çareyi yasaklamakta buldum

burda söyledikleriniz de yer yer kırıcı olsanız da tabi ki haklısınız
yani dışardan bakınca kim çeker böyle bi adamı diyorsunuz haklısınız bende olsam kimin başından böyle birşey geçse ayrıl ya ne çekiyorsun derim.daha önce de ayrıldık onunla 6 ay oldu hiç görüşmedik.ama tekrar tekrar başladık.onun da geri döndüğü oldu benim de.onu hep bekledim.büyük bi sadakatle.şimdi ben ona kal demedim ki.isterse gidebilir.yani evet ben bu kızı seviyorum sana güle güle demedi ki.yok onunla bir şey dedi aramızda.saatlerce beni sakinleştirmek için konuştu.yasaklar belki saçma ama.onu seviyorum.o kadar.

Üzgünüm ama demek ki erkek arkadaşınız eğitimli biri olsa olurdu yani o kız açıkca bunu söylemiş , yani biri bana bunu söylese aşkından ölsem yüzüne bakmam. Kızla neden olmayacağını söylediği bahaneler ayrılık sebebi zaten , sizin yasağınıza uyacağınıda sanmıyorum. O zaman aynı mezhepten aynı eğitim seviyesinden birini bulursa onunla mı takılacak ? Hayır zaten siz varken hayatında neden başka bir kızla o şekilde polemiğe giriyor ki. Umarım bu ilşkinin sonunda üzülmezsin onu sevse onunla evlenirdi diyorsunuzda sizi seviyor diyelim sevdiği insana neler yapıyor görün yani..

ne derseniz deyin sanırım ben haklı çıktım
yaşadığım zor dönemlerden dolayı benimle daha çok ilgileneceğini söyledi
öyle de yapıyor
bol bol vakit geçiriyoruz artık:31:

ya hepimizin böyle sevgilileri oldu. o yüzden burda öğüt veriyoruz.
burda yazılanları dinlemeyin tamam ama 2-3 ay sonra tekrar burda başlık açmayın bu ilişkinin sonu gözyaşı.

Haklı cıktın derken?

Seni aldattığı için pişman mı oldu. Aslında seni sevdiğini anladığını mı söyledi? İyi valla bulmus yolunu gidiosunda giden senin ömrün onunda farkındasın dimi ?

buraya tavsiye almak için konu açılmıyor mu ? hayır herkes aynı şeyi diyo sen çocuğu haklı çıkarmaya çalışıyosun

millet ne kadar saf olduklarını mı göstermek istiyo acaba ?

çocuk kızı sevmiyorum dememiş ki .. sen evlenirsiniz diyince yok evlenmeyiz de ... demiş :D cümlelerin arkasını biraz da anla yani

ben kimsenin küçük olsun büyük olsun sorununa gülmeyi sevmem ama sizde bir garipsiniz..bide sizi kandıran insanı savunuyosunuz ya o çocuk sizle devam eder

yasak koymanızdan kesin korkmuştur zaten asla yapmaz (!) cıss dokunma o kıza da dersiniz

yasakladim nedir ya :)
sen istedigin kadar yasakla yapmak isteyen yine yapar
birde onunla evlenemem mezhep farkli demis sanki arkadasiyla konusuyo
ben olsam krize girerdim ha yani mezhep farkli olmasa evlenecek yani
bilmiyorum ben böyle seyleri kabullenemezdim.

Cevap: Saçmalama tabi ki seni seviyorum o kim ..gibisinden bir şey olmalıydı. Bu kız şartları sağlamadıysa olmamış şimdi yasakladınız hadi tamam, yarın şartları sağlayan başka bir kız gelince ne olacak ¿ ..

Son düzenleme:
Yasaklamak çare değildir.
Anladığım kadarıyla sizin sevginiz tek taraflı.
Biraz da mantıklı düşünmeye çalışın.

Konu sahibi Allahaşkına, bir arkadaşın ya da burdan bir üye, sevgilimin/eşimin x kişiyle görüşmesini yasakladım dese gülmez misin?

Yetişkin adamdan bahsediyoruz. Rahatsızlığınu uygun bir dille belirtirsin. O buna karşılık olumlu ya da olumsuz bir tavır alır. Sonra da bakarsın sözünü tutuyor mu diye, tutmuyorsa ikinci bir karar verirsin.

Yasaklamak nedir arkadaşım :52: abu çiçi diye oynayasım geliyor bazen nedense.

Tamam herşeyi geçtim, diyelim ki uydu yasaklarına bir daha o kızla görüşmedi. Ama o sevmedikten sonra bunun ne önemi var ki ?
Size ait olmayan biri o artık, bence en başından bunu kabullenin, zor olduğunu biliyorum ama durum bu.
Kızla evlenmem mezhep farklı vs. demiş, peki ya mezhep farklı olmasaydı, bir de bunu düşünün. Ve aldatmış, seven insan elini bir başkasına sürebilir mi ?
Diyelim sürdü, evlenmeme nedeni bu olabilir mi ? Bende gururunuzu daha fazla ezdirmemekte yarar var.

ailesi senin karın bizim gelinimizdir derse, o kız da eğitimsizliğin sorun değil derse vay haline... seversin tamam da, bi yere kadar yani... resmen oynatıyosun kendinle

Back
X