- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi champagneshimmer
-
Ahaha benim var tanıdığımhenuz öylesine denk gelmedimgelirsem yazarım
Ayyy şekerpare filmindeki bekçi başı geldi aklımaHiç valla..
İlyas salmanın oynadığımı:)Ayyy şekerpare filmindeki bekçi başı geldi aklıma
Evet hiç mi hiç valla diye adama gülüyorlardıHiç valla..
Biliyorum o sahneyi,benide güldürdünüz:)Evet hiç mi hiç valla diye adama gülüyorlardı
gecenin bu saatinde ne catalı demeyin.
oturdugum ev hem yol üzeri hemde köpegim var. onu kulubesine yatırıp sevdim okşadım, her akşam bu böyle :)
şimdi yoldan gecen adamın pantolunu sarkmış aşagıya düşdüm düşecek..sarhoş muhtemelen... bir ev yanımda da boş arazi var. oraya da işedi sanırım herif . bunu neden mi yazdım? aşagıda anlayacaksınız...
bunu gectim hadi... saat geç oldugu için net görmedim ... ama gündüzleri de bir yere gidiyorum dükkanların önünden geçiyorum. esnaf adamlar (bakkal- kasap- arabasına birşey yükleyen tüpcü, sucu, manav vb.. ) cart bir egiliyorlar ÇATAL MEYDANDA ... tavuk besleyen amca tavuklara yem atacak yeme egiliyor cart ÇATAL.
eve tamirci cagırmam ama nadiren uyducu, elektrik tesisati için veya makine bakımı için gelen servisci amcalar egiliyorlar gene kıllı catal...
ben artık kıllı catal görmek istemiyorum! vallahi doydum, bıktım.
eve gelen servis dışarda gördügüm adamlara önce bakıyorum pantolon seviyesi ne alemde. ona göre kendime catal alarmı verip. hemen ya başka yere bakıyorum veya mekanı terk ediyorum..
örnek : normalde ustanın başında durur sorarım nedir ne arızası varmış ne olmuş filan ama alarm varsa hemen salona geciyorum. gibi...
ama cogu esnafa veya tavukcu amcaya birşey yapamıyorum. maalesef futursuzca eğiliyorlar..
bu bir tek bana mı oluyor ya ? ben mi cok görüyorum ?
ben de bütün amcalara zıbın giydirmek istiyorum.
cok hainnncee cookkAhaha benim var tanıdığım
Seneler seneler önce piknik yaparken küçük kuzen (20 yaşında) büyük kuzenin (30 yaşında) çatalını çekip faceye atmıştı ve herkes bu kimin dekoltesi yazmıştı ahahaha yarılmıştık
tabii tabii calışanlara ozel degil :) kitlesel bir catallık söz konusuBunun sadece klimacı tesisatçı usta kalfa işi olmadığını bir tiyatro salonunda ön sıradaki koltuğa oturmaya çalışan ünlü birininkini görünce anladım.
Ünlü diye farklı değil emin olun ha elektrikçi memet usta ha x bey
neden söylenmiyor o teknisyenlere giyiminiz dikkat filan diye ?
iş yeri farklı bir ortam... terleme, giyim kuşama dikkat edilmeli...
tabii benim gözümde heeep o mıntıkada...Ben o mıntıkaya bakmadığım için görmüyorum
hehehe o sac sakal da mods bir adı var hatta...En az tayt giyen tombisler kadar rahatsız edici (yanlış anlaşılmasın bende tombigim)
Ama hiç biri beni saç sakal gezen erkekler kadar rahatsız etmiyor. Her yerdeler. Eskiden bir tarzları vardı şimdi mağarada kaçmış gibiler
Ay çok güldüm yaa evet hep çatallar meydanda cnm tek gören sen değilsin eşimde eğilir öyle bende kızarım kapa şu mabadını diyegecenin bu saatinde ne catalı demeyin.
oturdugum ev hem yol üzeri hemde köpegim var. onu kulubesine yatırıp sevdim okşadım, her akşam bu böyle :)
şimdi yoldan gecen adamın pantolunu sarkmış aşagıya düşdüm düşecek..sarhoş muhtemelen... bir ev yanımda da boş arazi var. oraya da işedi sanırım herif . bunu neden mi yazdım? aşagıda anlayacaksınız...
bunu gectim hadi... saat geç oldugu için net görmedim ... ama gündüzleri de bir yere gidiyorum dükkanların önünden geçiyorum. esnaf adamlar (bakkal- kasap- arabasına birşey yükleyen tüpcü, sucu, manav vb.. ) cart bir egiliyorlar ÇATAL MEYDANDA ... tavuk besleyen amca tavuklara yem atacak yeme egiliyor cart ÇATAL.
eve tamirci cagırmam ama nadiren uyducu, elektrik tesisati için veya makine bakımı için gelen servisci amcalar egiliyorlar gene kıllı catal...
ben artık kıllı catal görmek istemiyorum! vallahi doydum, bıktım.
eve gelen servis dışarda gördügüm adamlara önce bakıyorum pantolon seviyesi ne alemde. ona göre kendime catal alarmı verip. hemen ya başka yere bakıyorum veya mekanı terk ediyorum..
örnek : normalde ustanın başında durur sorarım nedir ne arızası varmış ne olmuş filan ama alarm varsa hemen salona geciyorum. gibi...
ama cogu esnafa veya tavukcu amcaya birşey yapamıyorum. maalesef futursuzca eğiliyorlar..
bu bir tek bana mı oluyor ya ? ben mi cok görüyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?