Çatal görmekten bıktım

bende çok güldüm bir de klimacılara yazana
iş yerişnde bir kız bir erkek aynı şekilde düşük popolularmış. ve evlenmişler . o da şahane bir anlatımdı
geçmiş sayfalarda yazıyor
bu memlekette yanlız değilmişim

Bende kadında da erkekte de gördüm. Bir arkadaş "kadında olunca dekolte, erkekte olunca çatal" demiş. Hayır ikisinde de çataldır o. Ben hiçbir kadının popo çizgisini göstererek dekolte verdiğini görmedim. En fazla sırt dekoltesidir o.

Ben eşimle çay bahçesnde çay poça yerken servis yapan adamda karşılaştım bu manzarayla içler acısıydı ya insan yemekte istemiyor artıkk.. Eşim bir yandan "sen bakma" diyor ahahha her zaman her yerde her koşulda eşim sınır tanımıyor. Yahu beğenerek bakacak değilim ya o kıllı görüntüye elini atta bir çek şu pantolonu be kardeşim iki saniyeni almazz

Alemsiniz vallaha Ben de gördüm birkaç kez, çok iğrenç bir duyguydu. Bence gayet de farkındalar böyleleri, sanırım zevk alıyorlar çatallarını teşhir etmekten..

Bende hiç denk gelmedim bence siz çok kafaya taktiginiz için gozunuz oraya kayıyor belki biz hiç bakmadigimizdan gormedik

hahahahaha gercekten uyemek yerken de hiç çekilmez...
kadında var kadın catallı kadınlar...

Bizde geçen dolmuşta karşılaştık bu çatalı kıllılara adam resmen neticesini kadının ağzına sokucakti eşim uyardı hanımefendi rahatsız oluyor galiba abicim bı çeki düzen ver pantolununa dedi adam da ters tepti tabi

aaa terbiyesiz adam bildigin teşhirciymiş..pis herif..

yaptık ama sonuç alamadık canım:) arsızlık böyle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…