Çaresizlikten hiç oturup ağladınız mı ?

Yok ben bu ama seviyorumculari anlamıyorum. Adam seni rezil ederim demiş siz hala kendimi ezdirmem diyorsunuz. Bu lafın üstüne ilişkiyi devam ettirmek bence kendini ezdirmek. Gerçekten siz ve sizingibilere sesleniyorum. "Aldatıldim ama seviyorum, küfür etti ama seviyorum, şunu bunu yaptı ama seviyorum napayım" yahu yeter. Sevgi herşey değil bi gözünüzü açın artık Sevgi yetmiyor demek ki karşınızdaki sevmiyor demek ki, insan değil demek ki. Hepimiz seviyoruz herkes seviyor. Bende çok çok sevdim ama kimse unutulmaz değil kimse gururunuzu kirmaya layık değil. Mantiginizla hareket edin bir artık..

Adam rezil ve pasif sen hala seviyorum ama diyorsun.Teyze kızına niye yuzuk almış?

O kadar iğrençliği hazmedip seni rezil ederim lafına " benim karakterim böyle şeyleri kaldırmaz" demeniz nasıl da saçma olmuş... adam demiştir hey yavrum herşeyi yedin yuttun bunu da yersin.

Bu arada ailesi beş para etmez anladık, işi gücü yok, karakter desen sıfır ve sen çok seviyorsun eee adam brad pitt falan galiba?

Aşk falan bir yere kadar gidiyor sonra tıkanıp kalıyor gitmiyor yürümüyor, illa ki yaşayıp kendin tecrübe etmek zorunda değilsin, tünelin sonunda ışık yok

Nişanlı bir kız niye çaresiz kalır ki, bunu bile anlamadım.
Evli bile olsanız, soluğu mahkemede almanız lazım.
Halbuki çare 1 saniyelik olay, yüzüğü çıkartmak bu kadar basit!

Eğer ilerde daha fazla üzülmek istemiyorsan ayrıl derim . Çünkü sorunlarınız çok çok fazla

Benim anlayamadığım madem nişanlın işsiz güçsüz, ailen nasıl karşı çıkmadı?
İşsiz güçsüz ama hiç alakasız kuzenine yüzük almış..
Belki pcde gördüklerin ayrılman için işarettir...
İyi düşün bu tavırlarıyla içindeki sevgi bir gün mutlaka nefrete döner sonra işkence gibi keşkelerle dolu bir evlilik yaşarsın.

Neyle rezil edecekmis? Aranızdaki özelinizimi ortaya dokecek ? Allah aşkına evlendiģinde neler olacak az çok tahmin etmelisin

Ben 12 yıllık evliyim nişanlılık gercekten ilerde yasacaklarınin fragmanı iyi gozlemle bu günlerinizi

Hickimse evlenince degismiyor ve duzelmiyor inan bana nisanliliktaki sabrın evlendiginde olmuyor

Hakkında hayırlısı olur umarım

Kötü kayın valide,işsiz nişanlı, aldatma, kamerada çıplak fotolar, sanal seks.yalan,tehdit teyze kızına hallenme var ve hâlâ seviyorum çaresizim diyorsunuz?
Çare yüzüğü atıp soluğu savcılıkta almakta. Sizi yaşamış olduğunuz özel anlar üzerinden tehdit ediyordur kesin. Ama seviyorsunuz kendimi ezdirmiyorum diyorsunuz?
Soru 1: bu adamın nesini seviyorsunuz?
Soru 2: Daha ne kadar ezdireceksiniz kendinizi?
Soru 3: Kendini hiç sevmiyor musun?
Soru 4: Annen,baban kimsen yok mu senin?

Sevgili kk üyelerinin de birazdan söyleyeceği gibi : Şuanda evliliğinin fragmanını yaşıyorsun . Kafana yatmayan birşeyler varsa mantığına kulak ver kalbini dinleme .sonra çok ah vah edersin .iğrenç herif ,azıcık sabredip evlenmeyi bekleyememiste mi ona buna çıplak cam açmış

Annesi istemiyor,ablası patavatsız,adam tutarsız siz neden nişanlısınız?
Şu süreç zaten eş adayı ve ailesini tanıma süreci olumlu taraf görüyorsanız sevmeye devam edin...olumsuzu görerek devam etmek cehennem hayatının kapılarını zorlamak olur.

Siz ne kdardir cikiyosunuz?
O kizlarla konusmalar senden oncemi?
Ne kdar once?

Bende askerdeyken " ayrilmalimiyim" diye gel gitler yasadim tamda boyle bi sebepten. Bi enine boyuna herseyi yaz sana yardim edelim.

Ilerde evlenip bi de cocuk yapip gene pcde boyle yazismalar gorup caresizce aglayacagina simdi agla. Balik bastan kopar terk et. Kendinden degerlisi yoktur. Kimse icin paralamaya degmez kendini diicem ama sen kalbine biraz zor soz gecirirsin gibime geliyo yavrum. Allah akil fikir versin diyeyim ne diyeyim. Allaha emanet ol.

ya şu kızların ımı çookk seviyorum ,demesi beni öldürüyor.kızım adam seni boynuzlamış,anası ayrı danası ayrı manyaklar.neyini seviyorsun,kendine kastın ne?sana saygısı yok,sevgisi yok,ailesi istemiyor belli ki,gül gibi kızsın,neyini seviyorsun allah aşkına?

çok seviyorum napiiiim uhuhuhu diyosna git barış. ha yok kendime saygım var diyosan bırak gitsin.

Hala seviyorum diyorsunuz, vallahi pess!!
Siz bunla kesin evlenirsiniz, ayda bin tane konu açarsınız, biz de size yorum yazarız bol bol

Neye göre seviyorsunuz çok merak ettim doğrusu..
Bir insanın ya ahlaki güzel olur ya kendisi güzel olur ya merhametlidir ya değer veriyordur vs..
E sizin seviyorum dediğiniz kişide bu vasiflarin hiçbiri yok ayrıca mutsuzsunuz yani ne diyebiliriz ki size !!

Şu kızların ''çik siviyirim imi, iliyirim, iyrilimiyirim'' temalı aşk acısı diye kendilerine ve etrafındakilere kakaladıkları acımtrak hallerini okudukça sanki kör bıçakla beni kesiyorlar.

Bu kadar kusasım geliyor artık..

bana şunu bunu etti !

Eeeee bacım ?

Siviyirim..

Peki.

kib bay.

Eger ki sen gercekteb bizs soruyorsab bitir diyorum lutfen yalvariyorum ayril diyorum seni tanimiyorum bilmiyorum ama ayril cunku demeki evlenince duzelir yemin ederim ki daha beter olursun mahvolursun an gelir kendini öldürmek istersin an gelir kacip gitmek istersin her iki yondende yine kurtulusun olmaz arkandan bu kez o... Diye kaçmış yada kendini öldürdü derler ben ablamdan bilirim ablam hala daha cekiyo su anda da kanser ayril diyorum defalarca yapmiyo bilmiyorum ama ayrilmiyo esi polis olucak bidr yasaklari cezalari kemdi daha iyi bilir ama umursamaz çünkü elinde bir silah var öldürmekle belki tehdit ediyo bilmiyorum ama ayrilmiyoda ablam lutfen yapmayim kendini ze egerki nisanliniz cok kotuyse duzelme umudunu beklemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…