carpik bacakkkkk yardim kizlar

Zelisungel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
19
-7
96
30
Kizlar bilgisi olan varsa yardim etsin bana ben zayifim ve kilo alamiyorum bu yuzden bacaklarim cok zayif bacagimin diz kapaginin hemen aldinda carpiklik var dolgu yaptirmak istiyorum tekirdagda yasiyorum devlet hastanesinde hangi bolum bakar ssk karsilarmi ucret alirlarmi lutfen cevaplayin

Tatlım ben de aynı sorundaydim. Etek giyemiyordum. Silikon ameliyatı oldum. Zamanla silikon kayma yapti.yamuk bir görüntüm var.sakin silikon taktırma.plastik cerrahide gidersin göbeğinden yağ alır bacağına koyar. Inan iki kere yağ enjeksiyonu yaptırdım.yag hücreleri ölüyor. Iki ay mutlu geziyirsun. Bunlar ücretli tabiki.simdi agualift le bacak dolgusu yaptıracağım.cogu doktor kalıcılığı 5 8 yıl diyor.sen bakma en 3 4 yıl arası gidiyormuş.mutlu olursun bence .doktorunu iyi seç canım ben seçimini yaptım ıstanbul da olacağım.doktoru tavsiye üzerine arkadaşlarımdan öğrendim.umarim memnun kalırım.ameliyat için para gerek tatlım.bacak kaslarını hiç çalıştırmayı düşündün mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…