Casual quantum travel bebek arabası

Avmde en dandik baston bile sorun yapmaz ki zaten. 1500 lira fiyatı, sadece avm için alınmaz ki neyinden memnun kalmadiniz?
Ben aldim kullaniyorum ama hic memnun degilim. Kimseye de tavsiye etmiyorum. Arti yanlari da var. Eksi yanlari da. Ben bahsedeyim siz karar verin: arti yanlari surusu cok guzel. Tekerler kaliteli sorunsuz. Tutma kolu boyunuza gore ayarlanabiliyor. Kumasi kaliteli. Saglam bir iskeleti var. Cift yonlu kullanilabiliyor. Port bebe olabiliyor ama ben hic port bebe olarak kullanmadim. Renkle cok secenekli ve guzel. Ben bordosunu aldim. Gelelim eksi yonlerine: bi kere cok agir. 12 kilo. Oturma unitesi ile birlikte katlandiginda c sinifi opel korsa arabamizin bagajina sigdi ama cok yer kapladi. Baska bavullar zor sigdi. Cok zor kapaniyor. Hantal kocaman bisey. Oturma unitesi hem de port bebe olarak kullanildigi icin oturma poaisyonu bebek icin hic rahat degil hep cocuk arabanin icinde kayoyor. Emniyet kemerleri cok dandik. Kemerin ustundeki yumusak pedler sabit degil hep kayiyor. Alt sepeti minnacik. Bakim cantasi bile zor sigiyor. Pratik tek elle kapanmiyor. İki eliniz ve hatta tum vucudunuZun gucunu kullanmaniz lazim. Tentesi tam kapanmiyor. Tentesinde cocuk gorme bolumu yapmislar kocaman bir seffaf kisim var. Orayi guyya cocuk izleme penceresi niyetine yapmislar. Cocuk ordan hep gunes goruyor rahatsiz oluyor. Ayak koymatablasi tam inmiyor yani tam kapanmiyor. Yani kisacasi araba tam bir fiyasko ben her kullandigimda lanet okuyorum. Keske baska bir model alsaydim diyorum. Bugunku aklim olsa kesinlikle travel sitem almam. Gider arabayi ayri anakucagi puseti ayri alirim. Gider joie chrome + anakucagi alirim. Quantumdan daha uygun fiyata gelir. Yada gider joie brisk lx + anakucagi alirim. Yada yine joie kraft baby2go da bulunan kabin modelleri var. Kapaninca minnacik olan. Onlardan birini alirim. Yada biraz paraya kiyar britax romer b-agile yada bmotion alirim 1750 tl falan ana kucagi ile birlikte. Tek hamlede tek elle kapaniyor bir kolunuzda bebk varken. Aynisi daha uygun fiyata joie literax 3 ve literax 4 te de oyle. Sanirim1250 tl gibi fiyati var. Benim fikirlerim bu yonde. Kolay gelsin.

Ben aldim kullaniyorum ama hic memnun degilim. Kimseye de tavsiye etmiyorum. Arti yanlari da var. Eksi yanlari da. Ben bahsedeyim siz karar verin: arti yanlari surusu cok guzel. Tekerler kaliteli sorunsuz. Tutma kolu boyunuza gore ayarlanabiliyor. Kumasi kaliteli. Saglam bir iskeleti var. Cift yonlu kullanilabiliyor. Port bebe olabiliyor ama ben hic port bebe olarak kullanmadim. Renkle cok secenekli ve guzel. Ben bordosunu aldim. Gelelim eksi yonlerine: bi kere cok agir. 12 kilo. Oturma unitesi ile birlikte katlandiginda c sinifi opel korsa arabamizin bagajina sigdi ama cok yer kapladi. Baska bavullar zor sigdi. Cok zor kapaniyor. Hantal kocaman bisey. Oturma unitesi hem de port bebe olarak kullanildigi icin oturma poaisyonu bebek icin hic rahat degil hep cocuk arabanin icinde kayoyor. Emniyet kemerleri cok dandik. Kemerin ustundeki yumusak pedler sabit degil hep kayiyor. Alt sepeti minnacik. Bakim cantasi bile zor sigiyor. Pratik tek elle kapanmiyor. İki eliniz ve hatta tum vucudunuZun gucunu kullanmaniz lazim. Tentesi tam kapanmiyor. Tentesinde cocuk gorme bolumu yapmislar kocaman bir seffaf kisim var. Orayi guyya cocuk izleme penceresi niyetine yapmislar. Cocuk ordan hep gunes goruyor rahatsiz oluyor. Ayak koymatablasi tam inmiyor yani tam kapanmiyor. Yani kisacasi araba tam bir fiyasko ben her kullandigimda lanet okuyorum. Keske baska bir model alsaydim diyorum. Bugunku aklim olsa kesinlikle travel sitem almam. Gider arabayi ayri anakucagi puseti ayri alirim. Gider joie chrome + anakucagi alirim. Quantumdan daha uygun fiyata gelir. Yada gider joie brisk lx + anakucagi alirim. Yada yine joie kraft baby2go da bulunan kabin modelleri var. Kapaninca minnacik olan. Onlardan birini alirim. Yada biraz paraya kiyar britax romer b-agile yada bmotion alirim 1750 tl falan ana kucagi ile birlikte. Tek hamlede tek elle kapaniyor bir kolunuzda bebk varken. Aynisi daha uygun fiyata joie literax 3 ve literax 4 te de oyle. Sanirim1250 tl gibi fiyati var. Benim fikirlerim bu yonde. Kolay gelsin.

