çareyi yasaklamakta buldum

resmen aramızda engeller var yoksa evlenirdim demiş..
sen sevgilinin mesajlarını yakalamışsın zaten bu aldatmak değil mi,daha bunun ötesi yok
yasakladığında ne dedi peki kabul etti mi bu bi çare değil ki ne düşündüğüne ve hissettiğine nasıl yasak koyacaksın herşeyden önce sevgilisi varken başka biriyle görüşcek bi insan o.ayrlırsam psikolojim bozukcak demişsin.ama emin ol ayrılmassan psikolojin daha çok bozulacak

sanırım bu yasak çocuğuna şeker yemeyi yasaklayan cinslerden değil çünkü sonuç şudur; çocuk şekeri sever arada bir de olsa yer annesi de ona arada bir tolerans verir siz de o yasaklara güvenmeyin derim...

daha önce anlatmıştım burdan erkek arkadaşımın telefonun da mesajlar yakalamıştım
neyse etraflıca konuştuk bu konuyu açıklıkla....aramızda duygusal bağ yok dedi...ne diyim dedim arkadaşken ne halde yakaladım sizi şimdi bağ yok derken evlenirseniz şaşırmam dedim.onunla asla evlenmem dedi.mezhep farkı olduğunu ailelerin asla anlaşamayacağını kız eğitimli olduğu için kendisinin geri planda kalacağını söyledi.oysa ki ben böyle bahaneler yerine onu sevmiyorum demesini beklerdim.yani seviyorum da demedi aslında ama bu yüzden evlenmem demesi şaşırttı.bende onunla hiç bir şekilde görüşmemesini söyledim.yasakladım.

Sevgilin zaten yasak olanın cazibesine kapılmış, sen bir de konuşmasını yasaklamışsın.Harika yapmışsın braavo

yaşımı soranlar olmuş yaşım 28 erkek arkadaşım 30
diğer kız 24 yaşında...
çocukça bulabilirsiniz yaptıklarımı haklısınız da ama onu kaybedersem yine psikolojik sorunlar yaşayacağım.aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum.

"onu kaybedersem "diyorsunuz da ,şuan sizce bu adam sizinle mi ?

bu durumdan mutlu musunuz ? adamın sizi sevmedıgını kendınızde

soyluyorsunuz ,karşı tarafa vicdan baskısı yaparak zorla tutuyorsunuz

valla size samımı bırsey soylıyım mı ; eger vaktı zamanında gıtmeyı

bılseydınız adamı coktan kazanmıs hatta evlenmıs olurdunuz .

boyle zorakı baskıyla tuttugunuz adamı kendınızden ıyıce sogutmaktan

baska hıc bırsey yapmıyorsunuz .benı yanlıs anlamanızı ıstemıyorum

bana da kızmayın n'olur ama inanın sızın kotulugunuz ıcın

soylemıyorum bunları ,hemcınsımın uzulmesını gercekten ıstemıyorum .

cunku goruyorum kı bu adam sızde ruh saglıgı dıye bırsey bırakmamıs .

bırseylerın mucadelesıne gırmıssınız ama kımın mucadelesını verdıgınız

bıle bellı degıl .bu davranısınız adama zaman kazandırıyor farkında

degılsınız .bır elınde sen dıger elınde oburu belkı bırkac kısı daha .

deymeyın adamın keyfıne ohhh valla . gururlu bır kadın gıbı

gıtmeyı bılseydınız adama kaybetme korkusunu yasatsaydınız keske .

ama adama bu sekılde zaman kazandırıyorsunuz .bu sure zarfında

ne olacak ben anlatayım ; siz bunları bıle bıle goz yumdunuz herseye,

ve yanında kalmayı tercıh ettınız .evet goz yumdunuz ama agzınız

hıc kapanmayacak .sureklı soyleneceksınız .yada sureklı bu sekılde

cezalar yasaklar vereceksınız .sızın cezalarınız söylenmelerınız

tabiri caizse dırdırınız sonucu adam sızın yapamadıgınızı yapıp cekıp gıdecek .

durum bundan ibaret .madem bır mucadeleye gırdınız illa ayrılmam dıyorsunuz

o zaman bu savası layıgıyle yapın .yapmanız gereken cok basıt ;

susacaksınız ! hesap sormayacaksınız ! ne yaptın ne ettın sorularını hayatınızdan

cıkaracaksınız ! bu tur cezalara son vereceksınız !

herşeyden önemlısı hayatını didiklemeyeceksınız ! kısacası

herseye gozunu yumacak,kulagınızı tıkayacak agzınızı kapatacaksınız !

aksı taktırde bosuna savas vermıs olursunuz .bosuna dememısler ;

"ya bu deveyı gudeceksın yada bu dıyardan gıdeceksın" diye.

bol şanslar size ,umarım hersey ıstedıgınız gıbı olur ..

yaşımı soranlar olmuş yaşım 28 erkek arkadaşım 30
diğer kız 24 yaşında...
çocukça bulabilirsiniz yaptıklarımı haklısınız da ama onu kaybedersem yine psikolojik sorunlar yaşayacağım.aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum.

