• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Casper via v8

cansumeryem

kocacığım ,bebeğim ve ben
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
1.153
1.693
133
32
4632472(1).webp

arkadaşlar çinden aliexpresten klıf alıcam cok ucuz oluyor.
ama casper via v8 e hangi kılıf uyar bilemedim ya hangi telefona denk ki acaba ıphone 5 s falan mı ? :(

varda 30 lira vermek istemedim cünkü çinden 1 dolara bile geliyor ama isim yazmıyor aliexpreste casper yazmıyor hiç acaba hangi telefon markasına denk gelir

ya cnm ben sana başka bişey sorsam nasıl bi tlf bu casper bende almayı düşünüyorum ama bilemedim galaxi e7mi yoksa bumu sence?

Eki Görüntüle 1668474
arkadaşlar çinden aliexpresten klıf alıcam cok ucuz oluyor.
ama casper via v8 e hangi kılıf uyar bilemedim ya hangi telefona denk ki acaba ıphone 5 s falan mı ? :KK43:

n11.com da 5 liraya satılıyor

http://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/casper-via-v8-seffaf-silikon-koruma-kilifi-P78344401

bence emin değilseniz ölçüden buradan alın. ya da telefoncuda bir yerde deneyin iphon 5s in kılıf oluyorsa onun siparişi verirsiniz.

eşim seçmiş suan özşanal diye bir magazada 1.600 liradan 1.300 liraya düşmüş henüz yakinen görmedim bebişimi bu hafta alıcaz bence harika görünüyor özelliklerine bak bi youtube yaz direk anlatımlı cıkıyor

evet biliyorum. hatta şu an ben de seçiyorum :)

siz en iyisi telefoncuda deneyin iphone 5 s oluyorsa ona göre siparişler verin.
dimi canım cok hoşlar ya ipgone 5s olucak gibime geliyor sepetime attım telefon elime ulastıgında hemen bakıcağım

hehe sepette 100 ürün var suan hertürlü şey alıyorum takı çogunlukla

Back
X