- Konu Sahibi sardunya_86
-
Normal doğum tarihim 27 subat 1 hafta daha var yani ama çatı dar diye olmıck normal ptesi alırım dedi doktor bi aksilik çıkmazsa cnm yine 40. hafta başında olcm
canim cati muayenesi dr´un genelde elleriyle cati kemiklerinin doguma uygun olup olmadigini incelemesi,hatta bebegin basina dokundugunu slykeyen drlarin oldugunu ögrendim farkli bir topicten. kacinci haftadasin bilmiyorum ama her gittiginde drun bu sekilde muayene yapmasi normal mi bimiyorum. genelde 36. haftadan sonra yapiliyormus yada dogumdan önce...
Merhabalar
Ben 38+4 günümdeyim ve bugüne kadar hiç alttan muayene olmadım. Hep normal USG ve tahlillere baktı dr. Bu cuma yine NST+ USG için gidicem ve Doktorum "o zaman çatı muayeneni yaparız, bariz bir sıkıntı yoksa önce normal doğum deneriz( ki ben inşallah bir terslik olmazsa normal istiyorum) dedi". Benim merak ettiğim şey de ben yaklaşık 1 haftadır bel ağrıları ve rutin olmayan adet sancısına benzer sancılar çekiyorum. Bunlar sanırım yalancı doğum sancıları( ilk hamileliğim olduğu için kıyaslama yapamıyorum), bu yalancı sancılar ne kadar sürecek bileniniz var mı? Şimdiden çok yoruyorlar beni
Allah herkese sağlıklı doğum ve bebiş nasip etsin inşllh.
ayy bana da iki hafta sonra bakalım dedi doktor
korkmuyorum dautanabilirim
banada 2marta verdi canım ben utanmamda çook korkuyorum ben yaa rüyamda hergün çatı muayenesi oluyorum ama rüyada acımıyoooo
kızlar selam ;
ben de 14 haftalık hamileyim.herkese çatı muyanesi yapıyorlar mı ?
canım genellikle herkese 38.haftaya girince yapılıyo banada tam 38e gun verdi.bnde bu zamana kadar hiç nstye bağlanmadım merak edıyorum neden bağlamıo diye gerçi sormadımda hiç doktora.canım benım artık son haftaların elbet sancıların olacak benımde ilk hamılelıgım oldugu için tam bılgım yok ama benımde başladı artık yalancı ağrılar herhalde normal doğum ağrısı gelene kadar sürecek bu yalancı sancılar.
..............................
kızlar ben 17 şubatta normal doğum yaptım sabaha karşı 5:25 te. harika bir duygu, herkese nasip olsun.
22 subat 09:30 da doğurdum kızııııııııııııııııımıııııııııı :) maşallah çok iyi
kızlar ben 17 şubatta normal doğum yaptım sabaha karşı 5:25 te. harika bir duygu, herkese nasip olsun.
22 subat 09:30 da doğurdum kızııııııııııııııııımıııııııııı :) maşallah çok iyi
allahımmm korkulu rüyamm çatı muayenemi bugün yaptırdım veee hiiç acımadı 10sn sürdü neredeyse ve ama hala mutsuzum sanki yaa ben çok korktuğum için sezeryan desin diye dua ediyordum ama normal dogum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?