Carsamba test gunum ama

canlarim bu gun 12.gunum sonuc negatifff ama doktor 15.gun cumartesi tekrar tahlil yapilacak dedi dondurulmuslarda boyle dedi ama bilmiyorum bence negatifff kismet yinede

Adet olmadıysanız hala bir umut var bence,hakkınızda hayırlısı olsun.Bende temmuzda denedim dış gebelikle sonuçlanmıştı,umarım herşey gönlünüzce olur.

canlarim bu gun 12.gunum sonuc negatifff ama doktor 15.gun cumartesi tekrar tahlil yapilacak dedi dondurulmuslarda boyle dedi ama bilmiyorum bence negatifff kismet yinede

canım değerin kaçççç.....sonuç ne olursa olsun 2 kez kan testi yapılıyorr.....

canım inşallah cumartesi o güzel haberi verirsin hiç canını sıkma rabbim yeterki ol desin bitanem dualarım seninle

canını sıkma arkadaşım cumartesi inşallah güzel haberle karşılaşırsın rabbim hayırlısı ile kavuşturur inşallah dualarımız seninle

merhebe hanımlar benim de adetim geçeli 4 gün oluyo ama hiçbir gebelik belirtim yok, hatta adet belirtilerim bile ilk günler oldu şimdi o da kalmadı, böyle bi durumla karşılaştınız mı hiç???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…