Çatal görmekten bıktım

Dün bu konuyu okudum. Akşam bi arkadaşım aynı muhabbetten dert yandı bana, bıktım artık hiç kimse pantolonunu toplamıyor atletler dışarda falan diye iş yerindeki bi arkadaşına kızmış ve sürekli denk geliyormuş. Nasıl bir tesadüftü bilemedim. Hatta bi ara arkadaşımın sen olduğundan falan şüphelendim champagneshimmer

ben degılım :))) calışmıyorum

Banada çok denk gelir
Çözümü bulursanız paylaşın

Birçok erkek de bayanların çatalını görmekten sıkılmış olabilir belki...İki taraf için de aynı şeyi söylüyorum bakmazsanız görmezsiniz

Birçok erkek de bayanların çatalını görmekten sıkılmış olabilir belki...İki taraf için de aynı şeyi söylüyorum bakmazsanız görmezsiniz
erkekler kadın catalı görmekten mutlu. bunu da gördüm. catalı acılan bir kadına bakan erkegin cok da mutlu oldugunu gözlerimle gördüm. hemde hastanede .
ama birbirlerininkini görmeyi sevmediklerini bilyoruz
biz kadınlar birbirimizi uyarırız ben uyarıyorum. yada dikkat ederiz..
bakmazsanız görmezzsiniz de işte o dediginiz gibi olmuyor. görenler ve öncelikle ben adamların hep oralarına buralarına mı bakıyorum. hayır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…