Çatal görmekten bıktım

Sevimli bir delisin sen:)))))
hee öyleyimdir ama bıktım bu catallardan...

ben de bütün amcalara zıbın giydirmek istiyorum.
ben her yaşa giydirilsin istiyorum... amcalar göbekten beli indiryor aşagı.
bakıyorum gencler veya orta yaşlılarda öyle... popoları yok ondan mı pantolun durmuyor nedir anlamadım...
benim eşimin hiçbir yeri acılmaz. adam kemerini de takar. hafiften göbegide vardır.

Eşlerinize yüksek bel kemerli pantolonlar giydirin hanımlar. Bu da kamu spotu olsun.
kesinlikle!! giyim alırken birşeyleri yanlış yapıyoruz sanırım...
(ek senin kapattıgın konun için yazıcam- sizin gelin edepsizmiş. umarım bir anca boşanırlar )
Kadında da erkekte de görmüşlüğüm var. Görürsem görmezden gelip başka tarafa bakıyorum. Yapacak bir şey yok. İstiyorsanız gidin " çatalınız görünüyor beyefendi" deyin.
hahaha ben derim de adam cok utanır en güzeli sessizlik, kadere razı gelme...gibi

Algıda seçicilik olabilir mi
nooooooooo

tabi durmuyor ama o 5 sn bile yetiyor...

Kimsenin çatalına kimse karışamaz
peki
bende bikac kere denk geldim hatta birinde kıldan çatal gorunmuodu oda öyle kamufle etmiş sanırsam

sen şanslı birisin :)

Çıtçıtlı body hediye et
cok mantıklı

Allah baska dert vermesim
amin

Valla ben de dek geliyorum. Yeni nesil g.tten düşen pantalonlar alıp giyiyor da ondan.
katılıyorum.

O garip pantolonlar var ya,hani popo yarısında kemeri olan,bir gençte gördüm otobüste,zor duruyordu vallahi.Bir sarsılsa otobüs,donlar yerle yeksan.Kendimi sıka sıka zor vardım menzilime

Düşük bel midir nedir neyse işte kim icat etmiş yahu
Ne kimseye yakışıyor ne de kullanışlı
Giyenlerin kıçı açıkta

:))) benimkine yüksek bel alıyorum hep slim fit hem daha uzun gösteriyor :) eşim de nefret ediyor öyle her yeri görünen erkeklerden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…