- Konu Sahibi BenKozalak
- #141
kızlaaar ben de yıllardır kullanıyorum 5 numarasını tek kelimeyle harika onca pahalı ürün de denedim hiçbiri bunun yerini tutmadı :) prenses gibi oluyorsunuz pamuk gibi ben çok memnunum tavsiye ediyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oldukca acik tenliyim, beyaz tenli diyebilirim. Ama yanaklarimda hafif pembelikler var. Sizce kac numarasini kullanmaliyim? Yardimci olursaniz cok sevinirim :)[/QUOTE canim bende cok acik tenliym beni ruh diye tanimlarlar :) 4.5 yada 5 kullan. Ben kişin 4 yazin 4.5 yada 5 kullaniyordm. 3 cok zor bulunuyor pek kullanicisi olmadigi icin genelimz esmer bugday :)
Tesekkur ederim. 5 numarasini aldim, 1 hafta her gun kullandigimda kucuk sivilcelere neden oldu. Her ciltte farkli etkiler yapabilir tabi, ama ben her gun bu urunu kullanamayacagim sanirimCanim b
o kadar övdüler ki merak edip aldım geçen hafta o kadar kötü bir duruşu var ki.hafif yanma da yaptı yüzümde. çok yapay durdu boşuna para verdim .