Çatal görmekten bıktım

henuz öylesine denk gelmedim gelirsem yazarım
Ahaha benim var tanıdığım
Seneler seneler önce piknik yaparken küçük kuzen (20 yaşında) büyük kuzenin (30 yaşında) çatalını çekip faceye atmıştı ve herkes bu kimin dekoltesi yazmıştı ahahaha yarılmıştık

Bunun sadece klimacı tesisatçı usta kalfa işi olmadığını bir tiyatro salonunda ön sıradaki koltuğa oturmaya çalışan ünlü birininkini görünce anladım.
Ünlü diye farklı değil emin olun ha elektrikçi memet usta ha x bey

En az tayt giyen tombisler kadar rahatsız edici (yanlış anlaşılmasın bende tombigim)
Ama hiç biri beni saç sakal gezen erkekler kadar rahatsız etmiyor. Her yerdeler. Eskiden bir tarzları vardı şimdi mağarada kaçmış gibiler

Okurken güldüm ya
Bencede iğrenç bir görüntü geçende metro da karısının yanında oturup telefona bakan ve çatalını tüm halka hediye eden adamla karşılaştım hissedince yukarı çekti Allahtan yalnız değilsiniz :)

Algıda secıcılık olmus bu sende.. Oyuzden sureklı gozune carpıyor

cok hainnncee cookk

tabii tabii calışanlara ozel degil :) kitlesel bir catallık söz konusu

neden söylenmiyor o teknisyenlere giyiminiz dikkat filan diye ?
iş yeri farklı bir ortam... terleme, giyim kuşama dikkat edilmeli...

Söyleniyor söylenmez mi hiç hatta buna uygun iş elbiseleri yapılıyor ama herkes dikkatli olmuyor işte
Bizim gibi SSH departmanı çalışanları artık alışıyorlar, onlar düzeleceğine biz bozuluyoruz =) Karikatür bu sabah satıştaki arkadaşlardan geldi, tam da konunun üzerine =))

Eklentiler

• IMG-20170407-WA0007.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 99
Ben o mıntıkaya bakmadığım için görmüyorum
tabii benim gözümde heeep o mıntıkada...

hehehe o sac sakal da mods bir adı var hatta...
kimine cok yakışıyor. ama kimine hiççç
fantezi olsun diye esime sefer dönüşü sakalını kesmeden gel diyorum ama hep kesiyor

Ay çok güldüm yaa evet hep çatallar meydanda cnm tek gören sen değilsin eşimde eğilir öyle bende kızarım kapa şu mabadını diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…