Doğuma Hazırlık Çatı kemik ağrısı ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Aybkee

Defne❤
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2014
75
67
38
33
Merhabalar.
Yaklasik 5.ayimdan beri cektigim kemik agrisindan kaynakli dogumumla ilgili kafamda deli sorular var. Ayakta kaldigim sure boyunca hic bir agri yasamiyorum. Bir yerde yarim saatlik bir uzanmayla bacak arasi kitleniyor ve dogrulmakta zorluk cekiyorum. Ayriyetten gece uyumak iskence. Saga sola donuslerde inlereyerek ya da aglayarak donebiliyorum. Normal dogum yanlisi olarak sirf bu agrilardan dolayi bacagimi acamiyorum ve bacak bacak ustune atamiyorum. Durum biraz karisik. Bu durumda olupta normal dogum yapan var mi ? Bu agrilarin siddetinden kaynakli su an sezeryan doguma yoneldim ve hic bir sekilde cozumu bulamadik. İlk gebelikten oturu olabilecegini soyledi doktorum. Siz bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz. Fikirlerinizi ogrenebilir miyim ?

Cati kemigi agrisi cektim ve harika bir normal dogum yaptim :)
Benim tek derdimdi cati kemigi ayrisi.ve en buyuk kaygimdi normal dogumu engeller mi dusuncesi.hic alakasi yok iciniz rahat olsun

Benim tek derdimdi cati kemigi ayrisi.ve en buyuk kaygimdi normal dogumu engeller mi dusuncesi.hic alakasi yok iciniz rahat olsun
Ne guzel :) iste ben bacaklarimi ayiramiyorum ve normal dogum icin o pozisyona girmem gerek. Su an bunu yapmakta cok zorlaniyorum ve cok aci cekiyorum. Arada boyle cat cut sesleri gelmesi de cok urkutuyor beni :/ umarim hersey yolunda gider..

Endiseye hic luzum yok ben de kaygilardaydim.cok tecrubeli ebem de soyledi cati agrisiyla dogumun alakasi yok.ben tam tarif ettigin gibi yasiyordum agrilarimi ayakkabilarimi giyemezdim.dogururken hic agri sizi hissetmedim.umarim oyle olur.sahane bir dogum olmasi dileklerimle..

Endiseye hic luzum yok ben de kaygilardaydim.cok tecrubeli ebem de soyledi cati agrisiyla dogumun alakasi yok.ben tam tarif ettigin gibi yasiyordum agrilarimi ayakkabilarimi giyemezdim.dogururken hic agri sizi hissetmedim.umarim oyle olur.sahane bir dogum olmasi dileklerimle..
Cok tesekkur ederımm :)

Back
X