Doğuma Hazırlık çatı muayenesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

beyazmelek0116

Yiğit eymenimmmm
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
866
1.110
33
Mrb kizlar.normal dogumdan fazla degilde, Cati muayenesinden cok korkuyodum. Okudugum yorumlardan dolayi. Bugun dr a gittim. Sezeryan mi istiyosun, normal mi dedi. Normal dedim. cati muayenesi yapalim dedi. Korkuyorum dedim. Sikma kendini rahat ol dedi dr. Cok kisa surdu ve hiicccc canim acimadi. Catin cok iyi, normal dogum yaparsın dedi. Bebiste dogum kanalina girmis. Insallah cok sanci cekmeden dogar bebisim, zaten minik bi oglsusum var

Mrb kizlar.normal dogumdan fazla degilde, Cati muayenesinden cok korkuyodum. Okudugum yorumlardan dolayi. Bugun dr a gittim. Sezeryan mi istiyosun, normal mi dedi. Normal dedim. cati muayenesi yapalim dedi. Korkuyorum dedim. Sikma kendini rahat ol dedi dr. Cok kisa surdu ve hiicccc canim acimadi. Catin cok iyi, normal dogum yaparsın dedi. Bebiste dogum kanalina girmis. Insallah cok sanci cekmeden dogar bebisim, zaten minik bi oglsusum var

Bende oğlumun hareketlerini hissetmeyince acile gittim bugün nstye girdim ilk defa sancım çıktı doktor alttan bakılacak dedi bende çok korktum baktırmadım hiç bakılmadı daha önce bide normal istiyorum nasıl olacaksa artık

Bende oğlumun hareketlerini hissetmeyince acile gittim bugün nstye girdim ilk defa sancım çıktı doktor alttan bakılacak dedi bende çok korktum baktırmadım hiç bakılmadı daha önce bide normal istiyorum nasıl olacaksa artık
CNM AYNI HAFTLARDA BENİ DE İLK ÇOCUĞUMDA NST YAPIP YATIRDILAR ERKEN DOĞUM DEYİP, SANCI YOKTU......SONRA KOMŞUM HASTANEYE GELDİ DOĞUMA AZ KALDI BÖYLE OLUR NE YANİ ŞİMDİ DOĞUM MU YAPTIRACAKLAR DEDİ BENDE SANCI OLMADIĞINA GÜVENEREK ÇIKIŞ YAPTIM HASTANEDEN .....VE TAM 1 AY SONRA NORMAL SANCILARLA DOKTORA GİTTİM KALP ATIŞLARI SANIRSAM DOĞUMA YAKIN DOĞUM BELİRTİSİ VEREBİLİYOR...NAÇİZANE TECRÜBEMİ PAYLAŞTIM:)

benim de doktor randevum 38. haftaya geliyor kızlar, ben de normal doğum istiyorum, 34. haftada suyum geliyor şüphesiyle gittiğimde parmaklarıyla yapmışlardı ama kağıda işlememişler, sanırım yine yapıcaklar o da çatı muayenesi olacak. öncekinde çok cnm acımıştı inş şimdi acımaz:KK43:

S.A bende 37 haftada çatı muayenesi Oldum Kendimi okadar kasmama rahmen hiç bir acı hissetmedim.. Dr kasların çok güçlü nefes egzersizi ve günde 1 saat yürüyüş verdi.. Bebeğimde iyice doğum kanalına yerleşmiş.. Normal doğum istemeMe rahmen çok korkuyorum..:KK43:(

S.A bende 37 haftada çatı muayenesi Oldum Kendimi okadar kasmama rahmen hiç bir acı hissetmedim.. Dr kasların çok güçlü nefes egzersizi ve günde 1 saat yürüyüş verdi.. Bebeğimde iyice doğum kanalına yerleşmiş.. Normal doğum istemeMe rahmen çok korkuyorum..:KK43:(

Kac haftaliksin cnim suan. Tahmini dogum tarihi ne.

Mrb arkadaslar bende cati muayensini cok merak ediyrm kacinci haftalrda ve nasil yapiliyo yani dr vajinal muaynde kullanilan aletlemi bakiyo yoksa eliylemi kontrol ediyo :KK17: bende normal dogum istyrm ama bi taraftanda cok korkuyrm :110:

Çatı muayenesinden bende okuduğum yorumlardan dolayı korkuyordum, yaptığınız yorum içimi rahatlattı. Allah hepimizi bir avazda kurtarmayı bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bende 35+3 haftalık hamileyim . Çatı muayenesi benim bildiğim kadarı ile elle yapılıyor . Amam benim doktorum yapmıyormuş .Zaten doğum başlayınca belli oluyor normal doğum olup olamayacağı.

2 parmakla yapılıyor. Acıdan ziyade yanma ve rahatsızlık oldu bende. Nahoş bir durum ama öyle acılı ve korkunç değil. Rahat olup derin nefes almak önemli.

Bugun cati muayenesi oldum canim cok yandi. Uzun sure vajinusmusla ugrasmistim bugun parmagin girmesi ve kurcalanmasi biraz canimi sikti ve doktorum sezeryana karar verdi. Kendimi suclu gibi hissediyorum cok agladim. Biraz daha disimi sikabilir yada doktorumun kolayina gelerek mi bu karari verdi hep bunu dusunuyorum. :KK43:(

ben de bugün çatı muayenesi oldum canım acımadı sadece yanma oldu biraz. kanama falan da olmadı okuduklarımdan biraz korkmuştum ama korktuğum gibi olmadı şükür. şimdi kafamı kurcalayan başka bir soru var buraya yazayım siz de bana akıl verin napardınız diye. sata göre tahmini doğum tarihi 3 eylül ama ultrasona göre 39+3 oluyor o gün. ama doktor tutturdu 3 eylüle kadar bekleyelim o güne kadar sancı açılma kanama hiçbir şey olmazsa 3 eylülde suni sancıyla normal doğum için hazır ol dedi. şimdi o güne kadar hiçbir belirti olmazsa doktoru mu dinlemeliyim hiçbir şey yokken suni sancıyı kabul edip doğurayım mı yoksa ultrason gününe göre 40. haftayı doldurmayı mı beklemeliyim kafam çok karışık cevap verirseniz sevinirim

Ben geçen hafta sancıyla gitdiğim için doktor çatı muayenesi yaptı açılma var mı diye, normal ultrasondan baktığı cihazla yaptı elini falan sokmadı yani oda biraz yanma yapıyor birde ilk girişte acıdı

ben de bugün çatı muayenesi oldum canım acımadı sadece yanma oldu biraz. kanama falan da olmadı okuduklarımdan biraz korkmuştum ama korktuğum gibi olmadı şükür. şimdi kafamı kurcalayan başka bir soru var buraya yazayım siz de bana akıl verin napardınız diye. sata göre tahmini doğum tarihi 3 eylül ama ultrasona göre 39+3 oluyor o gün. ama doktor tutturdu 3 eylüle kadar bekleyelim o güne kadar sancı açılma kanama hiçbir şey olmazsa 3 eylülde suni sancıyla normal doğum için hazır ol dedi. şimdi o güne kadar hiçbir belirti olmazsa doktoru mu dinlemeliyim hiçbir şey yokken suni sancıyı kabul edip doğurayım mı yoksa ultrason gününe göre 40. haftayı doldurmayı mı beklemeliyim kafam çok karışık cevap verirseniz sevinirim
Bence doktoruna bırak. Onlar her gün doğurtturuyor. Biz ise en fazla 3kez. Bir de kadınsa kesin çocuğu da vardır.

X