- Konu Sahibi nurcandogu
-
canım korkulacak bişey değil çatala oturuyorsun doktor jel sürüyor parmağıyla vajinanın genişliğine bakıyor. cinsel ilişki yaşarken canınız acıyor mu. sonuçta altı üstü bir parmak dediğim gibi kendini sıkmazsan kaslarını rahat bırakırsan canın acımaz.
Hanimlar bunda korkacak bir sey yok ki aslinda. doktor asagidan muayene ediyor cati muayenesi dediginiz o galiba. ben yurt disinda yasiyorum turkiyede doktorlarin hamilik muyanesini nasil bilmiyorum ama. burda her ay doktorum altan bakiyor biraz insan tirsiyor ama. bebegimin pozisyonunu anliyor duzenli takip ediyor. sizlerin anlattigi gibi oyle çatin dar normal dogum yapamassin gibi seyler hiç bir zaman soylemedi. çunku ben her seferinde zor anlar yasiyorum. bana rahat olmami, bebegimi duusnmemi, kendimi SIKMamami,zaten dogum anindaa kadinlarin rahim agzinin dogurmaya uygun yaratildigini soyluyor. doktorumun bu motivsyonu yuzunden 2 dogumunda rahat bir sekilde gercekleti..
doktor 3 parmagını kesın sokuo cnm ben salı gunu oldum kendımı kastım sıktım acıdı tabe ama doktorum catımın genıs oldugunu 4.5 kıloya kadar normal yolla dogurabılecegımı soledıinş ole olur bende bu persemebe sunu sancıyla dogum yapacagım dua edın banada
mrb ben 39.haftada çatı muayenesi oldum çok korkulacak bişey değil zaten çok kısa sürüyor. muayene sonucu normal doğum yapabileceğimi ama çok kolay bir doğum olmayacağını söyledi çünkü rahim genişliği iyi dedi ama vajina ağzım darmış iki saatlik falan bir ıkınma ile olabileceğini söyledi. moralim bozuldu iki saat boyunca bir insan nasıl ıkınır.
kızlar bugün kasılmalar yüzünden doktora gittim suyum azalmış bide çatı muanesi yaptı kendimi kasmadım ve hiç canım yanmadı 1 cm açılma olduğunu söyledi ya acaba ne zaman doğururum kasılmalar hala devam ediooo
kızlar bugün kasılmalar yüzünden doktora gittim suyum azalmış bide çatı muanesi yaptı kendimi kasmadım ve hiç canım yanmadı 1 cm açılma olduğunu söyledi ya acaba ne zaman doğururum kasılmalar hala devam ediooo
sağol canım bugün nişanım geldi elim ayağıma dolaştı çok heyecanlıyım yaaaaa:))))
Merhaba kızlar. pazar günü 37+5 de saat 21.38de suyu az olduğundan genel anesteziyle sezeryan oldum. Oğlum Ahmet-Poyraz 2.650 gr doğdu. İnanılmaz bir duygu gerçekten. yalnız çok hızlı nefes alıp veriyordu ve emmiyordu ne beni nede biberonu. doğumdan iki saat sonra aldılar bebeğimi benden. Enfeksiyon kapmış yavrum...
Bende iltihaplanma vardı ve geçmiyordu doktor bu yüzden olabileceğini en az haftasonuna kadar yoğun bakımda kalması gerektiğini söyledi. Kızlar ne olur bu durumları yaşayan varsa akıl versn bana. İnanın çok kötüyüm bebeğim orda yaşam mücadelesi veriyor beni ise eve yolladılar. Hergün saat 14-15 arası görebiliyorum bebeğimi çok çaresizim bebeğime birşey olacak mı ? yarıdm edin ne olurrr... ve nolur beni avutmayın doğruları söyleyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?