Çatı muayenesi çok mu zor hanımlar çok acı oluyor mu doğum yapanlar :)

Ya ben milletin doğum hikayelerinden çok korkuyorum, elimde değil, bazen oturup ağlıyorum nasıl doğuracam diye Canım,ben sana koru hastanesinde hamilelere yönelik doğum ve bebek bakımıyla ilgili eğitim veriyorlar mı diye soracaktım?

evet canım hafta hafta msj atıyorlar şu saatte seminer diye 20 hafta altı gebelere yada 30 hafta ve sonrası falan diye doğum emzirme beslenme falan sen hangi hastaneye gidiyorsun ankaradasın sanırım

evet canım hafta hafta msj atıyorlar şu saatte seminer diye 20 hafta altı gebelere yada 30 hafta ve sonrası falan diye doğum emzirme beslenme falan sen hangi hastaneye gidiyorsun ankaradasın sanırım
canım ben doğudayımBurda hastane şartları malesef iyi değil, doğumu ankarada koru hastanesinde ya da Lokman Hekimde düşünüyorum ama tam net karar veremedim, Lokman hekimde hangi doktor iyi bilmiyorum ama koruda senin doktorunun iyi olduğunu arkadaşlarımdan duydum.Temmuz gibi Hüseyin beye gelip durumumu anlatacam,bakalım nolacak? Ya ilk doğum olacak, tecrübesizim, korkularım çok bilmiyorum nasıl yapacam...

doktor çok iyi canım merhametli en önemlisi birde normal olsun diye destekliyo sen illa dersen sezeryan diye onu da kabul ediyo lokman hekime gidenler pek memnun değil bizim çevremizde de var korkma canım ben de öyleyim ilk bebek ilk doğum olacak kendimi şartlıyorum ben de beyin olarak hazırım :) zaman çabuk geçiyo hayırlısıyla alalım inşallah kucağımıza

beyin olarak hazırsan yaparsın canım:) inşallah sağsalim alırız kucağımıza, bel ağrısını doktora sordun mu? bir tavsiyede bulundu mu?ne biliyim şu hareketleri yap iyi gelir falan dedi mi?

Bel ağrısı normal diyo büyüdükçe kemikler organlar yer değiştirip bebeğe yer açıyormuş zaten iç içe geçtiğini hissediyorum bazen şiddetli ağrıyo yürüyüş yap diyo baştan beri ama oluyo yine de
beyin olarak hazırsan yaparsın canım:) inşallah sağsalim alırız kucağımıza, bel ağrısını doktora sordun mu? bir tavsiyede bulundu mu?ne biliyim şu hareketleri yap iyi gelir falan dedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…