• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Casus programi

Merak ediyorum açıkçası ama güvenmek istiyorum.. Aynı şey bana yapılsa güvensizlik olduğu için cok kırılırım

Böyle bir şeye başvurmam.
Çünkü telefon ya da bilgisayar olayına illa bir kılıf uyduruluyor yok arkadaştı şakalaştık, yok bilmemne.
Onun yerine gizli gizli takip ederim herhalde.

Ayy allahim ben nasil cvp beklerken yazilan cvplara bak.yuklememisseniz demek ki bu konuyla ilginiz yoktur ve bir zahmet yorumsuz kalin..yukleyen varsa bir iki sey soracaktim..

Whatappın web özelliği var eşiniz kullanıyorsa pcden konuşmalarını takip edebilirsiniz ben kullanmadım ama netten bakın nasıl olacağı yazıyor heryerde.

Az once baktim..sex videolari izlemis..cunku uzun zamndir birlikte olmuyorduk.o hic istekli degildi.ne yapayim ben simdi.su an bebegimin elini tutmus agliyorum..bu mutdu 8 yillik askin sonu

Az once baktim..sex videolari izlemis..cunku uzun zamndir birlikte olmuyorduk.o hic istekli degildi.ne yapayim ben simdi.su an bebegimin elini tutmus agliyorum..bu mutdu 8 yillik askin sonu

Sende ki bu atar niye hayırdır geleni geçeni tokatliyosun

Sex videosu izledi diye mi ağlıyorsun ne var bunda uzun zamandır ilişki olmamış. Reelde aldatsa daha mı iyi ?

Neden illaki daha kotusunu dusuneyim kahvekokulukadin..neden ben varken benimle olmuyor da onlari izliyor..kendisi istemiyor beraber olmayi

Back
X