- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
- Konu Sahibi champagneshimmer
-
sok aslında şok. klavye yuzunden oluyor...Konuyla alakasiz ama ne olur su "ben sok" bir de "ne manaysa" gibi sacma ve aptalc cumleleri kullanmayin ya ne olur. valla cataldan daha kotu..
ne güzel olur... zıbın ama cıtcıtlı... gülmek güzeldir :) kamu spotumu da vereyim...
yaşlılarda memeyi anlıyorıum. adamların hormonları değişiyor. istemsiz memeleri cıkıyor. yaşlandıkca kadınlarda sakal cıkması gibi.
ama bu düşük popoyu anlamıyorum. yaşıda da yok bunun. her yaş gurubu için ...
aslında kadını erkegi de yok unisex de kadın olunca topla arkanı diyebiliyorum. egilmeyin acılıyor filan aa diyip topluyorlar.. ama erkek öyle degil..
söylersin daha cok acar..
hahahahahah plajda buyuk heves ile suya koşan yaşlı amcalarValla yaali genc cocuk erkek memesi gormekten biktim. Ozellikle yazin terleyipte o memelerin etrafi ter olunca igrenc oluuor.
Gerci killi catalla kiyasliyorum hangisi daha kotu diye ama secemedim.
C hicbiri :d
hahahahahahahahahaahhaahhahahaha süüppeerrrrrBi kez inde annem bi Ergene;oğlum usutuceksiniz ama belayı yanlış yerden yiyeceksiniz demiş
ya ben onda degilim klavyede s olmus ilmamis onda degilim. ben cumlenin manasizligindayim. ben sok ne demek ya. ben sasirdim. ben cok saskinim ya hadi tamam ben sok oldum desen daha guzel degil misok aslında şok. klavye yuzunden oluyor...
'ben cok şok oldum' yazınca edebi oluyor ama komik olmuyor :)ya ben onda degilim klavyede s olmus ilmamis onda degilim. ben cumlenin manasizligindayim. ben sok ne demek ya. ben sasirdim. ben cok saskinim ya hadi tamam ben sok oldum desen daha guzel degil mi
gözümde bile canlandıramadımDaha kotusu de olabilirdi. 70 lik 80 lik amcalarin alttan citcitli badi giydigini dusunsenize
asla ayrımcılık yapmamKadinlarin gogus catali olunca iyi, amcalarin kic catali olunca auuuvvv...
Yaptiginiz sey cinsiyetcilik bir kere
ne yazayım? başlıga kıllı catal mı yazsaydımYalnız konu başlığı varya...ben hala Sen'in kuçucukdan sofraya nasıl ulaşcaz diye bekliyodum Dervişin zikiri meselesi benimkisi
elbette göz orada degil. algıda secicilik mi desem ? tabi olabilir. daha önce magdur oldugumuz için belki dikkat ediyoruz ama bu kadarı da fazla 10 adamdan 7 si böyle. yaş sınırı da yok.yav ben de çok görüyorum ..eşim senin gözünde milletin hep orasında herhalde ben niye hiç görmüyorum diyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?