• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Casus programi

Neden illaki daha kotusunu dusuneyim kahvekokulukadin..neden ben varken benimle olmuyor da onlari izliyor..kendisi istemiyor beraber olmayi
Bebegin kac aylik? Donemsel borseydir hemen karamsar dusunmeyin. Cogu erkek o tarz videolar izler hemen karamsarliga kapilmaya gerek yok. Nekadar suredir sizinle beraber olmak istemiyor? Bazi donemler erkeklerin fazla ustune gidilmemesi lazim. Tabiki tek konu bu ise. Size burada negatif kiskirtici cevaplar yazilmasini mi istiyorsunuz? Asabi tavrinizdan vazgecerseniz size daha kolay yardimci olabiliriz.

Bu forumu okuyana kadar "ne geregi var? şüpheleniyorsan güven bitmiştir, ilişki de bitmiştir. Emin olmak istiyorsan yüzleş" derdim.

Ancak bunu ortaya çıkarmak çogu kadının boşanmasını, sonrasında tazminat almasını vs saglıyor.
O yüzden şüpheleniyorsanız kesinlikle eşinize belli etmeyin, takip edin.

Casus programları gerçekten bilmiyorum ama internetten ufak bir arastırmayla kurulur hepsi.
Whatssapp webi biligsayarda işlerimi kolaylastırmak icin kullanıyorum ancak siz eşinizin özeli vs demeden onun web oturumunu da açın. Her yerden takipte olun.
Sinsice aldatandan maalesef sinsice bilgi alacaksınız, başka yolu yok.

Forumda dikkat ettiğim bişey var. Doğum sonrası erkekler bi süre eşlerinden cinsel anlamda uzaklaşıyorlar. Bu çevremde de böyle. Psikolojik bişey sanırım. Baya bi zaman önce eşimle doğum gebelik mevzuları konuşurken. Suratı garip bi hal aldı (doğum anını düşününce irkildi) dokunamam bisüre herhalde falan dedi. Herkeste olacak diye bişey yok ama olabiliyor demekki.
Ama whatsapp web işinize yarayabilir enazından reelde bişey var mı öğrenmiş olursunuz.

1.şüpheleniyorsunuz ama diyelim ki birşey çıkmadı ne yapacaksınız
2. var veya yok şüphe ama diyelimki bunu eşiniz farketti ne cevap vereceksiniz
3. anladığım kadarıyla eşiniz bilgisayarla çalışan veya çok zaman geçiren biri bir program indirmek istedi veya bir siteye girmek istedi kurulu olan programlar bu casus programlar yüzünden çalışmayabiliyor veya bazı siteler sisteminizdeki şu yazılım/programdan dolayı siteye giremiyorsunuz falan diye uyarı verebiliyor. yani casus program çok saglıklı anlaşılmayacak birşey degil
4. herşeyi göze aldım diyorsanız yapın,

sonuç olumlu veya olumsuz farketmez, eşinizinde süren evlilik/ilişki içersin de, eşinizin size aynı şeyi yaptıgını düşünün ?? şüphe eden güvenmeyen bir adamla olmam dersiniz bence.

yerinizde olsam oturur bu güven konusunu veya şüphelerinizi konuşmanızı tavsiye ederim.

Bu forumu okuyana kadar "ne geregi var? şüpheleniyorsan güven bitmiştir, ilişki de bitmiştir. Emin olmak istiyorsan yüzleş" derdim.

Ancak bunu ortaya çıkarmak çogu kadının boşanmasını, sonrasında tazminat almasını vs saglıyor.
O yüzden şüpheleniyorsanız kesinlikle eşinize belli etmeyin, takip edin.

Casus programları gerçekten bilmiyorum ama internetten ufak bir arastırmayla kurulur hepsi.
Whatssapp webi biligsayarda işlerimi kolaylastırmak icin kullanıyorum ancak siz eşinizin özeli vs demeden onun web oturumunu da açın. Her yerden takipte olun.
Sinsice aldatandan maalesef sinsice bilgi alacaksınız, başka yolu yok.

bilginiz olsun. bu yazılımlardan elde edilen belge döküman herneyse mahkemede veya resmi evrakta kullanılamaz, resmi evraka geçmesi için savcılık izni falan olması gerek. kişinin bir nevi özel hayatını ve özgürlüklerini kısıtlamaya yönelik suçada girer aynı zamanda ama ben bu belgeleri eşimin önüne koyarım kabul ettiririm şeklinde belki işe yarar belki yaramaz.

bilginiz olsun. bu yazılımlardan elde edilen belge döküman herneyse mahkemede veya resmi evrakta kullanılamaz, resmi evraka geçmesi için savcılık izni falan olması gerek. kişinin bir nevi özel hayatını ve özgürlüklerini kısıtlamaya yönelik suçada girer aynı zamanda ama ben bu belgeleri eşimin önüne koyarım kabul ettiririm şeklinde belki işe yarar belki yaramaz.

Eğer yazışmaları gizlice takip ederlerse ve aldattıklarından emin olurlarsa sonrasında bosanma sürecinde resmi döküm isteyebilirler.

Aldattıklarını görseler bile eşlerinin yalanlarına inanmayı secen kadınlar var.
Oysa bir ilişkide şüphe varsa, dolayısıyla güven bagı kopmuşsa ortada ilişki de kalmamıstır bence.

O yüzden kendi gözleriyle görürlerse belki boşanmaktan söz etmeye başlayabilirler...

İnsanlara daha kibar davranmalısın. Adama da böyle yapıyorsan yaklaşmaz tabi.
Haksızsam haksızsın dersiniz. Herkes yorum hakkında serbest yani. Madem özelden konuşun, danışın. Konu açmayın. Allah Allah..

Eğer yazışmaları gizlice takip ederlerse ve aldattıklarından emin olurlarsa sonrasında bosanma sürecinde resmi döküm isteyebilirler.

Aldattıklarını görseler bile eşlerinin yalanlarına inanmayı secen kadınlar var.
Oysa bir ilişkide şüphe varsa, dolayısıyla güven bagı kopmuşsa ortada ilişki de kalmamıstır bence.

O yüzden kendi gözleriyle görürlerse belki boşanmaktan söz etmeye başlayabilirler...

çok uzun bir boşanma süreci demek olur ve saglam avukat gerektirir (hukuk dava vs şeylerin içinde olan bir memur olarak söylüyorum)

evet kendi gözüyle görürse ve karşısındaki adam diyalog kurulabilecek biriyse evet anlaşalım boşanalım denilebilir

Ciddi şüphelerin varsa takip etmeyi deneyebilirsin. Ama lütfen ayy sex videosu izlemiş triplerine girme erkeklerin %80 %90'ı dönem dönem izler bunu aldatma olarak görme çoğu zaman bunu daha kolay buluyorlar çünkü.

Ve takip ettiğin konusunda bir şey hissettirme.

Eşiniz dahi olsa bir başkasının bilgisayarına, telefonuna casus program yüklemek suçtur.
Özel hayatın gizliliği ihlali söz konusudur.
Suç teşkil edebilecek konuların açılması da yasaktır.

Back
X