- Konu Sahibi sardunya_86
-
ya ben utanırım gidemem kii aslında en güseli kuaför
evde saatlerce uğraşıyoruzz
maşalah canım ya çok sevindimm dikkat et bakım Alah korusun tekrralamasın tekrar
gel datlım kucaklaşakkk bu arada kandiliniz mübarek olsunn canım dualarda buluşalım emii
iinşallah canımmm
canım 38. haftamdayım bakalım beyimiz ne zaman gelmek isterse bana kalsa hemen istiyorumm ama normal doğum tarihi 4 mart tatlım
kıs sakın dursun iş güç bırak keyfini çıkar keyif yapp
ilk gittiğimde bende utandım ama kuaför o kdr rahatlattıki anlatamam doktora açıyoruz ya güzelim ne olck :) sanırım doğumdan sonrada gidicm
kızlar bugün doktora gideceğim için dün gece mecburen kalktım alt bölge temizliğimi yaptım. neredeyse ağlaya ağlaya yapıyordum ki içimde bişey kaydı, yön değiştirdi ve karnımdaki düğüm ve ağrım azaldı. banyomu yaparken de iyice gevşedim. bu gün çok çok daha iyiyim! mucizemidir nedir anlamadım!çok mutluyum.
@eos, melekmehmet, bynkutluay hepinize de iyi dileklerinizden dolayı teşekkür ederim! o kadar mutlu ve neşeliyimki hepinizi tek tek bulup kucaklayasım var :))
kızzz nazarr değmesiiinninşallah böyle ağrın olmadan devam eder
ben hiç gitmedim kuaföre çünkü utanmam ama ben orayı yıkarım herhalde canım o kadar az ki karınca ısırsa ağlarım ben .vallaha kocaman göbekten birşey görünmüyo mecbur eşim alıyo seve seve alır valla
ne güsel canım rahat olman ben rahat olamam herhaldeilk gittiğimde bende utandım ama kuaför o kdr rahatlattıki anlatamam doktora açıyoruz ya güzelim ne olck :) sanırım doğumdan sonrada gidicm
çok saol canım inşalah hepimizİnşallah normal olur canım, sağlıkla gelsin inşallah!
Hepinizin kandili mübarek olsun.
Hamilelikten önce gidiyordum sire. Ama şimdi eşim izin vermiyor hamilelikte hijyenden dolayı. Bende epilasyon aletinin kısaltma başlığı ile alıyorum, napayım. Jilet yapmak da istemiyorum, çok kaşındırıyor sonra. Ama kısaltma başlığıda neredeyse sıfır alıyor yani, sorun yok. İnşallah doğumdan sonra gitmeye başlarım yine.
ben hiç gitmedim kuaföre çünkü utanmam ama ben orayı yıkarım herhalde canım o kadar az ki karınca ısırsa ağlarım ben .vallaha kocaman göbekten birşey görünmüyo mecbur eşim alıyo seve seve alır valla
ayyyy ne güzel anlatmışsın canım benım yaa saolasın .işte bende panik atak var ben çok korkuyorum acı olmasa bile tedirgin oluyor insan dimi.hele o çatal yokmuuu ıyy çok korkunç birşey geliyo bana .ne güzel atlatmışsın sen hayırlısı olsun bakalım ama normal dogum mu dedı sana güven falan gelmiş ne güzelslm kızlar.
dün 2 kere çatı muayenesi oldm,2 dr.um vardı,ikisi de yaptı.
anlatayım merak edenler için.
ilk dr.um da,
öncelikle altımdakileri tamamen çıkarıp çatala çıktım.
daha önce de pek çok kere vajinal ult. girdiğim için çok da yadırgadığım bişi diil bu açıkçası.
dr eldivenlerini taktı,üzerine bir kaç damla kadar batticon sürdü.
zerimde örtü örtülüydü,yanlızca elini sokarken örtüyü kaldırıp baktı o da bir anlık zaten,yerini bulmk için.
çatı kontrolünde içeride baya ilerilere kadar değirdi parmaklarını,2 parmağını soktu bu arada.
birazcık zorlandım işin aslı,ama bağırıp çağrck kadar bişi kesinlikle yoktu. hissettiğim şey yanlızca yoğun bir baskıydı,acı diyemem yani,tedirginlikle birleştiği için biraz rahatsz edici o kadar.
gelelim dier dr.uma.
onda da ayı şekilde altımı tamamen çıkarıp çatala çıktm,üzerime örtü örtüldü.
dr eldivenlerini taktı,eline ne jel ne batticon hiç bişi sürmedi.
muayene çok kısa sürdü ve ben gerçektn hiç ama hiç bişey hissetmedi.
hatta dr eldivenlerini çıkarırken aaaa bitti mi ddm. hiç ama hiç cnm yanmadı ve baskı hissetmedim.
yani anlycanız dr una göre değişio,ilk dr um oldkça baskı uygulamasına rağmen ddğm gbi çok cnm yandı acı hissettim diemem. hatta bana cesaret bile oldu bu muayeneler,doğum için kendme güven geldi,üstesnden gelebilceme iyiden iyiye inandm.
kızlar bence korkmayın,kendnzi kasmayın,zaten kısacık süren biişii...
bgn doktora gittim nst için bi sorun çıkmadı.ptesi günü tahliller için çağırdı sabahtan ve aç karınla gel dedi gece 12 den sonra birsey yeme dedi. tahliller ultrason ve tekrar çatı muaynesi. ona göre sezeryana alcak beni o gün. ama ben muayneden korkuyorum 1 kere oldum ve hala atlamadım o günden beri eşime yanaşmadım ben ya o kdr psikolojim bozuldu yani ve karar verdm doktora ben sezeryan olucam muayne etmeyn dicem ama kabul edermi blmem biraz dik kafalı bi doktorum var. doğum sezeryan su bu değil konu sadece çatı muaynesi sadece sorunum ama bu sorun çok büyük nsl aşıcam ben bunu yardım edin bana lütfen
ayyyy ne güzel anlatmışsın canım benım yaa saolasın .işte bende panik atak var ben çok korkuyorum acı olmasa bile tedirgin oluyor insan dimi.hele o çatal yokmuuu ıyy çok korkunç birşey geliyo bana .ne güzel atlatmışsın sen hayırlısı olsun bakalım ama normal dogum mu dedı sana güven falan gelmiş ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?