çarşamba günü meleğimi benden alıyorlar.. :(

başka bi dr. a daha gittiniz mi merak ettim. eğer oda aynı şeyi sölerse yapacak bişi yok tabi. Ama yinede gitmenizi tavsiye ederim.

Aynı durum bendede oldu çünkü, kanamam olduğu için acile gittim, düşük tehlikesi var yatak istirhati dediler, 1 hafta sonra kontrol dedi. tam hatırlamıyorum ama 7 haftalıktık sanırım. dr. baktı kese var bebek yok dedi. şok oldummmmm, 3 gün daha bekleyelim ama bi gelişme olacağını sanmıyorumçok zor dedi. ben 4 gün sonra başka bi dr. gittim, kesede vardı bebekte. 4 gün önce böle böle dediler dedim, yanlışlık vaardır onda dedi

doktora en son 6 haftalıkken gitmiştim bi sıkıntı yoktu. kontrolü çok sonraya atmıştı. ancak kanaman olursa gel dedi. o gün sabah kalktım bir el kadar kan geldi peçeteye. öncesinde leke bile yoktu.tabi hemen doktora gittim. bebek gelişmemiş almamız gerekiyor yoksa seni zehirler dedi. zehirleme durumu olmadan alındı benimki o yüzden bilmiyorum belirtilerini. ancak en ufak bir lekenlenmede mutlaka beklemeden git canım. inşallah boş yere çekmişsindir bu sıkıntıları da güzel haberlerini alırız. ama sonuç ne olursa olsun kendini bırakmayacaksın, dikkat edeceksin. çünkü en başta sen lazımsın unutma:))) bir de herşeyin hayırlısını dilemek lazım canım. allahım öyle büyük ve merhametli ki sağlıksız doğacak çocukları alıyor yanına o benim meleğim artık koruyacak annesini. doktor bana eğer bebeğin yaşasaydı bile muhtemelen sağlıksız bir bebek olacaktı dedi. senin için dua edicem ve hayırlısını dileyeceğim. allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:

güzelim bak doktor embriyo yok demiş yani bebeğini falan kaybetmiyorsun lütfen kendine eziyet etme.ya kalp atışlarını,büyümesini ,pıtpıtlarını duyup ta yitirseydin bizim gibi?bak bize bak beterin beteri var diye düşünüp teselli ol canım.çoğumuz sağlıklı gebelikler yaşayıp yavrularımızı yitirdik.seninki yavru bile olamamış ama hayallerin yıkılmış seni de anlıyorum.Allah sabrını versin..herşey zamanla geçecek merak etme.kürtajdan da sakın korkma ben de oldum uyuyosun uyanıyosun hafif bir sızı korkulacak bişey yok..kısa süre sonra tekrar denersiniz.patolojiye de gönderin yani heralde dr gönderir,genelde birşey çıkmaz ama her ihtimale karşı..

bende 10 haftalıkken kontrole gittiğimde kalp atışları görülmedi ve normalden küçüktü bir hafta daha beklediler yaşam belirtisi olmayınca aldılar ve sağlık güvencem olmadığı için doktor doktor gezip araştıramadım kürtajdan sonra içimde parça unuttular 2 ay kanamam geçmedi sonra tekrar ilaçlar iğneler çok şükür bitti üzerinden 5 ay geçti şimdide endometriozis teşhisi kondu artık çok soğudum Allah yardımcın olsun ama kürtajda baygın oluyorsun uyanıncada hafif bir ağrı oluyor kendini üzme inşallah rabbim aynı acıyla imtihan etmez tekrar bizleri hatta hiçkimseyi canım

rabbim hepinize dayanma gücü versin arkadaşlar,inşallah en kısa zamanda alırsınız meleklerinizi kucağınıza

emin olmadan aldırmayım derim...başka doktorada görünün.....veya bekleyin...umarım doktorlar yanılıyordur..bebeğine kavuşursun inş....

