Çaresizlikten hiç oturup ağladınız mı ?

pmbe2121

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
50
10
3
29
iyi akşamlar arkadaşlar sırf derdimi paylaşmak için sizden fikir almak için üye oldum.allah askına sonuna kadar dinleyin konuya gelelim 1 buçuk senedir nişanlıyım nişanlandıgım zamanlarda hem kaynanam hem görümcem beni hiç istemedi güzel bu kız sana bakmaz dedi annesinin koruyuculugna verdim ama haticeye değil neticeye bakıcaksın ki nişanlımın elinde avucunda ppara yok iş yok güç yok sevdim yemin ederimki, çok sevdim hep olaylar oldu nişanlım bana çok düşkündür ama hep aileler girdi araya benim ailem hiç bir zaman bizim aramıza girmedi neyse günler oldu mutluyduk günler oldu mutsz olaylar içersindeydik annesinin tavırları ablasının patavaztsızlıgına hep nişanlım için sustum ama hep ciğerim yandı neyse olaylar oldu 2 ay ayrı kaldık ailesi yüzünden herşey pat diye düzeldi geldi özür diledi annesinin tavırları askerlik derken baya yıprandım bi ara annesi düzeldiğini söyleyip nişanlım onunla konusmamı istedi tabi sen haklısın dedi sonuna kadar ama kızlar öyle bir kadınki çok rahat ağzına gelen her lafı saydı söyledi bende uzak durdum busefer kayananm yaklaşmaya calıstı benimde nişanlım konus diyincce konustum ama busefer ne çiğ lafı olduysa lafımı eksik etmedim.ezdirmedim kendımı tam herşey yoluna girdi derken birgün bizi arayıp kendi memlektlerine davet ettiler aradaki, mesafe zaten 2 bucuk saat neyse gittik oraya herşeu hoş güzel ben nişanlımın pc oturdum bunun geçmişinde teyze kızına yüzük aldıgını gördüm birsürü kızlarla web camda showlu konusmalarını soyunk fotolarını gördük baska kızlarla fotosunu daha birçok iğrenç iğrenç konusmalar gözüm kan çanağı oldu dışarı çıktım bahçelerine indim put gibi durdum özürler diledi ama içimdeki alevlere su serpilmedi biliyorum geçmiş diyceksiniz ama ben çok olaylar yasadım hangi birini kaldırsaydımki ? nişanlım şuan asker ve benim o günden sonra acayip kafam allak bullak bugunde tartıştık tartışma sırasında seni rezil ederim dedi bende bu lafın ağırlığını biliyormusun dedim ? ne biçim konusuyorsun dedikten sonra gelip özür diledi bende bunaldım artık konuscagımı söyledim konuştum bak birdaha böyle kelimeler söyleme hazmedemiyorum dedim kişiliğim yapım kaldıramaz böyle cümelelri dedim daha sonra bana durup bazı cümelelrin gerekli bazılarını da umursamıyorum tınlamıyorum dedi öylemi dedim telefonu kapatım yüzüne msj attım senin yokluğun bu hareketlerinle 5 para etmez dedim oda bişiler yazdı whtspptan açıp bakmadım dayanamıyorum çaresizim çok seviyorum ne yapim allah rızası için akıl verin

Şu anlattığınız olayda bir tane aklı başında insan olmadığı için çok üzgünüm ama saçma sapan, şuur dışı şeyler okudum. Dert nedir tasa nedir? Adam size karşı kaba mı, düzelmiyor mu, evlilik için uygun değil mi at yüzüğü gitsin. Uzun uzadıya ciğer yanması yok göz kanaması geçirmeye sebep ne?

