- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.525
- 298
- Konu Sahibi champagneshimmer
-
Ben de artık hep yüksek bel giyiyorum. Göbek, simit ne varsa topluyor meretDüşük bel midir nedir neyse işte kim icat etmiş yahu
Ne kimseye yakışıyor ne de kullanışlı
Giyenlerin kıçı açıkta
yeteri kadar özgürler bencechampirim himmerim, kahrolsun kemerler, özgür kalsın çatallar
kız gece gece ne güldüm varyanihahahohoho
O garip pantolonlar var ya,hani popo yarısında kemeri olan,bir gençte gördüm otobüste,zor duruyordu vallahi.Bir sarsılsa otobüs,donlar yerle yeksan.Kendimi sıka sıka zor vardım menzilime
saolAllah iyiligini versin ne hossun sen yaaa
ya dimi experiyim zaten... gerci göre göre exper de oldum...hee düşük belde, yanlardan pörtingenstrayje durumu söz konusuçataldan hiç bahsetmiyorum bile o himmerimin uzmanlık alanı
sende benim gibi bahtsızmışsın... :)Ayy bekarlık gunlerimde babamin marketine dondurma getiren bi abi vardi.. Dondurma dolabinin içine egilince komple çatal meydana cikiyordu. Bi gün dayanamadım ha bi yuksek bel pantolon giy yada atletini içine sok da dedim adam pişmiş pişmiş noldu kicim mi gözüküyor dedievet dedim güldü bide.. bida karışmadim kıçında dekolte seviyorsa demekki... İgrenc olsa da yapilacak bisi yok yiğidin malı meydanda diye diye dolaniyor erkek milleti ...
ne güzel olur... zıbın ama cıtcıtlı... gülmek güzeldir :) kamu spotumu da vereyim...ilk defa bir derdim var bölümünde bir konuyu okuduktan sonra bu kadar güldüm
Ne kadar güzel anlatmışsınız.
Zıbın şart
yaşlılarda memeyi anlıyorıum. adamların hormonları değişiyor. istemsiz memeleri cıkıyor. yaşlandıkca kadınlarda sakal cıkması gibi.Bende surekli memeye maruz kaliyorum. Ama erkek memesi malesef. Koca koca adamlar iclerine aylet giymeden giyiyorlar tisortu gomlegi.ozellikle biraz kilo fazlasi olanlarda durum daha vahim. Onlardan kucuk gogusku kizlar tanıyorum o derece. Oyle durumlarda bir tane sutyen alasim geliyor. Al olmussun sen diye.
anammm... iyi mi yazdın kötü mü yazdın ilk anlamadım.. 2. kez okudumYalnız olmaya bilirsin ama bir sen yazabilirsin zaten,hani evlat gibi atsan atılma satsan satilmazbi sirinesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?