çatı muayenesinden ne kadar sonra kan gelir?

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
1.043
89
643
İstanbul
çatı muayenesi oldum bugün 4 saat önce.tam kırmızı renkte az miktarda kan geldi biraz önce. bu muayeneden dolayımı yoksa nişanmıdır? muayeneden 4 saat sonra da kan gelebilirmi?acil cevap verin lütfen bilgisi olanlar..

ya cati muayenesi dedikleri seyi doktor bana her gorusmede yapiyor. kan falan gelmedi benden hic. bilemiyorum ozlem neden kan geldi, dogumun yaklasti diye mi acaba, telefon acip sorsaydin keske

Muayeneden sonra doktorun ne dedi ? Sen bi ara doktoru sor bence. ne olur ne olmaz.

bu çatı muayenesi herkese yapılmak zorunda mı?
sezaryan olsak bile

Sezeryan olanlara yapılmıyo.

peki nasıl yapılıyor bu çatı muayenesi

vajinadan parmaklari ile muayene ederken ust taraftan karnina bastiriyor. ben de sormustum burda bi topikte oyle dediler :bbo: igrenc bir durum. ama dedigim gibi bana her gorusmede yapiyor. :dilcikar:

ya doktora sordum muayeneden önce kan gelirmi diye. pembemsi bir şey gelebilir korkma dedi. eve geldim aradan 4 saat geçti. kırmızı renkte geldi. şuanda birşey yok.bebeğin hareketleride devam ediyor. başka bir problem olmadığı için doktoru aramadım. muayeneden sonra gelmiş olabilir yada nişanda olsa sonuçta başka bir şikayetim yok.kanamada çok miktarda değildi.sancım yada suyumda gelmedi.birde sabah doktora gittim, ultrason, muayene,nst hepsi yapıldı. oyüzden aramadım doktoru, arayayımmı sizce?yoksa bekleyeyimmi?

canım nasılsın? sancıların ne durumda yoksa doğum yaptın mı haberlerini merak ediyoruz boshayallersmile

belkide doğum yapmıştır :) çok heyecanlandım onun adına

zor degill biraz acıyo ama dayanılmıycak gibi degil ben iki kere oldum biri 36 haftada biri 399 haftada kan felanda gelmedi ama herkezin degişebilir bana çattınn dar dedi sezaryan yapalım dedi ama ben hala bekliyorum sancım felanda yok

yok arkadaşlar hala doğurmadım. :)) bekliyoruz hala. 38+4 olduk. doktoruda aramadım. çünkü bebeğin hareketleri gayet güzel. ama muayenede en ufak bir acı hissetmedim.korkulacak birşey değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…