caresizlik

sevgisiz11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
172
53
48
Ailesi icin her fedekarligi yapan ama karsilik gormeyen,
bu yasina kadar tum gelirini ailesine veren dugununde evden bi igne gormeyen,
evde devamli ailesi icin ufacik seylerden kavga cikaran,
evinden gelen kira gelirini ailesine veren durumlarinin cok iyi olmasina ragmen ayrica kirada oturmamiza ragmen
Bi is arkadasi icin 3 sene beni aglatan(kizin yilisk hareketleri surekli mail atmasi sohbet etmeye calismasi
Aramasi beni rahatsiz etti bir dugunde tanistm onca arkadasi icinden sade ondan kotu bi elektrik aldim
Mesafe koymasini istedm yapmadi hep soz verdi yine devam etti en son bayramda onun icin kavga cikti msj atti is disinda gorusmeyelim diye ole kapandi) ama guvenim kalmadi
Boyle bi adamla evliyim
Saygi bitti hakaret siddet
Benimde hatalarim var ama sorunun kaynagi genelde o
Suan ayriyiz ailesinin binasina tasinmak istiyor ben kabul etmiyorum
Barismakta istemiyorum zaten ama hep gelgitler oluyo iste
Sizce bu adam duzelirmi

Ailesi icin her fedekarligi yapan ama karsilik gormeyen,
bu yasina kadar tum gelirini ailesine veren dugununde evden bi igne gormeyen,
evde devamli ailesi icin ufacik seylerden kavga cikaran,
evinden gelen kira gelirini ailesine veren durumlarinin cok iyi olmasina ragmen ayrica kirada oturmamiza ragmen
Bi is arkadasi icin 3 sene beni aglatan(kizin yilisk hareketleri surekli mail atmasi sohbet etmeye calismasi
Aramasi beni rahatsiz etti bir dugunde tanistm onca arkadasi icinden sade ondan kotu bi elektrik aldim
Mesafe koymasini istedm yapmadi hep soz verdi yine devam etti en son bayramda onun icin kavga cikti msj atti is disinda gorusmeyelim diye ole kapandi) ama guvenim kalmadi
Boyle bi adamla evliyim
Saygi bitti hakaret siddet
Benimde hatalarim var ama sorunun kaynagi genelde o
Suan ayriyiz ailesinin binasina tasinmak istiyor ben kabul etmiyorum
Barismakta istemiyorum zaten ama hep gelgitler oluyo iste
Sizce bu adam duzelirmi

bilemiyorum ama bence ne kadar evli olsanız da araya mesafe koymalısın. yoksa sen onun her dediğini bu durumda yapacak olursan daha çok tepene biner diye düşünüyorum. imkanın varsa bi kaç gün ablanın evinde veya ailenle kal. sensiz kalınca pişman olur, aptallık yatığını anlar belki. mesafeler bişeyleri değiştirmeli diye düşünüyorum..

allah yardımcın olsun ailesine yanaşma derim canım hatta dahada uzaklaşın hayatınıza 3.kişileri sokmayın ve biraz taktikli davran eşi hakkında kötü konuşma seviyo gibi yap onun kabul edebileceği şekilde yaptır istedilerini ne bilim evliler daha iyi bilir kimi yatakta yumuşar kimi sevgiyle anlayışla kimi pofpoflanmayla vs. evlilerden destek al canım tecrübe başka bişey

düzeleceğini sanmıyorum
eşin baştan beri ailesiyle senin aranda denge kuramamış
bu zamandan sonra da kurabilecek gibi durmuyor..halen taşınmayı istediğine göre..

Cocuga annesi bakicakmis onun icin istiyo tasinmayi cocuk yokki suanda evliligi bitiyo o halen neyin derdinde ayrilmakta istemiyo ama cabada gostermiyo:(

Böyle eşinin uyarılarını dikkate almayıp burnunun dikine giden adamları ne yapmalı bilmiyorum. Nasıl cezalandırmalı.... Allah yardımcın olsun.

Bence bu adam düzelmez ve sende ayrılamazsın.
Bu kadar olaydan ve geçen zamandan sonra özgüvenini alıp götürmüştür. :(
Çözüm üretmek en güzeli ama en zor olanı.
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.

Back
X