Çatal görmekten bıktım

Valla yaali genc cocuk erkek memesi gormekten biktim. Ozellikle yazin terleyipte o memelerin etrafi ter olunca igrenc oluuor.

Gerci killi catalla kiyasliyorum hangisi daha kotu diye ama secemedim.

C hicbiri :d

Valla yaali genc cocuk erkek memesi gormekten biktim. Ozellikle yazin terleyipte o memelerin etrafi ter olunca igrenc oluuor.

Gerci killi catalla kiyasliyorum hangisi daha kotu diye ama secemedim.

C hicbiri :d
hahahahahah plajda buyuk heves ile suya koşan yaşlı amcalar üst bölge beni hiç rahatsız etmiyor
ama secimim (iğrenclik degilde kötü görüntü diyeyim ): çatal.

ya ben onda degilim klavyede s olmus ilmamis onda degilim. ben cumlenin manasizligindayim. ben sok ne demek ya. ben sasirdim. ben cok saskinim ya hadi tamam ben sok oldum desen daha guzel degil mi
'ben cok şok oldum' yazınca edebi oluyor ama komik olmuyor :)

yav ben de çok görüyorum ..eşim senin gözünde milletin hep orasında herhalde ben niye hiç görmüyorum diyor :)
elbette göz orada degil. algıda secicilik mi desem ? tabi olabilir. daha önce magdur oldugumuz için belki dikkat ediyoruz ama bu kadarı da fazla 10 adamdan 7 si böyle. yaş sınırı da yok.

bu genc yaşımda kabusum oldun çatal!
gözümü nereye cevirsem bir popo
yeter artık bitsin bu cilem...
kendime ve benim gibi catal magdurlarına gelsin...
ben insan degil myiimmmm? ...ben kuuluunn degil miyiyimmm? çile çektirdin derman aarrraaattıınnnn...

Çatalcı geldi hanımmm ben çok fazla inceleyen ,dikkatli bir insanımdır bunda gizli nesne oyunları oynamamın payı büyük

Benimde gözüme çatal, çömlek herşey batar

Yapacak birşey yok kafamı çeviriyorum

Ağabeyyy senin çatal ortada da denmezki sanırim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…