Casus program

Casus programlari hakkında bir fikrim yok ama, burda bi konuda görmüstüm. Programı yüklemis izlemis bisey çıkmamıs ama silmemisti
Sonra telefona güncelleme gelince tartısma cıkmıstı yapıcaksan dikkatli olmalısın

Üzgünüm ama aldattığı apaçık ortada.

Casus programina ne gerek var adam bariz diyor ki büyük pontlarla firsatini yakalasam aldatirim. Boşanmayacaksaniz didikleme çünkü altindan gereksiz süphe çikmayacak

Herşey çok net ortada malesef. Sizin kalpli yorumunuzu istemiyor neden sevgilisi görmesin diye yüzük takmıyor neden aynen bu sebepten .çok net herşey ama boşanmayacaksanız bence kurcalamayın üzmeyin kendinizi yüz göz olmaya gerek yok o zaman alenen yapar artık çünkü . Kendinizi ölçün biçin ona gore bir adım atın derim ben

Kadın ben de farkındayım, biliyorum ama net bir şekilde görmek ve delil toplamak istiyorum diyor hala ağız birliği yapmış gibi "her şey ortada ne gerek var şaka misin" gibi boş boş yazmışsınız yine.

Nerden duydum hatırlamıyorum ama şu mspy olanın iyi olduğu kalmış aklımda. Bi ara manyak eski sevgilim bana uzaktan bu tür bir şey yüklemeye çalışmış, bir hackerla anlaşmış son anda vazgeçmiş benim videoları fotoları hacker da görecek diye. Bu mspy o bahsetmiş de olabilir. Bir bak derim ekşide falan da arat casus programı, casus yazılımı, mspy gibi başlıklara bak mutlaka vardır bir şeyler

Böylelerine acımayacaksın Borca harca sokup nefes aldırmayacan aslında Götüne don almayacak. Bak bakalım karı kız kesebiliyormu.. Rabbim Akıl fikir versin. Harca kız maaşını at çöpe gitsin acıma hiç

Kesinlikle size katiliyorum birkere basladi mi sonu gelmiyor benim cevremdede cok teyzemin esi adam.girtlak kanseri hala sey pesinde herseyin farkindayim saolun oneriniz icin suana kadar bi konusma vs gormedim ama bukonusmadigi anlamina gelmiyor hissediyorum yolunda olmayana borsey.ler var az daha sabir kpss surecim var bu olaylar yuzunden adapte olaamiyorum isteristemez kendimi garantiye aldigim zaman daha cesur olacagima ianniyorum

Casus program sizi suclu duruma dusurur.
Ayrica gerek de yok cunku gorunen koy kılavuz istemez.

Çok üzgünüm senin adına ama casus programına gerek yok hersey ortada .. İnşallah hakkında herseyin en güzeli ve hayırlısı olsun..

1bucuknyasinda bi kizimiz var oyuzdende disariya cikamiyorum sosyal hayatim yok gibi birsey evdede bakimli olamiyorum bunlarinda etkisi var sanirim dediginiz gibinarayis icinde nede n boyle anlamiyorum
Bunu ilk önce kendiniz için yapın zaten en çok kendinizi sevin. Salmayın kendinizi lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…