Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Catherine Arley Pudra

benim tavsiyem her gün kullanmayın cidden cildimi küçük küçük sivilceler bastı ama haftada 1,2 gün kullanırsanızbişi olmuyor ben kullanıyorum iki yıldır en pahalı markalarıda kullandım c.arley deki kapatıcılık ve pürüzsüzlük hiç birinde yok bende mac,Maybelline ve c.arleyi dönüşümlü kullanıyorumboshayallersmile

kesınlıkle cılde zarar verıyor. bır daha asla almam. sıvılce bastı yuzumu ve sıyah noktalarım arttı

yıllardır özel günlerimde kullandığım markadır..yüzümde en ufak ne sivilce ne de alerji oldu..sivilcelerinizin pudradan olduğunu düşünmüyorum..gerçi herkezin cildi farklıdır size iyi gelmemiş olabilir...
pahalı marka bir sürü pudra aldım ama hiçbirinde c.arley kadar pürüzsüz gösteren pudrayı yakalayamadım..şaşmayacağım tek markadır.

4.5 tlye aldım kapatıcılığı çok güzel ama cildimi boğuyo yazın kesinlikle kullanamam ama kışın olabilir...

bir aydır kullanıyorum 6 numarasını hatta 2 kutu aldım almışken cok memnunum bende 4 tlye aldım üstelik
hem kapatıcılıgı iyi hemde yüzümü yıkayana kadar kalıyor..yazın kesinlikle kullanmazdım yüzüme bu tür seyler ağırlık yapıyor diye ama bunda öyle bi agırlık yapma gibi bi durumla karşılasmadım
tek sorunum fazla sürdügümde kıyafetlere falan bulaşmasıydı onuda hallettim sürdükten sonra bi peçeteyle üstten fazlasını alıyorum cillop gibi oluyorumm

not: aşırı derecede allerjik bi bünyeye sahibim allerji hapları olmadan nefes bile alamıyorum ama bende bi sorun yapmadı inş. baskalarında da yapmaz...

lisede kullanırdım o kadar da memnundum sonra bulamadım süvariye bakıcam yarın
ayrıca terecota allığı da süperdi varsa ondan da alıcam mutlaka

bende kullandım bitti :) şimdi avonunkini aldım ama kapatıcılığı 0 ve parlamayı az bucuk onluyor ama hıc tavsiye etmem.catherine arley çok güzel kapatıodu bi yana ama benim aldığım parlaktı baska olmadığı için 2 renk parıldayan pudradan aldım bitirdim.cildimi bozdu bu yüzden bska almıcm yada alırsam her gun kullanmam :)

2 yıldır kullanıorum gerçekden güsel...ama cildim kuru olunca hiç güsel durmuo mutlaka krem üzerine sürerim...doğal bi görünümü var ama böle saatlerce duran bi kalıcılığı yok..o bu fiyata güsel gerçekden..

Kızlar ben daha önce hiç pudra kullanmadım anlamıyorum o yüzden ama artık yüüzmde tek tük ufak izler var catherine arley alıcam fakat numaralardan bişi anlamadım buğday tenliyim kaç numara almam gerekiyor doğal durması için :)

6 numara öneririm
zaten gittiğinde görürsün
6 tam buğday tene gidenboshayallersmile
7 de esmerler için

kızlar ben bu pudradan çok memnundum,yorumda yazmıştım ama hergün kullandım ve yüzüm minik sivilcelerle doldu kapatıcılığı süper ama:gitme:

ben de çok memnunum. hakikaten tek başına yeterli. avon,loreal,max factor vs gibi pahalılarını da kullandım. bunun verdiği etkiyi vermedi hiçbiri.

benim yıllar önce aldığım ilk pudramdı 1 numarası ilk başlardada harika duruyordu ama sonra cildimde aşırı kaşıntı yaptı ve çenemde bu pudra yüzünden mantar oluştu hassas bi cilde sahipseniz dikkatli kullanmanızı öneririm çünkü o mantar illetiyle halen daha uğraşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…