Casus program

Ablacım ben buradan eşinin ne yapmaya çalıştığını anladım sen anlamadın mı gerçekten??

Allah razi olsun dusubdugunuz icin gercekten oyle adamin umru degio bem kendi kendimi mahfediyorum tamm

Anladim anlamazmiyim ama konduramiyorum iste bi delil olsun istiyorum elimde
Sürekli silen birisisiyle delil bulman çok zor. Ama dur bi ben instagramda bir sayfayı takip ediyordum onlar bi program paylaşmıştı bulursam atayım sana

Valla siz bu saflıkla casus programı işini de beceremezsiniz. Bir kere o telefona şifre konuluyorsa, geçmiş olsun diğer göstergelere bile gerek yok, aldatiliyorsunuz. Bunu yapan, babamda dahil ne kadar erkek gorduysem hep aldattı. Delil toplayın diyeceğim ama adam yağ gibi üste çıkınca barisacaksiniz bence masal dinlemeye devam.

Hayir suan sifre koymuyor bosanirken delil olarak kullanirim diye evet her seferinde uste cikiyor konu kapaniyordu ama artik bukadar basite almayacagim yuvasini yikmaya goze almissa bende elimden geleni yapacagim delil vs ne olursa

Daha once hic buladar ciddi dusunmemistim ama evet daha fazlasini yasamamak icin bosanalim diyecegim ortada elle tutulur birsey yok belki bu sifre olayi bikac oldu suan sifre yok ama benim yorum yapmammi isotemiyor yapanlarida begeniyor benimde aklima kotu seyler geliyor fevri mi davraniyorum ne yapmaliyim hic bilmiyorum inanin face hesap olayini deneyecegim daha oncede aklima gelid ama cesaret edememistim simdi yuzlesmeye daha cok hazirim inceldigi yerden kopsun

Off gercekten seni bu hallere dusuren adam aldatsa ne olur aldatmasa ne olur

Bir adet omrun var ya surekli delil aramakla mi gecireceksin
Haklisin bunlar bile yeterli bi sebep bence bu aksam oturp konusacacgim 5 yillik evliligimizde okadar sey yasandi ama bunlar agrima gididyor fazlasini kaldiramamaycgim bosanalim diyecegim madem bu kadar rahat bi hayat istiyorsun taviz tavizi doguruyor ben nezaman affttim nezaman ustunu kapattim yine ortaya cikti bu tarz seyler

1bucuknyasinda bi kizimiz var oyuzdende disariya cikamiyorum sosyal hayatim yok gibi birsey evdede bakimli olamiyorum bunlarinda etkisi var sanirim dediginiz gibinarayis icinde nede n boyle anlamiyorum

Kaç çocukla bakımlı olan anneler var bu biraz senin elinde çocuğunu hazırla kendini hazırla arkadaşına git kendine vakit ayır çocuğu kendine sorun etme kendini salma . Bakımına dikkat et onu umursama takma kafana güzelce giyin süslen ondan sonra bak bakalım duruma kendini ve bebeğini düşün kimse senden önemli değil .

Vala oyle safım ama suan sifre koymuyor suan ki mesele benim yorum yapmamai istemiyor kalpli felan emoji koydugum zaman siliyordu ama baska birini emojisini begenmis hemen daha onceki hatasinida unutmus degilim ama evliligimi yuvami yikmak istemedim

Emin ol surekli boyle devam edecek ya bu durumu kabullen sesini çıkarma ya da kendine bunu reva gormeyip hayatindan o adami cikarip devam et.

Babam yillarca annemi aldatti annemde surekli kanit pesindeydi, biri bitiyor diger kanit... surekli ayrilip ayrılıp baristilar surekli tartisma ortami.

Annemin su an yaptigini düşününce tamamen delilik gibi geliyor su an 52 yasinda bi omur boşa ugrasmisim diyor. Ki bu durumun maddiyatla da alakasi yok annemin maddi durumu babamdan daha iyiydi .cocukla da alakasi yok biz istemiyorduk artik birak su adami bezdik artik kavgalardan diye

Emin ol seven, deger veren adam zaten seni bunlarla muhattap etmez alir karsisina aciklamasini yapip seni rahatlatir. ufacik bi suphe durumunda dahi

Aldatiyor. Kesin. Kanita gerek yok.
Mahkeme icinse fake bir isimle fake hesap acip oradan mezaj atin. Ama once rakipci sayinizi biraz artirin.

canım ne yazıkki banada aldatıyor gibi geldi. Zaten güvenin bir kez kırıldıysa kanıta ne gerek var dimiii?

saliverin ipini gitsin ugrasmaya degermi ?
esiniz sizi kaybetmeyi goze almis zaten

Bence çok mantıklı 250 tl gibi bir fiyat varmış galiba..yükleyince kendi telinden kamera ,sesler,konum ,adres ne istersen takip edebiliyormuşsun ..şimdi tv de izledim...

ya troll olduğunu düşünüyorum. size bunları yapıyor siz de boşanmak yerine gurursuz gibi casus programı diyorsunuz.

Valla
Valla bence yüzükle sadakat olur. Yani tanıştığınızdan beri yüzük takmayı sevmeyen rahatsız olan biriyse o başka. Ama sonradan takmamaya başlaması büyük sorun. Bildiğin aldatıyor. İnstagramı eve gelince silmesi normal değil birşeyler saklıyor ve birşeyler saklayıp arkanızdan iş çevirmesi de aldatmakdır bana göre.
Ben eşimin şifrelerini bilirim telefonunu kurcalamam ayda yılda bir bakarım o da ortak bir arkadaşımızla ne konuşmuşlar onu merak etmişimdir bazen meraktan bakarım. Eşim de benim şifrelerimi bilir kurcalamaz çünkü ikimizin de telefonu ortada gezer birşey saklasak telefonlarımız ortada gezmez.
Aldattığı bariz olduğu için bana göre konuşacak düzeltecek birşey de kalmamıştır hiç düzeltme yoluna gitmezdim.

Sayfayı kapatsa ne olcak? İçinize kurt düştü bir kere. Aldatmıyorsa bile fırsat kolluyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…