Çarpık bacak

mavigecem1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
28
6
1
24
Arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var bacaklarımdan memnun değilim halime şükrediyorum sağlık problemi yaşamıyorum fakat hiç şort ve elbise giymedim ve giyinenleri çok kıskanıyorum artık giymek istiyorum uzun elbiselerden sıkıldım pantolon giymekten sizce çok Bell mi ne yapmalıyım Eki Görüntüle 3596188 Eki Görüntüle 3596189

Yahu çarpık olur parantez olur kime ne gayette giyin giyin çıkın ki göze batan bir durum yok karşı fikir soruyrsaniz.
Bu yaşlar bir daha geri gelmeyck

Ya ne isterseniz giyinin başkalarının fikrini ne önemsiyorsunuz. Biri de saçımızı beğenmez, biri gözümüzü...bunun sonu yok.

Ya millet ne fizikle neler giyiyor. Ben de 3-4 yıl once takılırdım giyemem derdim ama kimsenin umrunda bile değil yani. Kimseyi de ilgilendirmez giyin ne istiyorsanız. Ayrıca bu bacaklar çok da çarpık sayılmaz.

Yorumlara katılıyorum. Bacaklarınız düşündüğünüz gibi değil. Ayrıca bir kere etek, elbise vs giyip çıktığınızda aşacaksınız bu düşüncenizi. Giyin çıkın, bosverin insanları

Biraz çarpıklık var ama giyilmiyecek kötü bir görüntü yok kesinlikle sadece takıntı yapmışsın.Üstündeki de gayet yakışmış. Yaşın genç imkanın var giy çık yaşlanınca içinde kalır. Ne demişler insan yaptıklarından değil yapamadıklarından pişmanlık duyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…