• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatı muayenesi sonrası sancınız oldu mu?

agresifpollyanna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2022
2.166
1.187
63
Bugün çatı muayenesi oldum olduğumdan beri şiddetli sancım var geçmiyor oturamıyorum da acıdan. Zaten sancım çıkmıştı nstde 160-170-180 olarak ama bu kadar şiddetli değildi çok hissetmiyordum muayeneden sonra çok şiddetlendi acaba açılmayı tetikledi mi? Hiç açılmam yoktu doktorun dediğine göre muayenede şimdi bu kadar şiddetlenince acaba açılma olmuş mudur diye ümitlendim

Bugün çatı muayenesi oldum olduğumdan beri şiddetli sancım var geçmiyor oturamıyorum da acıdan. Zaten sancım çıkmıştı nstde 160-170-180 olarak ama bu kadar şiddetli değildi çok hissetmiyordum muayeneden sonra çok şiddetlendi acaba açılmayı tetikledi mi? Hiç açılmam yoktu doktorun dediğine göre muayenede şimdi bu kadar şiddetlenince acaba açılma olmuş mudur diye ümitlendim
Canım kontrole git tekrardan bu sikayetini söyle baksınlar

İlk gebeligimde çatı muayenesi sonrası yürüyememiştim. Annem çok kızmıştı doktora sakat etti diye. Bazı doktorların elinin ayarı yok bence. Muayeneden 2 hafta sonra sezeryanla doğurdum.

Back
X