Carsamba test gunum ama

deryam76

Guru
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
790
1
316
Fransa
canlarimm carsamba gunu test gunum ama ben butun adet belirtilirini yasiyorum ve dayanamayip az once test yaptim negatif cikti bu benim ucuncu tup bebek denemem dua edin ne olur kanda pozitif ciksinnnn

çarşamba günü test günün olduğuna göre çıkmaması normal idrarda canım....inş kanda hamile olduğunu öğrenirsin...bence belirtilerede pek kafanı takmaaa olabiliyor çünkü belirtiler...kanaması olup hamile kalanlar da var burdaaa...

canım çıkmayabilir bitanem kendini fazla dinleme benimde 10.gün idrarda negatifti kanda 12. gün hamile olduğumu öğrendim bitanem inşallah çarşamba günü o güzel haberi bizlere verirsin canım benim hemde ikiz olur inşallah

canimmm insallah oyle olurrr dua edermisin bana

canım bencede merak etme bende de bayağı adet sancısı yaşadım hatta 9. gün dayanamayıp kanda baktırdım 42.22 çıktı 12. gün 115.40 dı.idrarda hiiiç çıkmadı zaten.adet günün geçince azalıyo belirtiler üzülme,ben şuan 6 haftalık gebeyim kalp atışlarını duyduk bugün.
rabbim senide sevindirsin,mucizelerinden birini de senin ve isteyen herkes için versin :))

gözün aydın ne güzel bebeğinin kalp atışınıda dymuşsun...rabbim tamamına erdirsin inşşş...darısı benim ve tüm istayenlerin başınaaaa....burda hamile olanları duyunca çok mutlu oluyorummmm

canlarim goguslerim davul gibi sismisti ama bu gun sislikler indi bu ne demek tutmadimi acaba KORKUYORUMMMMM

alemsinnnnnnnnnnnn neden kendin test yapiyorsun cikmazki onda )) kandaaaaaaaaaaaaa ama cikicakkkkkkkk hamilesinnnnn insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

dualarım seninle bitanem sakın stres yapmacanım sen bence hamişsin ilk haberide bana ver emi

canım iyi düşün iyi olsun. bebişlerinle iyi mutlu bir hayat seni bekliyor sen bunu düşün...

canlarimm carsamba gunu test gunum ama ben butun adet belirtilirini yasiyorum ve dayanamayip az once test yaptim negatif cikti bu benim ucuncu tup bebek denemem dua edin ne olur kanda pozitif ciksinnnn

CANIM UZULME SAKIN OL
GEGEBLIK TESTINI 1O GUNDEN ONCE YAPMA
TESTI YAPTIKTAN YARIM SAAT SONRA YENIDEN BAK COK SILIKTE OLSA BI CIZGI CIKTIMI TAMAMDIR HEMEN CIKMIYO AMA YARIM SAAT BEKLE
INSALLAH OLUR CANIM BENIM:CüvCüv:

Merhaba arkadsim benim bir sorum var kactane embriye transeferi yaptilar? bende ilk denedimde adet belirtileri oluyodu cok uzuluyodumm, ama test gunu hamile ciktim sadece goguslerimde agri ve dolgunluk cok hissetmistim ama oo adet olcam zamanda zaten normalde olan biseyydii.. ins. hayirli ahberlerini aliriz burdann.. Allah insallah gonlune gore veriri...

Ben de dayanamayıp idrar testi yaptım.Benim de test günüm perşembe..Ve malesef tek çizgi:1no2: Umarım bebeklerim benimledir.Acayip regli sancım var.ÇOk korkuyorum.Allahım inşallah bebeklerimizin sağlıkla bizimle birlikte olmasını sağlar.

canım hıc beklemedım tek cızgıyı gorunce cope attım bı dahada bakdadım ınsallah tutunmustur kuzucuklarım

canımcım ınsallah bebıslerımız bızımledır dua edelım bırbırımıze

Belirtilere takılıp da kendinizi bu kadar üzmeyin arkadaşlar iyi düşünün iyi olsun..Deryacım inşallah bebeğin seninledir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…