başın sağolsun canım. benim kesemde embrio görülmedi dedi doktorum. çarşamba tekrar gel olmazsa operasyon yapacagız dedi. konusunda uzman bi dr. (özel bi hast)
yalnız az lekelenmen olursa daha önce geldedi.
sen zehirlenme yazmıssın nasıl anlayabilirim acaba?
bi de çok kanaman oldu mu
başın sağolsun canım. benim kesemde embrio görülmedi dedi doktorum. çarşamba tekrar gel olmazsa operasyon yapacagız dedi. konusunda uzman bi dr. (özel bi hast)
yalnız az lekelenmen olursa daha önce geldedi.
sen zehirlenme yazmıssın nasıl anlayabilirim acaba?
bi de çok kanaman oldu mu
kızlar az önce dr dan geldim. tekrar baktı kese büyümüş fakat embrio yok dedi. (kalp atısından bahsetmiyorum bi,le) almamız lazım dedi. kan tahslileleri için kan bıraktım. saat 3 de operasyona girecegim dualarınızı eksik etmeyin nolur
kızlar az önce dr dan geldim. tekrar baktı kese büyümüş fakat embrio yok dedi. (kalp atısından bahsetmiyorum bi,le) almamız lazım dedi. kan tahslileleri için kan bıraktım. saat 3 de operasyona girecegim dualarınızı eksik etmeyin nolur
canım sen iyi misin. toparlandın mı biraz? çok merak ettim seni yazını okuduktan sonra.
merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim ve site için de gezerken sizin yazılarınızı gördüm
bu gibi durumlarda üzülme demek kolay yaşayan bilir ama ben daha acısını yaşan biri olarak size çok rahatlıkla üzülmeyin diyebiliyorum.
bir doktara daha gidin tedbirinizi alın ama Takdir Allah ın ben 6 ay önce erken doğum da 35 haftalık oğlumu kaybettim 3 gün yaşadı gördüm öptüm elini tuttum inanın böylesi daha acı üstelik sezeryan olduğum dan yeni bir bebek istersem 1 sene beklemek zorundayım
başkalarının acısının daha büyük olması sizin acınızı tabiki hafifletmez insanın umutları alt üst oluyo bu acılara dayanmak çok zor ama her zaman şükredecek bişeyler bulmayız yoksa dayanamayız
sevgiler.
Allah yardımcın olsun canımkızlar az önce dr dan geldim. tekrar baktı kese büyümüş fakat embrio yok dedi. (kalp atısından bahsetmiyorum bi,le) almamız lazım dedi. kan tahslileleri için kan bıraktım. saat 3 de operasyona girecegim dualarınızı eksik etmeyin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?