Casus programına gerek var mı ki herşeyi bilirken?Kızlar merhaba eşim bundan aylar önce telefonunu benden surekli gizliyordu ve şifreliydi bi gün konuyu actım sacmalama falan filan demeye basladi tavir yaptim biraz ama sonra baristik tabi bu seferde sifresini bildigim icin instagram hesabini eve gelince siliyor giderken tekrar aciyordu bu hal hareketleri beni çok işkillendir bisey yakalamadim msj vs siliyordu anladigim kadariyla birsey gorunmuyor ama seri begeni yaptigi bi kadin vardi bunun icinde ayri bi kavga tabi üstu kapatildi sayfasini arada kontrol ediyorum fotograflari paylastigi bi sayfasi var herkese istek atiyor yabanci turk karisik ozellikle fotograflarin altina benim yorum yapmami istemiyor ama baskalarinin yorumlarini begeniyor bu olay bi kacgun oldu 3 gundur felanda konusmak istemiyorum ayni yataga yatiyoruz ama o bi uçta ben bi ucta bi adimda atmiyir oda konusmuyir insan bi af diler ama yok bende zatn esime karsi bi sogukluk olustu bukadar seyden sonra agrıma gitti begenilmemek yada nebikiyim aldatiliyormuyum dusuncesi birde evlilik yuzigunu arrik takmiyor surekki arabasinda biliyorum yizukle sadakat olmaz ama neden ne yapmaliyimcasus program yuklemeyi dusunuyoru. Bu konuda bilginiz var mi guvenlir programlar
Yani ortadada evet ama kimmis neymis ortaya ciksin istiyorum kanitlamak icin cunki ben soyledigimde inkar ediyorCasus programına gerek var mı ki herşeyi bilirken?
Evet elle tutulur bi kanit olsun istiyorumelle tutulur bir kanıtın olmasını mi istiyorsun çünkü hersey ortada yanı resmen
Profesyonel bir fake hesap aç ama bekle biraz bir hafta filan bu surede şüphelendiğini belli etme fake hesapta fotoğraflar paylaş ve takipçin biraz fazla olsun ardından da ekle Esin’i bakalım kabul edecek mi kabul ederse bir kaç gün bekle yazacak mi diye yazmazsa sen yazEvet elle tutulur bi kanit olsun istiyorum
Her şey ortada aslında. Mahkemeye mi vereceksiniz?
Başka bir (fake) hesap açıp kendinize, başkasının resimlerini paylaşıp, takipçi kaydedip bir sürü farklı kadın hesabını kaydedip adama takip isteği gönderin ve yazışın. Farklı bir dille yazın, sizin diliniz olduğu öğrenilmesin.
Katılıyorum arkadasa . Mesela herkesin bir mesaj üslubu olur ya kimisi kelimeleri tam yazar kimisi kısaltarak yazar kimi noktalama işaretlerine çok dikkat eder kimi hiç etmez siz hangisiyseniz tam tersini yapın
[/QUOT var aslinda arkadasimin hesabi baya eski oradan da denemeyi dusundum ama ya anlarsa
1bucuknyasinda bi kizimiz var oyuzdende disariya cikamiyorum sosyal hayatim yok gibi birsey evdede bakimli olamiyorum bunlarinda etkisi var sanirim dediginiz gibinarayis icindeYanlış anlama ama sende onun taktiğini uygula aldatmiyorsa bile fırsat bulmaya çalıyor gibi geldi bana yani arayışta sende çok bakımlı ol güzel güzel elbiseler al giy sürekli gezmeye git teline şifre koy onu beğenmediğini ima et aklını karıştır iyicene sürekli telefonla uğraş onu umursama bile bir afallasin güzel güzel resimler çek sosyal medyaya at falan
Ben 3 çocukla bakıyorum kendime sen bir çocukla daha iyi bakarsın kendine bak bırak evin biraz pis kalsın çocuğunu da kendini gezdir yeni ortamlar yarat ama iki hafta sonra dışarıya cik malum vüris var bakalim vakalar artacak mı1bucuknyasinda bi kizimiz var oyuzdende disariya cikamiyorum sosyal hayatim yok gibi birsey evdede bakimli olamiyorum bunlarinda etkisi var sanirim dediginiz gibinarayis icindenede n boyle anlamiyorum
Yazdıklarınıza katılıyorum ama adam saldırganlaşabilir.Yanlış anlama ama sende onun taktiğini uygula aldatmiyorsa bile fırsat bulmaya çalıyor gibi geldi bana yani arayışta sende çok bakımlı ol güzel güzel elbiseler al giy sürekli gezmeye git teline şifre koy onu beğenmediğini ima et aklını karıştır iyicene sürekli telefonla uğraş onu umursama bile bir afallasin güzel güzel resimler çek sosyal medyaya at falan
Ben 3 çocukla bakıyorum kendime sen bir çocukla daha iyi bakarsın kendine bak bırak evin biraz pis kalsın çocuğunu da kendini gezdir yeni ortamlar yarat ama iki hafta sonra dışarıya cik malum vüris var bakalim vakalar artacak mı
[/QUOTE insaallah yayilmadan bitee su olalylarda
Evet yanlis kategoride acmistim fikir almak istiyorum ne yapmam gerektigi konusunda kararsisizim karsima alip konusayim diyorum ama herseferinde ben konusuyorum o susuyor buda beni deli ediyor ya sayfayi kapat yada bosanalim herkes yoluna baksin Diyecegim en sonundaDünde aynı konuyu açmıştınız. Programla falan uğraşmayın her şey net ortada zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?