Doğuma Hazırlık ÇATI MUAYENEM :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yaptirirsin inşallah ben de zorlandim ama kasmayinca gerçekten saniyede bakio rahatlat kendini

Mrb arkadaslar bende bu cati muayensne takanlardanm cok korkuyrm burdaki konusmalri okuynca azda olsa rahatladm ama bizdede iliski aylrdr yok cok canim yaniyo sanki dahada daralms gibi.. oyuzden muayenede olamam gibi geliyo.. bide kacinci haftada bakiliyo acaba haftaya kontrolm var 35. Haftam olacak bakarlarmi ogun (

ya kızlardan bırı jel surup bakıyorlar yazmıs ama ben bunu hıc gormedım..esasında cokk ıyı fıkır..cunku acı esıgın dusmus oluyor..ilknde benım suyum erken gelmeye basladıgından o tur bı muayene oldum ve o 7-8 sanıyede dr'un elını kıracak kadar fena cekmısım gergın olunca daha zor tabıkı... benımde 35 te kontrolum var ama son ay bakalım dedı dr ..

bana jel degilde sari bir sivi surdu parmagina ogle bakti canim mikrop kapmiyim die sanirim eldiven vardi ama genede sividan sikmisti

Doğumumda tam 6 kez hem doktor hem ebe tarafından çatı muayenem yapıldı aynı şekilde kendimi çok kasıyordum suyumu eliyle patlattı ebe allah yardımcın olsun çok zor bi psikologlada görüş derim kısmi vajinismust olabılırmıssın bana o teshısı koydu doktorum cunkı bacaklarım morarmıstı kasılmakdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…