çok yorgunum çok bitkinim cidden anlatılmaz sabır versin rabbim insan avucunun içinde nasıl kalbini sıkabilir ? bilmiyorumKizim vurup vurup bizden özur dilerdi...nasilsa ozur diliyorum anne derdi...
Sizinkide o mesele olmuş kusura bakmayin...
Sanirim ayrildiniz...zaten tutarsiz bir iliskiymis anasiyla ayri ablasiyla ayri ugrasiyorsunuz...
Hayirlisi...
biliyorum geçmiş diyceksiniz
sen evlimisin nişanlımısın bekarmısın bilmiyorum slk aptal bir kişiliğe sahip değilim kendimi hiç bir zaman ezdirmedim ezdirmemde ama çok seviyorum her lafa bir lafımda olsaŞu anlattığınız olayda bir tane aklı başında insan olmadığı için çok üzgünüm ama saçma sapan, şuur dışı şeyler okudum. Dert nedir tasa nedir? Adam size karşı kaba mı, düzelmiyor mu, evlilik için uygun değil mi at yüzüğü gitsin. Uzun uzadıya ciğer yanması yok göz kanaması geçirmeye sebep ne?
Diyorum ki hiç kimse mantıklı hareket etmemiş, kimse aklını dinleyip bir yolu tutmamış herkes habire ne körüklerse onun dibinde bitmiş. Elbette seviyor olabilirsiniz ama ömrünüzün geri kalanını bu tempoda sürdürmek istemiyorsunuz ki burada konu açıyorsunuz? Ne kadar severseniz sevin mantığınıza yatmayan şeyleri yaşamak zorunda değilsiniz, bunu kendinize yapmayınsen evlimisin nişanlımısın bekarmısın bilmiyorum slk aptal bir kişiliğe sahip değilim kendimi hiç bir zaman ezdirmedim ezdirmemde ama çok seviyorum her lafa bir lafımda olsa
sen evlimisin nişanlımısın bekarmısın bilmiyorum slk aptal bir kişiliğe sahip değilim kendimi hiç bir zaman ezdirmedim ezdirmemde ama çok seviyorum her lafa bir lafımda olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?