- 23 Ağustos 2012
- 51.867
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.566
- 898
Sevgili kk üyelerinin de birazdan söyleyeceği gibi : Şuanda evliliğinin fragmanını yaşıyorsun . Kafana yatmayan birşeyler varsa mantığına kulak ver kalbini dinleme .sonra çok ah vah edersin .iğrenç herif ,azıcık sabredip evlenmeyi bekleyememiste mi ona buna çıplak cam açmışiyi akşamlar arkadaşlar sırf derdimi paylaşmak için sizden fikir almak için üye oldum.allah askına sonuna kadar dinleyin konuya gelelim 1 buçuk senedir nişanlıyım nişanlandıgım zamanlarda hem kaynanam hem görümcem beni hiç istemedi güzel bu kız sana bakmaz dedi annesinin koruyuculugna verdim ama haticeye değil neticeye bakıcaksın ki nişanlımın elinde avucunda ppara yok iş yok güç yok sevdim yemin ederimki, çok sevdim hep olaylar oldu nişanlım bana çok düşkündür ama hep aileler girdi araya benim ailem hiç bir zaman bizim aramıza girmedi neyse günler oldu mutluyduk günler oldu mutsz olaylar içersindeydik annesinin tavırları ablasının patavaztsızlıgına hep nişanlım için sustum ama hep ciğerim yandı neyse olaylar oldu 2 ay ayrı kaldık ailesi yüzünden herşey pat diye düzeldi geldi özür diledi annesinin tavırları askerlik derken baya yıprandım bi ara annesi düzeldiğini söyleyip nişanlım onunla konusmamı istedi tabi sen haklısın dedi sonuna kadar ama kızlar öyle bir kadınki çok rahat ağzına gelen her lafı saydı söyledi bende uzak durdum busefer kayananm yaklaşmaya calıstı benimde nişanlım konus diyincce konustum ama busefer ne çiğ lafı olduysa lafımı eksik etmedim.ezdirmedim kendımı tam herşey yoluna girdi derken birgün bizi arayıp kendi memlektlerine davet ettiler aradaki, mesafe zaten 2 bucuk saat neyse gittik oraya herşeu hoş güzel ben nişanlımın pc oturdum bunun geçmişinde teyze kızına yüzük aldıgını gördüm birsürü kızlarla web camda showlu konusmalarını soyunk fotolarını gördük baska kızlarla fotosunu daha birçok iğrenç iğrenç konusmalar gözüm kan çanağı oldu dışarı çıktım bahçelerine indim put gibi durdum özürler diledi ama içimdeki alevlere su serpilmedi biliyorum geçmiş diyceksiniz ama ben çok olaylar yasadım hangi birini kaldırsaydımki ? nişanlım şuan asker ve benim o günden sonra acayip kafam allak bullak bugunde tartıştık tartışma sırasında seni rezil ederim dedi bende bu lafın ağırlığını biliyormusun dedim ? ne biçim konusuyorsun dedikten sonra gelip özür diledi bende bunaldım artık konuscagımı söyledim konuştum bak birdaha böyle kelimeler söyleme hazmedemiyorum dedim kişiliğim yapım kaldıramaz böyle cümelelri dedim daha sonra bana durup bazı cümelelrin gerekli bazılarını da umursamıyorum tınlamıyorum dedi öylemi dedim telefonu kapatım yüzüne msj attım senin yokluğun bu hareketlerinle 5 para etmez dedim oda bişiler yazdı whtspptan açıp bakmadım dayanamıyorum çaresizim çok seviyorum ne yapim allah rızası için akıl verin
Eger ki sen gercekteb bizs soruyorsab bitir diyorum lutfen yalvariyorum ayril diyorum seni tanimiyorum bilmiyorum ama ayril cunku demeki evlenince duzelir yemin ederim ki daha beter olursun mahvolursun an gelir kendini öldürmek istersin an gelir kacip gitmek istersin her iki yondende yine kurtulusun olmaz arkandan bu kez o... Diye kaçmış yada kendini öldürdü derler ben ablamdan bilirim ablam hala daha cekiyo su anda da kanser ayril diyorum defalarca yapmiyo bilmiyorum ama ayrilmiyo esi polis olucak bidr yasaklari cezalari kemdi daha iyi bilir ama umursamaz çünkü elinde bir silah var öldürmekle belki tehdit ediyo bilmiyorum ama ayrilmiyoda ablam lutfen yapmayim kendini ze egerki nisanliniz cok kotuyse duzelme umudunu beklemeyiniyi akşamlar arkadaşlar sırf derdimi paylaşmak için sizden fikir almak için üye oldum.allah askına sonuna kadar dinleyin konuya gelelim 1 buçuk senedir nişanlıyım nişanlandıgım zamanlarda hem kaynanam hem görümcem beni hiç istemedi güzel bu kız sana bakmaz dedi annesinin koruyuculugna verdim ama haticeye değil neticeye bakıcaksın ki nişanlımın elinde avucunda ppara yok iş yok güç yok sevdim yemin ederimki, çok sevdim hep olaylar oldu nişanlım bana çok düşkündür ama hep aileler girdi araya benim ailem hiç bir zaman bizim aramıza girmedi neyse günler oldu mutluyduk günler oldu mutsz olaylar içersindeydik annesinin tavırları ablasının patavaztsızlıgına hep nişanlım için sustum ama hep ciğerim yandı neyse olaylar oldu 2 ay ayrı kaldık ailesi yüzünden herşey pat diye düzeldi geldi özür diledi annesinin tavırları askerlik derken baya yıprandım bi ara annesi düzeldiğini söyleyip nişanlım onunla konusmamı istedi tabi sen haklısın dedi sonuna kadar ama kızlar öyle bir kadınki çok rahat ağzına gelen her lafı saydı söyledi bende uzak durdum busefer kayananm yaklaşmaya calıstı benimde nişanlım konus diyincce konustum ama busefer ne çiğ lafı olduysa lafımı eksik etmedim.ezdirmedim kendımı tam herşey yoluna girdi derken birgün bizi arayıp kendi memlektlerine davet ettiler aradaki, mesafe zaten 2 bucuk saat neyse gittik oraya herşeu hoş güzel ben nişanlımın pc oturdum bunun geçmişinde teyze kızına yüzük aldıgını gördüm birsürü kızlarla web camda showlu konusmalarını soyunk fotolarını gördük baska kızlarla fotosunu daha birçok iğrenç iğrenç konusmalar gözüm kan çanağı oldu dışarı çıktım bahçelerine indim put gibi durdum özürler diledi ama içimdeki alevlere su serpilmedi biliyorum geçmiş diyceksiniz ama ben çok olaylar yasadım hangi birini kaldırsaydımki ? nişanlım şuan asker ve benim o günden sonra acayip kafam allak bullak bugunde tartıştık tartışma sırasında seni rezil ederim dedi bende bu lafın ağırlığını biliyormusun dedim ? ne biçim konusuyorsun dedikten sonra gelip özür diledi bende bunaldım artık konuscagımı söyledim konuştum bak birdaha böyle kelimeler söyleme hazmedemiyorum dedim kişiliğim yapım kaldıramaz böyle cümelelri dedim daha sonra bana durup bazı cümelelrin gerekli bazılarını da umursamıyorum tınlamıyorum dedi öylemi dedim telefonu kapatım yüzüne msj attım senin yokluğun bu hareketlerinle 5 para etmez dedim oda bişiler yazdı whtspptan açıp bakmadım dayanamıyorum çaresizim çok seviyorum ne yapim allah rızası için akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?