucak.. senin bunlara sıcak baktığını böyle davranmaması gerektiğini izah ettin mi karşılıklı oturup çözmeye çalıştınız mı.. çünkü gurur kırıcı söylediği şeyler

Evet söyledim tabiki daha akşam o lafları söylemeden önce söyledim her seferinde söylüyorum bana etme diyorum ama aynı tas aynı hamam devam ediyor

bunu bile bile yakma başını arkadaşım. çok gençsin çok güzel günlerini yakmaa...

Şimdi konuştuk özür falan deiledi akşam için dedim bidaha bana hakaret edersen ayrılırım dedim tamam dedi . bilmiyorum bidaha yaparmı bilmiyorum şuan of

Şimdi konuştuk özür falan deiledi akşam için dedim bidaha bana hakaret edersen ayrılırım dedim tamam dedi . bilmiyorum bidaha yaparmı bilmiyorum şuan of

Sana "fahişe" diyen adama inandın yani?
Mutluluklar dilerim!!!

Aslında bu sitede çok fazla aktif değilim. Fakat kızımın yaşında olduğunuzu okuduktan sonra kayıtsız kalamadım.
Sizin yaşınızda kızım var. Ona her zaman söylerim. Sen kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez. Lütfen yapmayın
o kadar değerlisiniz ki böyle karekteri bozuk insanların elinde ziyan olmayın. Kendinize değer verin.
Aileniz tek kelime etse bu kadar sabır göstermez elin 3 kuruşluk insanlara kendinizi ezdirmeyin.
Hayatın boyunca bu zihniyette kişiler karşına çıkacaktır. Ve kendini bu kişilerden korumanın tek yolu okulunu bitirmek,
ekmeğini kazanmak, kimseye muhtaç olmamaktır. Sana küfreden, aşağılayan birinin sevgisine ihtiyacınmı var senin. Gül gibi
ailen varken. Geleceğine bak lütfen. Oku, mesleğini kazan. Önüne neler çıkar. Herşeyden önce kendine değer ver. Sen böyle
tip insanlarımı kendine layık görüyorsun. Önüne bak kendini ezdirme. Sana tavsiyem budur. 17 yaşın cahilliği ile kendini ezdirme.

ve sana söylüyorum. TEKRAR YAPACAK. Çünkü onun hamuranda var böyle ucuzluklar.

Çaresiz değilsin ki. Çare ayrılmak. Ama bunu 17 yaşında birine anlatmak güç.
Çok şükür ki bu deli çağları kimseye aşık olmadan atlatmışım.
Yoksa benim de kafam almazdı bazı şeyleri ve yanlışlar yapardım herhalde.

Son düzenleme:
selam
ben de dini emirler gereği denize girmem çünkü mutlaka bir gören oluyor
ama ben Rabbimin rızası için girmiyorum
ve çok değer verdiğim biri denize havuza falan gitse üzülürüm, gitmesini istemem, çünkü onun Allahın rızasını dışına çıkıp ahirette azap çekmesini istemem
ama şu da var ki hakaret ederek, baskı yaparak daha kötü bir şey yapıyor
medeni insanlar ikna ile değişir, zorbalıkla değil
aksine zorbalıkla amacınıza da zarar veirsiniz
herhalde sevgiliniz yaşı genç olduğu için cahilce davranıyor
bu yaştaki erkekler böyle birz fanatik, aşırı, sinirli falan oluyorlar
bence düşüncesi çok doğru, davranışı çok yanlış
uzak durmak lazım

Son düzenleme:
Sonlara doğru "Daha önce hakaret etmeyeceksin demiştim yine ettin" dedim diyorsunuz en sonda da "Bir daha yapar mı bilmiyorum off" vs... Anlatalım bir daha yapar mı...

