canimmm insallah oyle olurrr dua edermisin banacanım çıkmayabilir bitanem kendini fazla dinleme benimde 10.gün idrarda negatifti kanda 12. gün hamile olduğumu öğrendim bitanem inşallah çarşamba günü o güzel haberi bizlere verirsin canım benim hemde ikiz olur inşallah
canım bencede merak etme bende de bayağı adet sancısı yaşadım hatta 9. gün dayanamayıp kanda baktırdım 42.22 çıktı 12. gün 115.40 dı.idrarda hiiiç çıkmadı zaten.adet günün geçince azalıyo belirtiler üzülme,ben şuan 6 haftalık gebeyim kalp atışlarını duyduk bugün.
rabbim senide sevindirsin,mucizelerinden birini de senin ve isteyen herkes için versin :))
canlarimm carsamba gunu test gunum ama ben butun adet belirtilirini yasiyorum ve dayanamayip az once test yaptim negatif cikti bu benim ucuncu tup bebek denemem dua edin ne olur kanda pozitif ciksinnnn
ınsallahhhhhh canımmmmmmmmalemsinnnnnnnnnnnn neden kendin test yapiyorsun cikmazki onda)) kandaaaaaaaaaaaaa ama cikicakkkkkkkk hamilesinnnnn insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
vermezmıyım guzelım ılk duyan sız olacaksınızdualarım seninle bitanem sakın stres yapmacanım sen bence hamişsin ilk haberide bana ver emi
canım hıc beklemedım tek cızgıyı gorunce cope attım bı dahada bakdadım ınsallah tutunmustur kuzucuklarımcanım uzulme sakın ol
gegeblık testını 1o gunden once yapma
testı yaptıktan yarım saat sonra yenıden bak cok sılıkte olsa bı cızgı cıktımı tamamdır hemen cıkmıyo ama yarım saat bekle
ınsallah olur canım benım:cüvcüv:
canımcım ınsallah bebıslerımız bızımledır dua edelım bırbırımızeben de dayanamayıp idrar testi yaptım.benim de test günüm perşembe..ve malesef tek çizgi:1no2: Umarım bebeklerim benimledir.acayip regli sancım var.çok korkuyorum.allahım inşallah bebeklerimizin sağlıkla bizimle birlikte olmasını sağlar.
insallah canimmm dua edinn ne olur benimle olsun hayirlisiylaBelirtilere takılıp da kendinizi bu kadar üzmeyin arkadaşlar iyi düşünün iyi olsun..Deryacım inşallah bebeğin seninledir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?