Cati agrisi

aithusaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
951
1.064
133
Arkadaslar lutfen bakar misiniz
Yaklasik 1 haftadir cati kemigimde ozellikle sag tarafta ve alt karnimda inanilmaz agri var. 26+4 gunluk hamileyim. Dun kontrolum vardi suyum normal, rahim agzinda herhangi sıkıntı yok, erken dogum ya da dusuk tehlikesi yok. Ama benim tam vajina ustu kemigim ve o bolgem cok agri yapiyor. Ozellikle oturup kalkarken, yuruken, yatarken saga sola donmek hele zulum. Daha once boyle bisey deneyimleyen var mi? Ortopediye gitmeyi dusunuyorum.

Bende de oldu.ayakkabıları çıkartırken yatakta dönerken vs . Normal imiş hamilelikte.biraz egzersiz ve yürüyüş iyi gelebiliyor.çömel kalk hareketleri de.

Bendede o dert var dr normal dedi yürüyüş yap dedi. Yatarken bacak arama yastık koyuyorum. Bacaklarımı ayırarak oturuyorum üst üste atıp oturup kalktığımda inanılmaz bi agrı yasıyorum yürüyüşüm değişiyor resmen. Bulduğum çözüm bacaklarımı birleştirmemek oldu

Bacak bacak ustune atmak kabus gibi. Ogretmenim bir de, okulda surekli usturuplu oturmak durumundayim ve pantolon giyiyorum. Hamilelikte hicbir problemim olmadi bu zamana dek bulantim bile yoktu ama bu cati meselesi canimi cok yakıyor.

Bacak bacak ustune atmak kabus gibi. Ogretmenim bir de, okulda surekli usturuplu oturmak durumundayim ve pantolon giyiyorum. Hamilelikte hicbir problemim olmadi bu zamana dek bulantim bile yoktu ama bu cati meselesi canimi cok yakıyor.
Son 2 aydır yasıyorum bende, kendimce bulduğum cözümler söylediklerimden ibaret. Senin mesleğinden dolayı oturman ciddi sorun ayaga kalktığındakı agrını düşünmek bile rahatsızlık veriyor bana. Sabır diliyorum sana.

Hamileliğimin 3.ayindan beridir aynı dertten muzdariptim.ilk gittiğim doktor hep normal olduğunu söylüyordu.sonra doktorumu değiştirdim. Magnezyum desteği başlattı. Çok şükür keskin ağrılar gitti. Son haftalarda olduğum için yine çatı ağrısı var ama eskisi gibi kesinlikle değil. O dönemler geceleri uykuya dalmakta zorlanıyordum.o sıkıntı mda kalmadı.

Bende de oluyordu birkac hafta sonra gecer

Internette ben de oyle okudum magnezyum takviyesi diye ama benim doktor da bir sey demedi o konuda. Yarin ortopediye gidicem artik. Bugunu de geçirdim ama ayaga her kalktigimda iskence cekiyorum bazen basamiyorum ayagimin uzerine. Benim bir de bel fitigi olunca ikisi birlikte cok zorluyor beni.

Ayaga kalkmak iskence, aglayacak gibi oluyorum. Otururken bile temkinli oturuyorum...

Siz de ortopediye mi gittiniz?

Siz de ortopediye mi gittiniz?
Doktor magnezyum ile gecmezse ortopedi ye yönlendireyjm dedi. Geçince de gerek görmedi.ben de çok ağrı çektim. Özellikle sol ayağımi kaldirip pantolonumu dahi giyemiyordum.sagimdan soluma donemiyordum.dediginuz gibi oturduğun yerden kalkmak bile iskenceydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…