Çatı muayenesi..

Normal doğum tarihim 27 subat 1 hafta daha var yani ama çatı dar diye olmıck normal ptesi alırım dedi doktor bi aksilik çıkmazsa cnm yine 40. hafta başında olcm

Normal doğum tarihim 27 subat 1 hafta daha var yani ama çatı dar diye olmıck normal ptesi alırım dedi doktor bi aksilik çıkmazsa cnm yine 40. hafta başında olcm

Anladım canım inş kolay olur doğumun.Ben de çok merak ediyorum şu çatı olayını bakalım benim nasıl çıkacak.Ben de normal doğum istiyorum ama nasip bakalım

Merhabalar

Ben 38+4 günümdeyim ve bugüne kadar hiç alttan muayene olmadım. Hep normal USG ve tahlillere baktı dr. Bu cuma yine NST+ USG için gidicem ve Doktorum "o zaman çatı muayeneni yaparız, bariz bir sıkıntı yoksa önce normal doğum deneriz( ki ben inşallah bir terslik olmazsa normal istiyorum) dedi". Benim merak ettiğim şey de ben yaklaşık 1 haftadır bel ağrıları ve rutin olmayan adet sancısına benzer sancılar çekiyorum. Bunlar sanırım yalancı doğum sancıları( ilk hamileliğim olduğu için kıyaslama yapamıyorum), bu yalancı sancılar ne kadar sürecek bileniniz var mı? Şimdiden çok yoruyorlar beni

Allah herkese sağlıklı doğum ve bebiş nasip etsin inşllh.

canım genellikle herkese 38.haftaya girince yapılıyo banada tam 38e gun verdi.bnde bu zamana kadar hiç nstye bağlanmadım merak edıyorum neden bağlamıo diye gerçi sormadımda hiç doktora.canım benım artık son haftaların elbet sancıların olacak benımde ilk hamılelıgım oldugu için tam bılgım yok ama benımde başladı artık yalancı ağrılar herhalde normal doğum ağrısı gelene kadar sürecek bu yalancı sancılar.

banada 2marta verdi canım ben utanmamda çook korkuyorum ben yaa rüyamda hergün çatı muayenesi oluyorum ama rüyada acımıyoooo

rahat olan kimsenin canı yanmıyormuş okuyorum da zaten kısacık sürüyomuş
belki de utanmam ben de
utansam doğumda napıcam

kızlar selam ;

ben de 14 haftalık hamileyim.herkese çatı muyanesi yapıyorlar mı ?

benim bildiğim en baştan ille de sezeryan olcam diyenler hariç evet canım
çünkü onlarda çatıyla bi iş olmuyor

Teşekkür ederim canım. Bebişinin her türlü kalp atışı, beyin damarlanması, göbek kordonu durumu vb normal olduğu için ve senin rahim kasılmaların çok şiddetli olmadığı için tahmin ediyorum doktorun henüz NST' ye bağlamamıştır. Bence endişeleneceğin bişey yoktur inşallah.

Allah hepimize kolaylık versin.

..............................

Son düzenleme:
kızlar ben 17 şubatta normal doğum yaptım sabaha karşı 5:25 te. harika bir duygu, herkese nasip olsun.
22 subat 09:30 da doğurdum kızııııııııııııııııımıııııııııı :) maşallah çok iyi

oyy oyy maşallah bebişlerinize rabbim bizede yaşatsın artık gün sayıyooruz bakalım.eoscum benim eşimde 22şubat doğumlu ne güzelll...rabbim sizi vee bebişlerinizi korusun

allahımmm korkulu rüyamm çatı muayenemi bugün yaptırdım veee hiiç acımadı 10sn sürdü neredeyse ve ama hala mutsuzum sanki yaa ben çok korktuğum için sezeryan desin diye dua ediyordum ama normal dogum dedi

allahımmm korkulu rüyamm çatı muayenemi bugün yaptırdım veee hiiç acımadı 10sn sürdü neredeyse ve ama hala mutsuzum sanki yaa ben çok korktuğum için sezeryan desin diye dua ediyordum ama normal dogum dedi

ne guzel canın acımamış :) ben çıldırcm sandım o çatalda belli olmaz ne olcağı normal deyip sezeryan olan çk kişi var. tam tersi olabilior ben gibi:) normalden sezeryana. 1 hafta oldu toparladım kendimi. göbiş bile kalmadı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…