Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim komşum aradı bi kere geleyim diye kusura bakma ya ev dağınık cok temizlik yapcak tim çocuk durmadı dedim sen gel o zaman dedi onun da çocukları var çok utanmistim ama Allahtan anlayışlı biri sağolsun![]()
cok kötü olmus benım anlayamadıgım sokak kapısından sonra asansör nasıl gelıyodur sana bunu unutturayım.
eski evimde karşı komşum çocukluktan tanıdığım ve tek yaşayan bir abiydi. aşırı derecede titizdi, annesine bile pantolonlarını ütületmezdi. birgün ben evim yine hallaç pamuğu gibiyken acil bir toplantı yüzünden alelacele evden çıktım sokak kapısını çektim ama kapı biraz sorunluydu sekip geri gelmiş farkında bile değilim kızım kucağımda asansöre attım kendimi. bu komşum da öğlenarası eve gelmiş bakmış bizim kapı açık önce seslenmiş ses yok, sonra beni de eşimi de defalarca aramış, eşim iş yoğunluğundan gün içinde telefona doğru düzgün bakmaz ben de malum toplantıdaydım telefon sessizde...
"hırsız mı girdi ne oldu" diye eline sert bir cisim alıp eve girmiş ve herrrr yere bakmış koltuk arkaları kapı arkaları vs... sağolsun bu devirde kimse yapmaz bunu ama rezaletimi anlatamam çünkü evin dağınıklığını geçtim yatak odamda yerde iç çamaşırım vardı
off bak yine çok utandım yav![]()
tuvalet kirliydi derkenKızlar acayip rezil oldum anlatamam kardesimle evde oturuyorduk birden arkadaşım geliyor dedi ev nasıl berbat çocuk gelene kadar biraz topladım banyo kaldı pantolon falan asili tuvalet kirliydi ayrıca nasıl utandım anlatamam![]()
Ayy nasıl valla,1 ay unutamam normalde çok temiz titizim bugün bari kitap okuyim dedim![]()
Hhhee seninki daha iyiymiş evi toplamaya geliyo bak benim de öyle bi komşum olsa keske klonlayalim bize de gelsinSenin komşu iyiymiş benimkisi sabahın 10unda kapıya dayanıyordu çıcuklarıyla beraber kahve içelim diye, evi toparlamam lazım deyince beraber toparlarız diyordu![]()
cok kötü olmus benım anlayamadıgım sokak kapısından sonra asansör nasıl gelıyo![]()