Kbakma ama seni sevmiyorum demis resmen ve sen halen bu sekilde düsünüyorsun pes yasinda 28 yani. Hos insan mantigi yasa bakmiyo ama yinede bi takim seylerin farkina varman gerek.
Bence senin acil bir psikolojik destege ihtiyacin var. Gercekten o kisiden kurtul bir an önce sana iyi gelmiyor cünkü.

daha önce anlatmıştım burdan erkek arkadaşımın telefonun da mesajlar yakalamıştım
neyse etraflıca konuştuk bu konuyu açıklıkla....aramızda duygusal bağ yok dedi...ne diyim dedim arkadaşken ne halde yakaladım sizi şimdi bağ yok derken evlenirseniz şaşırmam dedim.onunla asla evlenmem dedi.mezhep farkı olduğunu ailelerin asla anlaşamayacağını kız eğitimli olduğu için kendisinin geri planda kalacağını söyledi.oysa ki ben böyle bahaneler yerine onu sevmiyorum demesini beklerdim.yani seviyorum da demedi aslında ama bu yüzden evlenmem demesi şaşırttı.bende onunla hiç bir şekilde görüşmemesini söyledim.yasakladım.

canım benim sen baştan sevgiline onla aranızda bir şey var mı demicektin bence ,soracağın soru 'senle benim aramda bişey var mı ?' olmalıydı .çünkü ben sizin aranızda bir şey göremedim . baya arkadaşına anlatır gibi demiş yani onla olmamasının sebebini. sanki o sevgili sen arkadaş :26:

iyi ki nazım hikmet 'yani sen elmayi seviyorsun diye elmanin da seni sevmesi sart mi? değil ' demiş herkeste bir o beni sevmesin ben severim 2. eş olmayı kabul ederim tavrı yav anlamıyorum yani bu neyin diretmesi . kalbi senle olmayan biri yanında olsa nolcak . diğer kız suçlu sen ayrı suçlu.

bence psikolojik yardım alın iyi gelicektir. çünkü sağlıklı düşünemiyorsun . şuan sadece canın acıdığı şekilde düşünüyorsun . geleceğini mahvetme arkadaşım.seni gönülden seven biri elbet çıkıcak
:34:

28-30 yaşındaymışsınız,uzun süredir ilişkiniz varmış eski konudan okuduğuma göre,bu adam seninle evlenicek olsa çoktan evlenirdi yaşlarınız gelmiş de geçicek...
Kariyer filan yapıyor olsanız yine anlarım ama öyle bir durumunuz da yok yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla sevgilin(?) senin turşunu kurmayacağına göre.

Sana daha önceki konunda da herkes fikir vemrişti zaten ben artık sana fikir vermiyorum nasılsa sen kendi bildiğini yapmaya devam ediceksin benim anlamadığım neden hala konu açtığın?
Sana yapılan yorumların hiç birisini dinlemiyorsun bile çünkü.Hala hatalarına hata ekliyorsun.

Evet canım sen namuslusun evlenilecek kadınsın , o namussuz eğlenilecek kadın ...
Mezhebi mezhebine denk , eğitimliymiş kız baksana bu durumda eğitimi eğitimine , sosyoekonomik düzeyiniz de denk . Eğer böyle bir durumda evlilik gerçekleşirse olacak şey belli ; sen çocuk doğurup bitap halde çocuktu , kaynanaydı uğraşacaksın , o kendine denk OLMAYAN kadınlarla gününü gün etmeye koşacak .
Yapmayın . Yap-ma-yıııınnnn !!!

Kusura bakma ama şaka gibisin. Yorumlarda bile üzülen evet doğru yoldasın diyen bir tek kişi yok. Bu adam bence mesajları sen gör diye silmemiş, önceki konunu bilmiyorum ama adam seni kesinlikle sevmiyor ve sende bal gibi bunun farkındasın. İnşallah nikahta keramet vardır mantıksızlığıyla hareket etmezsin çünkü bu adam evlenince seni aldatmaya devam eder sende onu affetmeye devam edersin, birde telefonunu karıştırdın ve yasak koymaya kalkıyorsun diye dayak yersin sonrada kocam değil mi severde döverde dersin. Allah sana akıl fikir versin, insanların annesi babası çocuğu 40 yıllık kocası ölüyorda onun yokluğuna alışıp yaşamaya devam ediyor. Bırakın bu psikolojim bozuluyor laflarını asıl böyle herifler insanın psikolojisini hayatını allak bullak eder. Biraz bencil olun...