Biz de cadillac quantum düşünüyoruz. Alan kullanan var mi

Bende chicco lote way plus düşünüyorum.bi kac defa siparis etmistim internetten.biri eksik gönderdi digerinde stok yokmus.kismet olmadi bir turlu.acaba ayrı ayrı mi alsam diyorum.mesela puseti joie den,bebek arabasini da baska markadan.illa takim olmak zorunda degil oyle diymi.hafiflik onemli benim icin

Hafiflik kolay kapanip acilma ve bagajda az yer kaplama cok onemli. Her zaman esiniz yaninizda olmuyorr. Toplu tasima kullandiginizda mesela ucak trenn cok hantal kocaman arabalar mahvediyor anneyi. Ben trenle seyahat etmem gerekiyordu. Travl sistemler cok buyuk toplu tasima icin. Tek basina hem bebegi hem arabayi trene bindirip indirmek imkansiz. İlla biri yardim etmeli. Kan ter icinde kaliyorsun. Kucuk araba candir. Evet ayri ayri da alabilirsin. Hic sorun olmaz.

Peki onerebilecegin en iyi marka hangisi?hem oto koltugu hem puset olarak? Yani rahat ve hafif olmasi onemli.ben agir kaldiramam zaten

Ben aldim casual quantum trona. Resimdekinin bordosu. kullaniyorum ama hic memnun degilim. Kimseye de tavsiye etmiyorum. Arti yanlari da var. Eksi yanlari da. Ben bahsedeyim siz karar verin: arti yanlari surusu cok guzel. Tekerler kaliteli sorunsuz. Tutma kolu boyunuza gore ayarlanabiliyor. Kumasi kaliteli. Saglam bir iskeleti var. Cift yonlu kullanilabiliyor. Port bebe olabiliyor ama ben hic port bebe olarak kullanmadim. Renkle cok secenekli ve guzel. Ben bordosunu aldim. Gelelim eksi yonlerine: bi kere cok agir. 12 kilo. Oturma unitesi ile birlikte katlandiginda c sinifi opel korsa arabamizin bagajina sigdi ama cok yer kapladi. Baska bavullar zor sigdi. Cok zor kapaniyor. Hantal kocaman bisey. Oturma unitesi hem de port bebe olarak kullanildigi icin oturma poaisyonu bebek icin hic rahat degil hep cocuk arabanin icinde kayoyor. Emniyet kemerleri cok dandik. Kemerin ustundeki yumusak pedler sabit degil hep kayiyor. Alt sepeti minnacik. Bakim cantasi bile zor sigiyor. Pratik tek elle kapanmiyor. İki eliniz ve hatta tum vucudunuZun gucunu kullanmaniz lazim. Tentesi tam kapanmiyor. Tentesinde cocuk gorme bolumu yapmislar kocaman bir seffaf kisim var. Orayi guyya cocuk izleme penceresi niyetine yapmislar. Cocuk ordan hep gunes goruyor rahatsiz oluyor. Ayak koymatablasi tam inmiyor yani tam kapanmiyor. Yani kisacasi araba tam bir fiyasko ben her kullandigimda lanet okuyorum. Keske baska bir model alsaydim diyorum. Bugunku aklim olsa kesinlikle travel sitem almam. Gider arabayi ayri anakucagi puseti ayri alirim. Gider joie chrome + anakucagi alirim. Quantumdan daha uygun fiyata gelir. Yada gider joie brisk lx + anakucagi alirim. Yada yine joie kraft baby2go da bulunan kabin modelleri var. Kapaninca minnacik olan. Onlardan birini alirim. Yada biraz paraya kiyar britax romer b-agile yada bmotion alirim 1750 tl falan ana kucagi ile birlikte. Tek hamlede tek elle kapaniyor bir kolunuzda bebk varken. Aynisi daha uygun fiyata joie literax 3 ve literax 4 te de oyle. Sanirim1250 tl gibi fiyati var. Benim fikirlerim bu yonde. Kolay gelsin.