Kaç yerde din iman lafı geçmiş, bu çocuk dinine bu kadar düşkün de 15 yaşında kızla ne işi varmış, şimdi de 17 yaşına geldi diye aynı kızla evcilik oynamaya kalkıyor? Küfredince, hakaret edince, onu giy bunu giyme deyince adam oldum zannediyor, siz de onun "erkekleşme" çabalarına prim veriyorsunuz... Sizin üzerinizde "maço" stajı yapıyor ileride evleneceği kadında uygular artık... O kadın siz olmazsınız, kimse "o tabiri" kullandığı kızla evlenmez, evlense de daha çok küfretmek, stres atmak için...

Çok merak ediyorum, babanız size bu lafları söylese ne yapardınız? Sanırım "Babam bana asla öyle bir şey söylemez" diyeceksiniz, babanızdan duymaya tahammül edemeyeceğiniz lafı elin ergen oğlundan duyup, sineye çekip, sonra burada ciddi sorunları olanların arasında "çaresizim" diye kendinizi paralıyorsunuz, sevdiği insana sizin kadar taviz vermediği halde ilişkisi çıkmaza girenler ne yapsın? Sizin çareniz belli, o size yol vermeden ona yol göstereceksiniz çünkü o eninde sonunda bırakacak sizi, kim her hakaretine kürüne katlanan, en fazla ağlayıp sonra bir şey olmamış gibi devam eden birinden sıkılmaz ki?

kızlar çok alıngandır yani ve ben gerçekten çok alınganım bunu bilmesi lazım bana kıyamaması lazım değilmi ya

"Kızlar alıngandır mı?" Siz alıngan mısınız? Sizin maruz kaldığınız sözlü şiddetin onda biri yüzünden evliliklerini bitiriyor insanlar, birbirlerini mahkemeye verip hakaret davası açıyorlar, siz "ya onu unutamazsam" korkusundan ayrılamıyorsunuz, siz alıngan mısınız?

beni eskisi kadar sevmiyorsun soğumuşsun dedi çünkü eskiden bu hakaretlerine dayanabiliyordum ama şimdi buraya kadar geldi yani .

Yukarıda da yazdım, sevme ölçütü "hakaretlere dayanma" olan, kılık kıyafete karışan, ailenizle yapacağınız aktivitelere bile müdahale eden, size her türlü hakaret ve küfrü eden birinden "ya unutamazsam" korkusuyla ayrılamazsanız daha buralara bu konular çok açılır... Kadınlar daha çok hakaret işitir, dövülür... Siz bunlara katlanıyorsanız çocuk ne yapsın, o bile şaşırmış, "eskiden dayanıyordun şimdi ne oluyor" diyor, dayanamamanızı algılayamıyor, o kadar aciz kalmışsınız ki... Siz gönüllüsünüz ama bu çocuk sizi terk edince başkasının başını yakacak, kız insan gibi davranılmasını isteyince tepki gösterecek... Alışmamış çünkü insan gibi davranılmasının talep edilmesine...

Hep erkek anaları suçlanır oysa her erkek bir ilişkinin nasıl yaşanması gerektiğini ilk sevgilisinden, onun tepki ve taleplerinden öğrenir... Erkeklere "odun" derken onları "daha fidanken sulayan" hemcinslerimizi unutmayalım...

Denize girmek sanki çok büyük bi olaymış gibi abartmış bide ailenle gircekmişin üstelik onuda geçtim hakaretler etmiş sana...
Ona göre doğru bi davranış olabilir ama sana ters gelmiş yani düşünceleriniz çok farklı geldi bana.

fa....e yi gördükten sonra ne yazdığının devamını nede yorumları okudum. umuyorumki anında terk etmişsindir o saygısızı , küçültmemissindir kendini daha fazla. gittiği yurtlarda ağzını bozmaması gerektiğini en basitinden bayanlara saygı gösterilmesi gerektiğinden bahsedilmemiş heralde. beyninin yarısından fazlasını yobazlık kaplayan biri daha.. acıyorum böylelerine

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…