Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Catherine Arley Pudra

kızlar kadıköyde nerde var bu ürün bilen varmı

bulabildiniz mi siz bu pudradan ben heryerde ariyorum bulamiyorum
cildimde sivilce yapmayan tek pudra 6 numarasini kullaniyorum bitti biticek oda cok az kaldi
onceleri kozmetikciden alirdim simdi orasi kapatildi.buyuk marketlerde de satilmiyor
nerden bulabiliriz acabaaa

canım ben buldum
çilek sokak var boğanın orda hemen o sokaktan girer girmez sağda bi kozmetikçi var
adını unuttum şimdi
ben ordan 5 liraya almıştım

canım ben buldum
çilek sokak var boğanın orda hemen o sokaktan girer girmez sağda bi kozmetikçi var
adını unuttum şimdi
ben ordan 5 liraya almıştım

tesekkur ederim ceydacim ama ben istanbulda degilim
nette catherine arley urunleri satan kozmetik siteleri var mi bildgin

üsküdarda collezion magzasının ara sokagında güneysu parfümeride var.fiyatıta 5 tl

Bende kullaniyorum senelerdirde kullaniyorum ben bu pudra yüzünden hiç bi zaman cildimde bi sivilce bişe çiktigini görmedm umarm olmazdaa bu yorumumdan sonra tabi :) Güzel bir pudra bende seviyorumm keşke yüzüme yapişssada çikmasa çok güzel yapiyo ben burda aynasiz olani 3 e aynali aldiğimdada 4e aliyorum fiyatida uygundanda uygunn yani

daisy666 bekleticem biraz seni kusura bakma şu 10 dk meselesi beni öldürecek bi gün

canım ben çok memnunum bisürü marka denedim hiç birinden memnun kalmadım hatta bazılarınada iyi para verdim ama bunun gibi durmadı benim cildim yağlı 30 yaşındayım hala bitiremedim o yüzden kesinlikle fondöten kullanmıyorum tavsiyem pudrayı sürmeden önce cildine uygun bi nemlendirici sür üstünede pudrayı çok güzel oluyo

bende fondotene ıhtıyac duymuyorum hıc.nemlendirici losyon uzerine uyguluyorum cildinde cok fazla leke yoksa eger kapatıcılıgı muazzam :)

6,5 yok bildiğim kadarıyla
buğday tenli birisi için ideal bence 6 numara
hatta bana koyu kaçıyo
ama allıkla falan tam istediğim gibi

ben esmerim.. 6 aldım çok açık oldu kuzene verdim. şimdi 7 kullanıyorum tek katla orantılamaya çalışıyorum ama sanki koyu oluyor boynumdan falan kötü oluyor bende sevmiyorum öyle maske gibi :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…