Canım çok zor bir durum,bu duyguyu çok iyi biliyorum maalesef...2 kez yaşadım,ustelık biri 3,5 diğeri 6,5 aylık bebeklerim karnımda öldü Yüzünü bile göremediğim,eşimin ben hastanedeyken elleriyle gömdüğü ikinci meleğimin mezarına bile gittim...Rabbim beterinden saklasın,şu an 4 aylık bi kızım var,çok mutluyum,bütün acılarım,bunalımlarım kızımın hayatıma gırmesıyle son buldu...zor bı donemden gececeksınız,bu bi sınav unutmayın ve Rabbım bır daha boyle bı acı yasatmasın sıze ınsallah

kızlar az önce dr dan geldim. tekrar baktı kese büyümüş fakat embrio yok dedi. (kalp atısından bahsetmiyorum bi,le) almamız lazım dedi. kan tahslileleri için kan bıraktım. saat 3 de operasyona girecegim dualarınızı eksik etmeyin nolur

çok üzüldüm ALLAH yardımcın olsun güzelim

canım benim lütfen bi doktorla kalma. Belki geç döllenme olmuştur. ben geçen hafta kalp atışlarını dinlemeye gittiğimizde doktor eğer olmazsa panik yapmayın 1 hafta daha süre var demişti. İçini ferah tut. Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu yazsın. Bebeğinde sende Allaha emanet ol.

canım dualarımız seninle.
ama haddim olmayarak sana bişey söylemek istiyorum. neden bu doktora bu kadar güvendin. başka bi doktora gitseydin keşke. yerinde olsam saat 3 e kadar hemen başka bir hastaneden bir doktora gider görünürdüm.oda aynı şeyleri söylerse operasyona öyle girerdim.
bende 22 haftalık hamileyim.6. haftamda doktora gittiğimde doktor kese yok dedi.istersen bekleyelim bikaçgün ama hiç kese belirtisi yok.istersen adet söktürücü vereyim demişti.düşün sende kese var bende kese bile yok dedi.dünyam başıma yıkıldı o kadar çok istemiştim ki bu bebeği.oda uzman bi doktordu.hemde acayip hastası olan birisiydi.
ertesi gün başka bir doktora gittiğimde doktor işte kesemiz burda dedi.çok küçüktü ama vardı.
2 hafta sonra da kalbi duyuldu.yani 8. haftada bebeğin varlığı belli oldu. doktor işte şimdi hamile olarak kaydedebilirim seni demişti. keşke az daha bekleseydin.

canım sen iyi misin. toparlandın mı biraz? çok merak ettim seni yazını okuduktan sonra.

canım sen iyi misin. toparlandın mı biraz? çok merak ettim seni yazını okuduktan sonra.

canım sağol benim hiç belli olmuyor bugün çok iyisem en ufak bişey olunca akşama kötü oluyorum tatlım böyle gidecek yani ( bende burdaki arkadaşa kaç kere yazdım başka yerede git git diye ama gitmiyor (

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim ve site için de gezerken sizin yazılarınızı gördüm

bu gibi durumlarda üzülme demek kolay yaşayan bilir ama ben daha acısını yaşan biri olarak size çok rahatlıkla üzülmeyin diyebiliyorum.

bir doktara daha gidin tedbirinizi alın ama Takdir Allah ın ben 6 ay önce erken doğum da 35 haftalık oğlumu kaybettim 3 gün yaşadı gördüm öptüm elini tuttum inanın böylesi daha acı üstelik sezeryan olduğum dan yeni bir bebek istersem 1 sene beklemek zorundayım

başkalarının acısının daha büyük olması sizin acınızı tabiki hafifletmez insanın umutları alt üst oluyo bu acılara dayanmak çok zor ama her zaman şükredecek bişeyler bulmayız yoksa dayanamayız
sevgiler.

canım hoşgeldin aramıza çok üzüldüm bak benim konumuda okursun bende33 haftalık kaybettim neydi erken doğumun sebebi bende sezeryan oldum(

Allah yardımcın olsun canım

kızlar cevaplarınız için sağolun. başka dr. a gittim o da aynı şeyi söyledi. bende kendi doktorumda en son bu karara istemeden de olsa evet dedim. çünkü 2 dr. da ilerde bebekte yumurta kalitesi düşük oldugundan problem yaşayabişlirsin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…