Çaresizlik...

Emnsmt

Gülümse
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2016
41
10
38
37
Kızlar mrb 7 aylık kızım var ve ne olduysa uyku sorunumuz başladı ayakta sallanarak uyumaya geçiyoruz sürekli ama bu aralar hiç uyumuyoo ne gece ne gündüz çığlıklarla zorla uykuya geçiyor uyumak istemiyor gece 5 6 kez uyanıyor ne yapmam gerek bilmiyorum

Kızlar mrb 7 aylık kızım var ve ne olduysa uyku sorunumuz başladı ayakta sallanarak uyumaya geçiyoruz sürekli ama bu aralar hiç uyumuyoo ne gece ne gündüz çığlıklarla zorla uykuya geçiyor uyumak istemiyor gece 5 6 kez uyanıyor ne yapmam gerek bilmiyorum
Diş mi çıkaracak acaba ya. Allah sabır versin sabırlı olmaya çalışın.

Dişin de etkisi olabilir ama uymamak için âdeta kendiyle savaşıyo

Diş onda ağrı yapabilir sıkıntı yapabilir. Benim kızımda diş patlatmaya yakın öyle olmuştu. Karnı tok ve altı temizse uyanması için bi neden yok tabi ama konuşamıyorki sıkıntısını desin. Biz yetişkinler diş çıkarma acısını bebekler kadar bilemiyoruz. Sizin için yıpratıcı bi durum biliyorum uykusuzluk sizin içinde zor. Ama annelik uyku dinlemiyor :) siz yine de uzun sürerse doktora danışın. Onlar en bilgili merci

Diş jeli de kullanıyorum ama faydası yok şu dönemi bian önce atlatsak bazı geceler ağrı kesici şurup verdim ama yine de aynı

Bence doktorunuza danışın. Diş çıkarma dönemi de olabilir başka birşey de. O yüzden en iyisi kafanıza göre hareket etmeden doktora götürün bence.

kesınlıkle diştir bende aynısını yaşıyorum

O doneme daha gelmedim ama ablamin oglundan biliyorum 6. Ayda başladıginda da ayni sikayetler diş çıkardığı için. O kadar zormus ki bebeklerde dis cikarma neredeyse uyusturmadan dis cekme ile esdeger demis doktoru bizim yegen yanağına kafasina vururdu aglarken:(

Uyku yeme aliskanligi herşeyin duzeni bozuldu o süreçte malesef.

Back
X