Baya sinir olmuşsun anlaşılan bu markaya,eylul annelerinde de görmüştüm.şimdide baya bi kopyala yapistir yaptin

Peki onerebilecegin en iyi marka hangisi?hem oto koltugu hem puset olarak? Yani rahat ve hafif olmasi onemli.ben agir kaldiramam zaten
Butcenize gore degisir. Maksimum ne verebilirsiniz? Ona gore oneride bulunacagim. Bebek arabasi tanitim videosu izlemekten hepsini ezberledim. Ki biz arabayi 1 seneden fazla oldu alali. Forumlara yaziyorum ki insanlar bilsin ogrensin benim gibi pisman olup sonradan zorluk cekmesin. Ben o kadar video izledim gittim o arabayi aldim. Ah okadar pismaniz ki..

Baya sinir olmuşsun anlaşılan bu markaya,eylul annelerinde de görmüştüm.şimdide baya bi kopyala yapistir yaptin
Sormayin. Her kulland8gimda kufrediyorum kendime kiziyorum niye bunu aldim hangi kafayla aldim bilmiyorum. Suanda fiyati 1300den basliyor 1800e satan bile var. Biz 999a almistik en indirimli haliyle. Ama keske baska bisiy alsaymisiz. Hangisinden almam gerektigini de onceki yorumlarimda belirtmistim.

o arabayi ihtiyaci olan birine verin baston puset falan alin bari.insan o kadar para verip bi ise yaramayinca üzülür tabiki.

o arabayi ihtiyaci olan birine verin baston puset falan alin bari.insan o kadar para verip bi ise yaramayinca üzülür tabiki.
Kullanmaya devam ediyoruz. Sonucta hic isimizi gormuyor degil. Birine versek o kisi de bize saydirir herhalde Esim8 baston almaya ikna edemiyorum. İyi kotu kullaniyor idare ediyoruz bi sekilde. Dedim ya arti yonleri de var eksi yonleri de..

Bu arabayi alan var mi memnuniyet durumunuz nedir iki?model arasında kaldik

Gördüğünüz gibi ben 1 yil once yazmışım yorumları. Bebegim 9 ayı bitirdi ve ben arabadan cok memnunum. Ilk 6 ay oto koltugu olan parcayi kullandim. Bazen hala otomobilde kullaniyorum. Sonra buyuk parcaya geçtim. Bebegim uyudugunda portbebe haline getiriyorum. Parcalari sökülüp yıkanıyor en cok o hosuma gidiyor siz ne istediğinizi bilmeden almissiniz arabayi. Travel sistem alip bagajda az yer kaplamasini, tek elle kapanmasini bekleyemezsiniz. Ben bir travel sistem olarak memnunum. Tabii ki ağır, tabii ki bagajda yer kaplıyor. Cunku konforlu bir travel. Bastonlar az yer kapliyor ve hafif. Ama surmesi de, cocuk icin konforu da cok kötü. Iyi bastonlar ise travellardan bile cok daha pahalı. Ben genel hatlariyla memnunum arabadan

İlk 6 ay biz de oto koltugu olan ana kucagini kullandik. Guvenlikli adac testinden gecti dediler tanitiminda ama adac listesinde o oto koltugu yokmus yani oyle guvenlikli ve saglam bisey degilmis tutma kolunun icindeki parca kirildi. Adac testinden gecmek oyle kolay bisey degilmis sonradan ogrendik. İnsanlara bari adac testinden gecti diye yedirmeselermis iyiymis. 0-13 kilo diyor kullanimina ama bizim oglan 9.5 kilo olunca sigmamaya rahat etmemeye basladi biz de 9. Aydan sonra kenara koyduk. O donemde kullanimi cok rahatti. İskeleti minnacik oluyordu kapaninca. Hep oyle olacak sandik. Neyse. Port bebe ozelligi evet guzel. Bazen kullaniyoruz. Ama guzel bir oturma unitesi yok bence. Alttaki bantlari birlestirsen bile duzgun oturakli bisey cikmiyor ortaya. Cocuk iki buklum.bir turlu oturamiyor hep kayiyor asagi. Cikabilir elyaf ped surekli kayiyor. Biz cok arastirarark aldik. Tarvel sistemi bilerek isteyerek aldik. Sadece daha hafif daha kullanisli ayni fiyata daha uygun modellerin var oldugunu malesef sonradan kesfettik. Her ne kadar cok begenmesem de kullaniyoruz yani. Ama birine almasi icin tavsiye eder miyim. Kesinlikle etmem. Siz memnunsaniz ne mutlu size. Guzel gunlerde kullanin.

Arabayi aldım. Sattım yerine chicco letway 2 aldim ama cook pişmanım kıymetini anladım canım casualimin. Evet bastım otobüse inip binerken vs rahat ama bebek için konforluydu casual quantum. Asla ne yumşak ne kaldırim hissederdi paşa gibi yatardi. Tekrar o kadar para verip alamam zaten 16 aylık oldu nasipse aile arabamizi alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…