merhaba kızlar ben 38 haftalık hamileyim üç kontroldür çatı muaynesi oluyorum muaynede kendimi çok kasıyorum vücudum normal doğuma uygun olmasına rağmen dr.um kafa olarak hazır olmadığımı söylüyor.. benim gibi çatı muaynesi zor geçen fakat normal doğum yapan var mı?? ya da çatı muaynesi zor geçmesine rağmen normal doğumu düşünenler var mı ? bu konudaki düşüncelerinizi merak ediyorum..
Gerilmen ve kasılman çok normal canım.Ben de üç ay önce normal doğum yaptım.çatı muayenesi olmamak için özele gittim erkek dr. hele ki en büyük kabusumdu.Ama Rabbim öyle br his veriyor ki insana otomatik doğum moduna geçiş yapıyosun.bırak gerilmeyi kasılmayı artık gelsnler bi kere daha muayene yapsınlar da bir cm daha açıldığını söylesnler istyordum.ve normal doğum en güzeli çatı yüzünden sakın sezeryan düşünme
Gerilmen ve kasılman çok normal canım.Ben de üç ay önce normal doğum yaptım.çatı muayenesi olmamak için özele gittim erkek dr. hele ki en büyük kabusumdu.Ama Rabbim öyle br his veriyor ki insana otomatik doğum moduna geçiş yapıyosun.bırak gerilmeyi kasılmayı artık gelsnler bi kere daha muayene yapsınlar da bir cm daha açıldığını söylesnler istyordum.ve normal doğum en güzeli çatı yüzünden sakın sezeryan düşünme
cvp için teşekkür ederim cnm valla şuana kadar normal diyen ben bugün sezaryen düşünmeye başladım özele gidiyorum ve dr.um erkek oysaki ona da söylüyorum ağrım sızım yokken kendimi serbest bırakamıyorum doğum anı farklı olur die ama sanki çatıda rahat olamayan normal yapamazmış hissine kaptırdı beni.beklenen normal doğum tarihimize kadar bekleyecez inşallah normal doğum yapabilirim:18::18:
hiç takma yaparsın hatta ikinciyi bile düşünürsün herkeste olan bi stres yaşadığın ben yaptıysam herkes yapar sadece hastaneye gittiğin zaman ebe dr hemsire artık kim ilgilenirse ne derse aynen yapmaya çalış bol bol nefes egzersizi yap çok işine yarıcak bağırmamaya özen göster gerisi zaten kolaylaşıo