Kızlar mrb 7 aylık kızım var ve ne olduysa uyku sorunumuz başladı ayakta sallanarak uyumaya geçiyoruz sürekli ama bu aralar hiç uyumuyoo ne gece ne gündüz çığlıklarla zorla uykuya geçiyor uyumak istemiyor gece 5 6 kez uyanıyor ne yapmam gerek bilmiyorum
Kızlar mrb 7 aylık kızım var ve ne olduysa uyku sorunumuz başladı ayakta sallanarak uyumaya geçiyoruz sürekli ama bu aralar hiç uyumuyoo ne gece ne gündüz çığlıklarla zorla uykuya geçiyor uyumak istemiyor gece 5 6 kez uyanıyor ne yapmam gerek bilmiyorum
Diş onda ağrı yapabilir sıkıntı yapabilir. Benim kızımda diş patlatmaya yakın öyle olmuştu. Karnı tok ve altı temizse uyanması için bi neden yok tabi ama konuşamıyorki sıkıntısını desin. Biz yetişkinler diş çıkarma acısını bebekler kadar bilemiyoruz. Sizin için yıpratıcı bi durum biliyorum uykusuzluk sizin içinde zor. Ama annelik uyku dinlemiyor :) siz yine de uzun sürerse doktora danışın. Onlar en bilgili merci
O doneme daha gelmedim ama ablamin oglundan biliyorum 6. Ayda başladıginda da ayni sikayetler diş çıkardığı için. O kadar zormus ki bebeklerde dis cikarma neredeyse uyusturmadan dis cekme ile esdeger demis doktoru bizim yegen yanağına kafasina vururdu aglarken
Uyku yeme aliskanligi herşeyin duzeni bozuldu o süreçte malesef.