çareyi yasaklamakta buldum

Siz sormadınız mı sevgilinize arada bu engeller olmasa onunla evlenirmiydin diye? Kesin buna da bir bahane bulurdu. Ben olsam böyle bi lafı asla kabul etmem kaldırmam ayrılın gitsin bu yaşananlar ileride daha büyük sorun olur. Ama kim ne derse desin sizin yazdıklarınızdan anlıyorumki ayrılmaya niyetiniz yok. Böyle bi durumda birşeyleri kurtarmaya çalışmak bana anlamsız geliyor

Ne derseniz deyin diyorsunuzda o zaman neden soruyorsunuz ki bize ? Konu açmanın anlamı ne herkes sizinle aynı fikirde olmayınca ne derseniz deyin mi oluyor. Valla kusura bakma onurlu ve gururlu bir insan o adamın sözlerini yemez. O yüzden bize ağır geldi yani.. Adam açık açık o kız lise mezunu olsa belki olurdu demek istemiş.

çok acımasız dedim baştan okuduğum yorumlara ama 28 yaşındasın nolur kendine gel yaaa!
niye böyle herşeyi ama seviyorumların ardına saklıyosunuz
sonra evlenipte yazıştıklarını bulursanız lanet olsun dediğinizde kimseyi aramayın yanınızda.
çünkü bu kadar insan size yol yakınken dön dedi.

niye? bi zorunlulukları mı var bunları söylüyolar?
hayır.. sırf senin iyiliğin için..
siz napıyosunuz? dinleyip dinleyip he gülüm he hesabı yapıyosunuz
tabiki dinleyin demiyoruz ama erkek arkaşınızın gösterdiği mantığı siz gösterseniz refaha çıkmış bi birey olursunuz.

çıkarın pembe gözlüklerinizi, bi kendinize gelin türü ve örneği bu kadar çok bulunan adamdan niye illede o..
eminim ki kimse bir defa aşık olucağını düşünmüyodur. öyle olsa eşlerini nişanlılarını bulamazlardı..
sıyrılın ve tek başınıza düşünün siz mutlu olamıcaksınız bırakın adam mutlu olsun..
bedeni size ait olup ruhu size ait olmayan boş vakit kayıplarından kendinizi arındırın..

Sevmiyorum işim olmaz diyememiş ama yok mezhep farkı bilmem ne bilmem ne...
Zoraki isteksiz bi beraberlik sizinkisi benden söylemesi.
Sen istediğn kadar yasakla amma yasakların delinmek için olduğunu da unutma

ya arkadaşım bu kadar gurursuz olmayın bu ne böyle bugün sana yarın ona o kadar basite alarak yaşıyorsunuz ki pess diyorumm..!!

28 yasında akıl saglıgı yerınde olan bır bayanın asla ama asla bunları yapacagına ben ınanmıyorum.

Kusura bakmayın ama ya fakesiniz ya da eğlence arıyorsunuz burda.

Burası çocuk parkı değil . İnsanların boşyere vaktını alıyorsunuz

burda söylenenleri takmiyorsun, yine bildigini okuyorsun...
eee aranizda süpermis, ilgileniyormus seninle, derdinde yok yani
niye baslik aciyorsun anlamadim ben?

burdan birilerinin cikip, aaa süpersin arkadasim aynen devam et yasaklara, gururunu ezdirmeye
seni sevmeyen biri icin cabalamaya dememizi mi bekliyorsun?

burda söylenenleri takmiyorsun, yine bildigini okuyorsun...
eee aranizda süpermis, ilgileniyormus seninle, derdinde yok yani
niye baslik aciyorsun anlamadim ben?

burdan birilerinin cikip, aaa süpersin arkadasim aynen devam et yasaklara, gururunu ezdirmeye
seni sevmeyen biri icin cabalamaya dememizi mi bekliyorsun?

Arkadaş konu açıyor burda herkes kendini yırtıyor gururlu ol ayrıl sana hayır gelmez vss. konu sahibi kimseyi tınmıyor çünkü bravo doğru yapıyorsun arkandayız tarzı şeyler duymak istiyor.

Anlayın artıkta burda paralayıp kendinizi vakit kaybetmeyin derim.:20:

Back
X