Kusura bakma ama şaka gibisin. Yorumlarda bile üzülen evet doğru yoldasın diyen bir tek kişi yok. Bu adam bence mesajları sen gör diye silmemiş, önceki konunu bilmiyorum ama adam seni kesinlikle sevmiyor ve sende bal gibi bunun farkındasın. İnşallah nikahta keramet vardır mantıksızlığıyla hareket etmezsin çünkü bu adam evlenince seni aldatmaya devam eder sende onu affetmeye devam edersin, birde telefonunu karıştırdın ve yasak koymaya kalkıyorsun diye dayak yersin sonrada kocam değil mi severde döverde dersin. Allah sana akıl fikir versin, insanların annesi babası çocuğu 40 yıllık kocası ölüyorda onun yokluğuna alışıp yaşamaya devam ediyor. Bırakın bu psikolojim bozuluyor laflarını asıl böyle herifler insanın psikolojisini hayatını allak bullak eder. Biraz bencil olun...

Adam bununla evlense yine iyi canım.Kız 28 yaşına gelmiş adam hala oyalıyor:27:

Ben konu sahibinin bu adamla hiç sanmıyorum evlenceklerini,ama keşke evlenseler de konu sahibi artık muradına erse:27:

Bu işin içinde başka işler var gibi geliyor bana ama konu sahibi psikolojim bozuk demekten başka bir şey demiyor.Ben adamın neden hala sabırla konu sahibinin yanında durduğuna şaşıyorum.

valla nedense aklıma tek şey geliyor benim
sanırım konusahibi ve adam birlikte oldu
ve kız geleneksel bir aileye mensup olduğu için gidemiyor
çocukta yedik bi halt ortada kalmasın diye gitmiyor

valla nedense aklıma tek şey geliyor benim
sanırım konusahibi ve adam birlikte oldu
ve kız geleneksel bir aileye mensup olduğu için gidemiyor
çocukta yedik bi halt ortada kalmasın diye gitmiyor

konu sahıbı arkadasım
sana bısey yapmışlar..
gururunu almışlar..
nolmuş sana..?
bu senın yaptıgın mucadele degıl..
ayak altında ezdırme...
adam senın sevgılın..
baska bır kızla sarılıp uyuma hayallerınde..
sende o kızla evlenmeyı dsunmuyor dıye ıcını rahatlatıyorsun...
yok bı de dusunseydı evlenmeyı napacaktın hala sevgılımı olacaktın..
pordonda busa son sorum
sevgilin brad pitt mi yoksa iç güzelliğimi muhteşem??
hangisidr??

konu sahıbı arkadasım
sana bısey yapmışlar..
gururunu almışlar..
nolmuş sana..?
bu senın yaptıgın mucadele degıl..
ayak altında ezdırme...
adam senın sevgılın..
baska bır kızla sarılıp uyuma hayallerınde..
sende o kızla evlenmeyı dsunmuyor dıye ıcını rahatlatıyorsun...
yok bı de dusunseydı evlenmeyı napacaktın hala sevgılımı olacaktın..
pordonda busa son sorum
sevgilin brad pitt mi yoksa iç güzelliğimi muhteşem??
hangisidr??

Prad bitt olsa bile katlanilmaz bi durum. ve ic güzelliginin oldugunu sanmiyorum. Yani biri bu sekilde davraniyorsa o kisinin karakter bozuklugu vardir. Cünkü dedigim gibi mantikli seyler degil bunlar.
Hele ki sevgilin diyor ya mezheplerimiz vs uymuyor diye. Bence senin sevgilin baya mezhepi genis biri. Sen öyle birsey yapsan
ne gibi bi tepki verir cok merak ediyorum.

tatlım yani mezhep farkı ve eğitimli bi kız olmasa evet evlenecek:):) sana direk onu sevmiyorum benim kalbimde gözlerimde sende demisi gerekiyordu canım düşme sakın aç gözlerini erkeklere güven olmaz sen ne bilecen görüştüklerini

Anliyamadigim kadinlar neden hep kendilerini kücük düsürme derdinde
ve sebebleri hep seviyorum oluyo ?
o seninle mutlu degilken sen onunla mutlu olabilirmisinki buda baska bi bakis acisi tabi..
böyle birini kaybedersen kötü bisey olmaz aksine iyi bisey hayatinda olur ! sahsi fikrim

ARKADAŞLARA KATILIYORUM.adam size onu sevmiyorum da dememiş. mezhep farkını önünde bir engel olarak görmüş. o engelde kalkabilir. mezhep farkı halledilmeyecek bir sorun değil. bence siz kendinizi kandırıyorsunuz. belli ki bu kişinin aklı sizde değil.

merakımı maruz görün . siz ne iş yapıyorsunuz. diğer kız ne iş yapıyor. diğer kız eğitimsiz demişsiniz de.

pek anlayamadım galıba anladığım hem cep telefonunda msj yakalamışsın hem senı tatmin etmeyen cevaplar almışsın bence aradagüvensızlık var bu beraberlık dogru değıl hep içinde şüphe olur erkek miletı bır yapan bı daha yapar olan sana olur gururun var yanı

Back
X