- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
- Konu Sahibi champagneshimmer
-
hee öyleyimdir ama bıktım bu catallardan...Sevimli bir delisin sen:)))))
ben her yaşa giydirilsin istiyorum... amcalar göbekten beli indiryor aşagı.ben de bütün amcalara zıbın giydirmek istiyorum.
kesinlikle!! giyim alırken birşeyleri yanlış yapıyoruz sanırım...Eşlerinize yüksek bel kemerli pantolonlar giydirin hanımlar. Bu da kamu spotu olsun.
hahaha ben derim de adam cok utanırKadında da erkekte de görmüşlüğüm var. Görürsem görmezden gelip başka tarafa bakıyorum. Yapacak bir şey yok. İstiyorsanız gidin " çatalınız görünüyor beyefendi" deyin.
noooooooooAlgıda seçicilik olabilir mi
saolBu sefer haklı buldum seni garip üye :) bugün bende gördüm nereye bakacağımı şaşırdım
Adam soruyor gece gece neye gülüyon diyemiyorum ki çatala:)))))))hee öyleyimdir ama bıktım bu catallardan...
tabi durmuyor ama o 5 sn bile yetiyor...Valla buna yapacak bir şey var mı bilemedim. Adama "Pardon çatalınız gözüküyor da pantolonunuzu çeker misiniz lütfen göz zevkim bozuldu" diyecek haliniz de yok. Ben de arada denk geliyorum ama rahatsız olduğumda bakışlarımı başka yöne çeviriyorum napiyim adam da 10 saat öyle durmuyor zaten en fazla 5-10 saniye :) İstemedikçe çekiyorsunuz herhalde.
tabi durmuyor ama o 5 sn bile yetiyor...
Kimsenin çatalına kimse karışamaz
bende bikac kere denk geldim hatta birinde kıldan çatal gorunmuodu oda öyle kamufle etmiş sanırsam
sen şanslı birisin :)Hiç valla..
cok mantıklıÇıtçıtlı body hediye et
aminAllah baska dert vermesim
katılıyorum.Valla ben de dek geliyorum. Yeni nesil g.tten düşen pantalonlar alıp giyiyor da ondan.
O garip pantolonlar var ya,hani popo yarısında kemeri olan,bir gençte gördüm otobüste,zor duruyordu vallahi.Bir sarsılsa otobüs,donlar yerle yeksan.Kendimi sıka sıka zor vardım menzilime
Adam soruyor gece gece neye gülüyon diyemiyorum ki çatala:)))))))
hee öyleyimdir ama bıktım bu catallardan...
ben her yaşa giydirilsin istiyorum... amcalar göbekten beli indiryor aşagı.
bakıyorum gencler veya orta yaşlılarda öyle... popoları yok ondan mı pantolun durmuyor nedir anlamadım...
benim eşimin hiçbir yeri acılmaz. adam kemerini de takar. hafiften göbegide vardır.
kesinlikle!! giyim alırken birşeyleri yanlış yapıyoruz sanırım...
(ek senin kapattıgın konun için yazıcam- sizin gelin edepsizmiş. umarım bir anca boşanırlar )
hahaha ben derim de adam cok utanıren güzeli sessizlik, kadere razı gelme...gibi
nooooooooo
Birde zaten boy yok gençlerde,birde düşük bel,bastıbacak selami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?