- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
- Konu Sahibi champagneshimmer
-
iş yerişnde bir kız bir erkek aynı şekilde düşük popolularmış. ve evlenmişler . o da şahane bir anlatımdıbende çok güldüm bir de klimacılara yazana
Kadında olunca dekolte , erkekte olunca çatal..
ben artık kıllı catal görmek istemiyorum! vallahi doydum, bıktım.
var ama hadi o bayan poposu ... bacım arkanı topla desen oluyorKılsız olsa sorun yok mu yani
var ama hadi o bayan poposu ... bacım arkanı topla desen oluyor
Ayy ne cahilim ben de şey sandımcatal poponun ilk yeri kuruk sokumu. :)
yada iki memenin boyundan aşagı baktıgında ilk gorunen yeri.
:)
adam sarhoştu sanırım..
Bende hiç denk gelmedim bence siz çok kafaya taktiginiz için gozunuz oraya kayıyor belki biz hiç bakmadigimizdan gormedikgecenin bu saatinde ne catalı demeyin.
oturdugum ev hem yol üzeri hemde köpegim var. onu kulubesine yatırıp sevdim okşadım, her akşam bu böyle :)
şimdi yoldan gecen adamın pantolunu sarkmış aşagıya düşdüm düşecek..sarhoş muhtemelen... bir ev yanımda da boş arazi var. oraya da işedi sanırım herif . bunu neden mi yazdım? aşagıda anlayacaksınız...
bunu gectim hadi... saat geç oldugu için net görmedim ... ama gündüzleri de bir yere gidiyorum dükkanların önünden geçiyorum. esnaf adamlar (bakkal- kasap- arabasına birşey yükleyen tüpcü, sucu, manav vb.. ) cart bir egiliyorlar ÇATAL MEYDANDA ... tavuk besleyen amca tavuklara yem atacak yeme egiliyor cart ÇATAL.
eve tamirci cagırmam ama nadiren uyducu, elektrik tesisati için veya makine bakımı için gelen servisci amcalar egiliyorlar gene kıllı catal...
ben artık kıllı catal görmek istemiyorum! vallahi doydum, bıktım.
eve gelen servis dışarda gördügüm adamlara önce bakıyorum pantolon seviyesi ne alemde. ona göre kendime catal alarmı verip. hemen ya başka yere bakıyorum veya mekanı terk ediyorum..
örnek : normalde ustanın başında durur sorarım nedir ne arızası varmış ne olmuş filan ama alarm varsa hemen salona geciyorum. gibi...
ama cogu esnafa veya tavukcu amcaya birşey yapamıyorum. maalesef futursuzca eğiliyorlar..
bu bir tek bana mı oluyor ya ? ben mi cok görüyorum ?
henuz öylesine denk gelmedimKılsız erkek poposu yok mu hiç
hahahahahaBende kadında da erkekte de gördüm. Bir arkadaş "kadında olunca dekolte, erkekte olunca çatal" demiş. Hayır ikisinde de çataldır o. Ben hiçbir kadının popo çizgisini göstererek dekolte verdiğini görmedim. En fazla sırt dekoltesidir o.
Ben eşimle çay bahçesnde çay poça yerken servis yapan adamda karşılaştım bu manzaraylaiçler acısıydı ya insan yemekte istemiyor artıkk.. Eşim bir yandan "sen bakma" diyor ahahha her zaman her yerde her koşulda eşim sınır tanımıyor. Yahu beğenerek bakacak değilim ya o kıllı görüntüye elini atta bir çek şu pantolonu be kardeşim iki saniyeni almazz
+300Alemsiniz vallahaBen de gördüm birkaç kez, çok iğrenç bir duyguydu. Bence gayet de farkındalar böyleleri, sanırım zevk alıyorlar çatallarını teşhir etmekten..
Öğlen otobüsde gelirken kahkahalarla okudum konuyu deli dediler sanirsam. Arkamdan sayende konu sahibesi:))
aynen bu
aaa terbiyesiz adam bildigin teşhirciymiş..pis herif..Bizde geçen dolmuşta karşılaştık bu çatalı kıllılaraadam resmen neticesini kadının ağzına sokucakti eşim uyardı hanımefendi rahatsız oluyor galiba abicim bı çeki düzen ver pantolununa dedi adam da ters tepti tabi
yaptık ama sonuç alamadık canım:) arsızlık böyle bişeyhe bak calıştıgım yerde böyle biri varsa bence söylemelisin. direkt kendine degilse de müdüre şefe birşeye. ortak bir toplantı yapıp _ lütfen beyler-hanımlar kişisel temizliginize ve giyim kuşamınıza dikk. edin. sıcaklar geliyor ter kokusu, tertipsiz giyinme vb.. istemiyorum gibi birşeyler demeleri iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?