Çatal görmekten bıktım

champirim himmerim, kahrolsun kemerler, özgür kalsın çatallar

kız gece gece ne güldüm varya nihahahohoho
yeteri kadar özgürler bence
daha fazlası nelere sebep olur bilmiyorum. mesela : yaprak ile dolaşırlar herhalde. incir olursa o da iyi ama bence bu gidişle cay yapragı takacak adamlar..

O garip pantolonlar var ya,hani popo yarısında kemeri olan,bir gençte gördüm otobüste,zor duruyordu vallahi.Bir sarsılsa otobüs,donlar yerle yeksan.Kendimi sıka sıka zor vardım menzilime

Ayy bekarlık gunlerimde babamin marketine dondurma getiren bi abi vardi.. Dondurma dolabinin içine egilince komple çatal meydana cikiyordu. Bi gün dayanamadım ha bi yuksek bel pantolon giy yada atletini içine sok da dedim adam pişmiş pişmiş noldu kicim mi gözüküyor dedi evet dedim güldü bide.. bida karışmadim kıçında dekolte seviyorsa demekki... İgrenc olsa da yapilacak bisi yok yiğidin malı meydanda diye diye dolaniyor erkek milleti ...

hee düşük belde, yanlardan pörtingenstrayje durumu söz konusu çataldan hiç bahsetmiyorum bile o himmerimin uzmanlık alanı
ya dimi experiyim zaten... gerci göre göre exper de oldum...
uzaktan bir bakış adam egilecek gibi , pantolun durumu ne ? hım tamam ve bakışı hmen kaydır..
artık beynim böyle calışıyor benim sn de görseli degerledirip poziyonumu alıyorum

sende benim gibi bahtsızmışsın... :)

Bende surekli memeye maruz kaliyorum. Ama erkek memesi malesef. Koca koca adamlar iclerine aylet giymeden giyiyorlar tisortu gomlegi.ozellikle biraz kilo fazlasi olanlarda durum daha vahim. Onlardan kucuk gogusku kizlar tanıyorum o derece. Oyle durumlarda bir tane sutyen alasim geliyor. Al olmussun sen diye.

ilk defa bir derdim var bölümünde bir konuyu okuduktan sonra bu kadar güldüm
Ne kadar güzel anlatmışsınız.
Zıbın şart
ne güzel olur... zıbın ama cıtcıtlı... gülmek güzeldir :) kamu spotumu da vereyim...

yaşlılarda memeyi anlıyorıum. adamların hormonları değişiyor. istemsiz memeleri cıkıyor. yaşlandıkca kadınlarda sakal cıkması gibi.
ama bu düşük popoyu anlamıyorum. yaşıda da yok bunun. her yaş gurubu için ...
aslında kadını erkegi de yok unisex de kadın olunca topla arkanı diyebiliyorum. egilmeyin acılıyor filan aa diyip topluyorlar.. ama erkek öyle degil..
söylersin daha cok acar..

Yalnız olmaya bilirsin ama bir sen yazabilirsin zaten,hani evlat gibi atsan atılma satsan satilmazbi sirinesin
anammm... iyi mi yazdın kötü mü yazdın ilk anlamadım.. 2. kez okudum
iyi birşey yazmışsınn saol sende öylesin..

insanların oralarına bakmadan hayatınıza devam ederseniz görmezsiniz en nihayetinde insanlık hali diye bir şey var :) bence de çok kötü bir görüntü ama ben kimsenin kalçasına bakmayınca görmüyorum bir de unutmamak gerek herkes atlet vs gibi şeylerle rahat edemeyebiliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…