Evet kullanıyorum fakat sorun yaşamaya başladıktan sonra baya bi azalattım.Kahve ya da sigara tuketiyor musunuz?
Bana da önceden ara sıra oluyordu ama bikaç dakika sonra geçiyordu. Bu kez bir haftadır devam ediyor ve nefes bile alamıyorumFal baktiracagim diye ard arda 3 Turk kahvesi ictigimde basima gelmisti ayni durum ama ertesi gune gecmisti. Acaba size carpinti yapan birseyler mi yiip iciyorsunuz son gunlerde
Doktorum çok hafif düzeyde antidepresan be kalbi rahatlatan bi ilaç verdi. İçiyorum ama hala aynıyım 3 gündür içiyorummuhtemelen panik ataksiniz
Bir de psikologa gitmeyi deneyin belki de ruhen bir buhran donemindesiniz. caninizi sikan seyler yasadiniz mi son zamanlardABana da önceden ara sıra oluyordu ama bikaç dakika sonra geçiyordu. Bu kez bir haftadır devam ediyor ve nefes bile alamıyorum
Teşekkür ederim. Aslında çok stresli bi yaşamım yok. İşten ayrıldım iki hafta önce. Tüm gün evde tekim. Ailem başka şehirde. O yüzden mi bunaldım acaba diye annemlerin yanına geldim ama hala aynıyım ne yazık kiSıkıntili bir donemde misiniz sizi strese sokan bisey var mi ? Belki ondan olabilir bende cok stres olunca, heycanlaninca oyle oluyorum ama yine baska bir doktora gidin iciniz rahat etsin . Gecmis olsun bu arada
Doktorum çok hafif düzeyde antidepresan be kalbi rahatlatan bi ilaç verdi. İçiyorum ama hala aynıyım 3 gündür içiyorum
Peki herhangi biriyse de bu kadar süre durmadan devam eder miÇay kola kahve tüketimi sonucu ya da
Panik atak olabilirsiniz
Geçmiş olsun
Kızlar merhaba. Bir haftadır kalbim çok hızlı çarpıyor. Nefes alamıyorum. Bayılacakmış gibi hissediyorum. İçim sıkılıyor sanki dünya yıkılmış da altında kalmış gibi. Kardiyoloji ye gittim ayrıntılı inceleme yapıldı fakat bir sorun çıkmadı. Sadece tiroid değerlerim yüksek çıktı. Çok zor durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum. Ölecek gibi hissediyorum kendimi. Ailem, eşim herkes çok üzülüyor ama bir türlü atlatamıyorumDaha önce böyle bir şey yaşayan ya da önerileri olan varsa minnettar olurum. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Peki herhangi biriyse de bu kadar süre durmadan devam eder mi
3 günde fayda etmez antidepresan en az 1 2ay geçmeli troid ilacı kullanıyormusun o hastalıkta aynı belirtiyi verir ben dede vardı ilaçla geçti çünküDoktorum çok hafif düzeyde antidepresan be kalbi rahatlatan bi ilaç verdi. İçiyorum ama hala aynıyım 3 gündür içiyorum
Hayır öyle önemli bir stres yaşamadım ama sanırım haklısın panik atak durumu varCnm panik atak olabilirsin bu aralar çok stres yasadinizmi
Pazartesi dahiliye doktoruna gidcem. Henüz tiroidle ilgili ilaç kullanmıyorum. Sende geçmiş olmasına çok sevindim. İnşallah ben de kısa sürede atlatırım3 günde fayda etmez antidepresan en az 1 2ay geçmeli troid ilacı kullanıyormusun o hastalıkta aynı belirtiyi verir ben dede vardı ilaçla geçti çünkü
Yapıyorum bol bol da dua ediyorum ama beş dakika iyi hissetsem saatlerce kötüyüm. Teşekkür ederim.eger panik ataksaniz 3 gunde gecmez zaten
surekli kendinize iyi oldugunuzu tekrarlayin ve cok bunaldiginizda cami acarak düzenli nefes egzersizleri yapin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?