Kizim vurup vurup bizden özur dilerdi...nasilsa ozur diliyorum anne derdi...
Sizinkide o mesele olmuş kusura bakmayin...
Sanirim ayrildiniz...zaten tutarsiz bir iliskiymis anasiyla ayri ablasiyla ayri ugrasiyorsunuz...
Hayirlisi...
çok yorgunum çok bitkinim cidden anlatılmaz sabır versin rabbim insan avucunun içinde nasıl kalbini sıkabilir ? bilmiyorum

sen evlimisin nişanlımısın bekarmısın bilmiyorum slk aptal bir kişiliğe sahip değilim kendimi hiç bir zaman ezdirmedim ezdirmemde ama çok seviyorum her lafa bir lafımda olsa

Kendine yazık etme hem ailesi istemiyor hemde geçmişte neyse şimdi de o huylarda olabilir.Seni rezil ederim ne ya? Seni hak etmiyor yazından samimi iyi biri olduğun belli kendine gel ve onu terket.

sen evlimisin nişanlımısın bekarmısın bilmiyorum slk aptal bir kişiliğe sahip değilim kendimi hiç bir zaman ezdirmedim ezdirmemde ama çok seviyorum her lafa bir lafımda olsa
Diyorum ki hiç kimse mantıklı hareket etmemiş, kimse aklını dinleyip bir yolu tutmamış herkes habire ne körüklerse onun dibinde bitmiş. Elbette seviyor olabilirsiniz ama ömrünüzün geri kalanını bu tempoda sürdürmek istemiyorsunuz ki burada konu açıyorsunuz? Ne kadar severseniz sevin mantığınıza yatmayan şeyleri yaşamak zorunda değilsiniz, bunu kendinize yapmayın

ben evliyim olur mu?
Bu konu sizin kendinizi ezdirmenizden bambaşka bir şey. Olay sadece kayınvalidenizin söylediği bir iki bir şey olsa tamam sevin ve kendinizi de ezdirmeyin. Sizin o bilgisayarda gördüklerinizin sevgiyle, kendini ezdirmemekle ne ilgisi var? Özür dileyince her şey halloluyor mu? Bu adamı ne görürseniz ne yaşarsanız terkedersiniz? Yani sizin sınırınız nedir çok merak ettim.
İş yok güç yok diyorsunuz, işi gücü olmayan adamla aileniz sizi nasıl nişanladı onu da anlamadım açıkçası. Şimdiden söyliyim sevgi karın doyurmuyor, evin kirasını ödemiyor.

Çaresiz olacak bir durum yok.
Güçlü, dik bir kadın olarak kendini kurtaracak yoluna bakacaksın.

Ben olsam öyle yapardım.

Eee belli ki geçmişte yaptığı şeyler sizin kafanizda kalmış. Nasıl affetiniz kalmasına rağmen?

Bence konuşmayın bir daha. Ne demek seni rezil ederim. Boşuna ayrılırken, kavgada tanırsın demiyorlar. Şu cumle de kalacak aklınızda. Afetmeyin. Sizi çaresiz hissettiren, moralinizi bu denli bozan insanı affetmeyin. Çoğu zaman sevgi çok yanıltıcı oluyor.

Nisanlıyken boyle olan bir beraberligin evliligini dusunemiyorum. Her gece yorgan altında aglamaktansa simdi agla. Cok seviyor olablrsn ama adam senin sevgini hakediyor mu ona bakcaksn. Etmiyorsa yoluna bakcsksın. Bu kadar. Cok sevmen herseyi halletmiyor goruyosun.

Çare var ayrılıp önüne bakmak, okadar eksisi var ki şimdi kabullenmek istemiyorum ama ilerde iyiki ayrılmışım dersin

Senin güçlü olduğuna eminim,ama anlattiklarina bakarsak,sevdiğin adamın ,karakterinden emin değilim,,,geçmişte yediği haltlar,gelir seni tırmalar,ve bu tarz adamlar,kolay kolay,değişmez.....simdi çok seviyorsunya ilerde ben bunu nasıl sevdim dersin.....

Aileyle bir sekilde arayi duzeltmissiniz fakat asil sorun seni rezil ederim diyen biriyle nasil hala beraber olursunuz? Sevgi bir yere kadar gurur elden gittikten sonra sevgi ise yaramiyor.

Canım sen çaresiz degilsin ki senin çaren bu adamdan ayrılmak.
Nişanlıyken böyle yapan evlenince bin beterini yapar.
Bile bile kendini ateşe atma lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…