çatı muayenesinden korkuyorumm..

nurcan_odtu

Yavrum Sana Emanet Rabbim
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
298
9
116
39
arkadaşlar on gün sonra çatı muayenem var, ben hem çok korkuyorum hem de çok çekiniyorumm..normalde bile çok çok rahat değilim, nasıl izin vereceğim böyle bişeye bilmiyorum, artı o doğum masasına çıkmak da varr..tecrübelerinizi paylaşır mısınızz benimle??:18:

Kapat gözünü al derin nefesini bacım, zaten toplasan 30 saniye sürüyor. Doğum masası dediğin şey de çatı muayenesinin yapılacağı masanın benzeri. Ona göre hazırlarsın kendini. Zaten doğum anında bunu çok kafaya takacağını sanmıyorum.

çok güzel sölemişsin valla inşallah bi anda olur biter..

kasma kendini canım 10 sn lik olay bende çekiniyodum ama alışıyosun sonradan doğum zamanı sürekli kontrol ediyolar çünki hiç kasma kendini rahat ol

inş dediğiniz gibi olur arkadaşlar, saolunn..

bende cok korkuyordum gecen ki kontrolümde oldu ama benim doktorum nedense usg de bakarken yattığım yatakta yaptı hic acımadı dersem yalan olur ama oldu bitti öyle cok korktugum gibi olmadı arkadaşlarında söylediği gibi kendini sıkmassan kasmassan kolay bir muayene

Ben fransada yasiyorum suanda ikinci cocuguma hamileyim burada hamile kaldigin gunden son gune kadar her kontrolde vajinal muyayene yapiyorlar.bence rahat ol tecrubemden soyluyorum.

Ben fransada yasiyorum suanda ikinci cocuguma hamileyim burada hamile kaldigin gunden son gune kadar her kontrolde vajinal muyayene yapiyorlar.bence rahat ol tecrubemden soyluyorum.

neden bu şekilde yapıyorlar peki, ultrasonla bakıyorlar mı

canım bende öyle çok korkuyordum ki.
4 aylıkken idrar iltihabından hastaneye gtmiştim.
ordaki kadın neden geldin sen yat alttan bakalım açılma varmı dedi
ben şok oldum daha benim bebeğim 4 aylık ama dedim
neden geldin o zaman diyor hala.
mecbur bakıcam artık buraya gelenlere hep bakıyoruz falan dedi kadın delimi ne
o kadar sinir olmuştum ki. o çatala ilk kez yattım nerdeyse ağlıycaktım ama korktuğum gibi acı verici değildi
illaki biraz acıdı ama gözümde büyüttüğüm gibi değildi.
sakın korkma hemen geçiyor zaten.
rahat bırak kendini.

hiç bişey olmuyo :) kasma kendini salıver gitsin bacım

bakalım önerilerinizi dinleyeceğim inşallah bi sorun çıkmaz..

neden bu şekilde yapıyorlar peki, ultrasonla bakıyorlar mı

Keseyi gormek icin ultrasonla bakiyorlar sonra elle muayene ediyorlar rahimde bir aciklik varmi yokmu diye cunku karindan bakilan ultrasonda bunu anlamak mumkun degil diyor buradaki doktorlar.turkiyede alttan bakilirsa cocuk duser diye hep bir korku var valla 10 senedir burdayim daha hic bu sebepten cocugunu dusureni duymadim.ama tabi her ulkenin kendi sistemi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…