Arkadaşlar Merhaba,
Önceki konularımı bilen bilir..
Biz eşimle ayrılmaya karar vermiştik fakat o hafta oğlum rahatsızlandı kusma ateş 2 gün acile taşındık..
Tabi babasını da istediği için eşimi de çağırdım hep birlikte götürdük hastaneye.
ve o günlerde kendimi o kadar yorgun ve çaresiz hissetmiştim ki yanımıza dön diye yalvardım resmen oda döndü..
ikimizde çalışan insanlarız ve oğlumu yarım gün kreşe yazdırdım 12- 5 buçuk
ben sabahları evden çok erken çıkıyorum o yüzden o da babasıyla 9 gibi ananeye gidiyor.
Ama ne gitmek adamın canına okuyormuş sabahları onu giymem bunu giymem okula gitmiycem ananeme gitmiycem..
Ananenin kapısında da baba beni bırakma diye kıyamet kopuyormuş..
Okula bu hafta başladı ilk gün ben durdum sürekli yanıma gelip gelip kontrol etti bekliyor muyum diye..
Aynı şeyi 2 gündür anneme de yapıyor kadıncağız bekliyor okulda..
Bu sabah yine aynı hengame yine baba gitme diye kıyamet kopmuş ve eşim artık bezdim bıktım diye bana isyan etti..Benimde artık psikolojim kaldırmıyor zaten zor bir çocuk bir de eşimin isyanları..
İşim çok iyi bırakmak istemiyorum ama çık işten kendin bak diyor zaten 4 yaşında, ilkokula başlayacak 2 yıl sonra..
Ya haftaiçi annemlerde kalacağım annemler okul zamanı gelince gönderecekler yada eşimin bu isyanlarını duymak zorunda kalacağım..
Ne yapacağımı bilmiyorum artık.. Birde ev işlerini de yapmıyorsun bilmem ne falan diye de yükleniyor bana..
Elimden gelen bu dedim bende.. iş,ev,çocuk,karılık bilmem ne yetişmek kolay mı..
Tıkanmış,tükenmiş durumdayım ne yapacağım ben ya