kızlar az önce dr dan geldim. tekrar baktı kese büyümüş fakat embrio yok dedi. (kalp atısından bahsetmiyorum bi,le) almamız lazım dedi. kan tahslileleri için kan bıraktım. saat 3 de operasyona girecegim dualarınızı eksik etmeyin nolur
Kızlar destek veren söyleşimiz için teşekkür ederim şuan hastanedeyim ve tel. Den yazıyorum yazım havası olursa kusura bakmayın. Saat 4 de çıktım 2 saat çok ağrım oldu. Oluyordum iğne yaptılar ilaç verdiler geçmedi. Puan yavaş yavaş geçer gibi oluyo ama batmalar sızlamalar var. Daha yataktayim kanaman var mi bilmiyorum yurumedin ama korkuyorum idrara çıkmaktan
Kızlar destek veren söyleşimiz için teşekkür ederim şuan hastanedeyim ve tel. Den yazıyorum yazım havası olursa kusura bakmayın. Saat 4 de çıktım 2 saat çok ağrım oldu. Oluyordum iğne yaptılar ilaç verdiler geçmedi. Puan yavaş yavaş geçer gibi oluyo ama batmalar sızlamalar var. Daha yataktayim kanaman var mi bilmiyorum yurumedin ama korkuyorum idrara çıkmaktan
Ben yaşadım zorlukları biliyorum ne diyeyim Allah yardımcın olsun
kızlar dualarınız için sağolun Allah hepinizden razı olsun dilerim..
bugun ilk kez işe geldim. Allahtan masa bası işim..
pazartesi dr. gittim. karnımdan ultrason ile baktı rahim kendini toplamaya başlamıs dedi.
o gün sabah aksam kullandıgım antibiyotiğimin son günüydü başka vermedi. ağrın olunca agrı kesici iç dedi.
gelelim bugune...
dr. a gitmişken kanamam azalmıstı. ama şuan arar arar fazla geliyo kan pıhtıları şklinde. k(özür dilerim)
ve göbek altında sızlamam var ararda sırada...
bunlar normal mi bilemiyorum.
ama gittiğim gün dr. bana herşeyi serbet dedi. duş, küvet vs.. ama ben korktugum için dus bile zor alıyorum.
Allah kimseye yasatmasın düşmanıma bile.
kürtajdan sonraki ilk mayene üstten midir bu aklıma takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?