çatı muaynesi ve psikoloji..

• Konu Sahibi Konu Sahibi eos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eos

17.11.08
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
1.455
3
66
40
Çanakkale
dun aniden çatı muaynesi olacağımı öğrendm. canım çok yandı doktorum sürekli normal doğum diyordu ama çatı darlığı sebebi ile sezeryan dedi. zar zor muayne oldum ve psikolojim inanılmaz bozuk kendim dokunamıyorum okdrki cinsellikten soğudum kendimi hiç iyi hissetmiyorum. butun gece kesik kesik uyudum sbh 6 da kalktım suandada 06:58 saat moral olarak diplerdeym :43::43::43::43::43::43:

Son düzenleme:
böyle hissetmen çok doğal,hamileyken vaginal muayene özelliklede çatı muayenesi hem fiziksel hem psikolojik sarsıyor insanı. birde bilmiyorsak ve hazırlıksız yakalanmışsak bu durumu dahada zorlaştırıyor malesef :( bazende beklediğimiz sonuç olmayıncada üzülebiliyoruz,bende ilk hamileliğimde normal doğum yapamayacağımı öğrendiğimde çok üzülmüştüm,canımın yanmasıda tuz biber olmuştu.bi kaç güne alışırsın bu duruma.bundan sonra seni neyin beklediğini biliyosun ve ona göre hazırlanırsın artık.son dakikada belli olmasındansa doğum şeklinin önceden bilmek bi avantaj,yani son ana kadar nasıl olacak düşüncesiyle kasmıyosun kendini birde böyle düşün...
Allah kurtarsın hepimizi,sağlıklı bi şekilde alalım evlatlarımızı kucağımıza.

aynı şeyleri bende yaşadım üstelik çatı muayenesi olacağımı bilmiyordum..nasıl bişey olduğunudua bilmiyordum dr birden parmaklarını sokunca sıktım kendimi kastım çok canım yandı..bağıra bağıra bi hal oldum..bütün gün aklıam geldikçe gerildim irkildim..aklımdan hiç çıkmadı..ama başkalrından çok rahat olduğunu öğrendim.canımın yanmasının tek sebebi kendimi kasmammış.öyloeki hissetmeyenler bile varmış..normal doğuma müsaitsin dedi dr..kendimi kastığımdan acıdığını biliyordu.inan doğum veya sancı kısmından korkmuyorum.sadece tuşeden korkuyorum..bu yü
zden bu doğumda sancıları sonuna kadar evde çekmeyi düşünüyorumki zırt pırt ne kadar açılma var diye bakmasınlar.
ben zaten çok huylu biriyim..bazen ilişki esnasında bile eşime ay elleme çek elini,huylandım deyip duruyorum öyle anlarım geliyor

muayneden geldiğimden beri ara ara kanamam var nişanmı yoksa zorlanmadan dolayımı oldu. doktora soramıyorum gel dicek tekrar bakıck die psikolojik olarak hazır değilim muayneye:43:

kaçıncı haftanızda çatı muayenesi yaptı doktorunuz?ben 34. haftadayım da panik oldum birden..

bgn itibari ile 38 haftadayım ben kastım çok ondn acıdı sanırım bide pek dayanamam acıya falan cnm tatlı bazılarının hiç acımıyormuş.21 subata kdr doğum olmassa sezeryan olacağım

bgn itibari ile 38 haftadayım ben kastım çok ondn acıdı sanırım bide pek dayanamam acıya falan cnm tatlı bazılarının hiç acımıyormuş.21 subata kdr doğum olmassa sezeryan olacağım

canım benim ya bende dün oldum çatı muaynesini çok canım yanmadı düşün pelvik ultrasonda daha çok yandı
canım birde ara ara kanaman oluyormuş normal canım kanama olması çatı muaynesinden sonra
bende olmadı ama dr söyledi kanaman olursa kokrkma dedi
muayneden dolayıymış

normal doğumdan vazgeçtm artık sezeryan olucm.o kdr korkuyorum anlıcan zaten eşimde goturmem dedi artık bi daha asla öyle birseye müsade etmicek. :25:

canım benim ya bende dün oldum çatı muaynesini çok canım yanmadı düşün pelvik ultrasonda daha çok yandı
canım birde ara ara kanaman oluyormuş normal canım kanama olması çatı muaynesinden sonra
bende olmadı ama dr söyledi kanaman olursa kokrkma dedi
muayneden dolayıymış

pelvik ultrason nasıl ? 2 yöntemi var diye biliorum ben ama

ayy yaa daha çook korkmaya başladım ben kocama bile elletmem canım yanmasada yanıyormuş gibi geliyo orama birşey değince birde bu çatı olayını duyunca temelli moraller sıfır daha çok korkmaya başladımm offfff

bende daha çatı muayenesi olmadım ama dr bahsettı haftaya yapabılırım dedı kanama olabılır dedı herşeyi ayrıntılı anlattı ben hazırım ve hıç korkum yok, bence senn şanssızlığın damdan düşer gıbı olması

normal doğumdan vazgeçtm artık sezeryan olucm.o kdr korkuyorum anlıcan zaten eşimde goturmem dedi artık bi daha asla öyle birseye müsade etmicek. :25:

varya çoğu dr un sırf kokrsunlarda sezeryana karar versinler diye acıtarak yaptığını düşünmeye başladım
uygunsan sezeryan olma derim..doğum çatı muayenesinden daha kolay geldi bana:1:

varya çoğu dr un sırf kokrsunlarda sezeryana karar versinler diye acıtarak yaptığını düşünmeye başladım
uygunsan sezeryan olma derim..doğum çatı muayenesinden daha kolay geldi bana:1:

uygun değil dedi darmış o yüzden sezeryan dedi sıkıntı olur dedi

pelvik ultrason nasıl ? 2 yöntemi var diye biliorum ben ama
canım hani ucuna prezervatif takıp alttan bakıyorlarya pelvikultrason o
ayy yaa daha çook korkmaya başladım ben kocama bile elletmem canım yanmasada yanıyormuş gibi geliyo orama birşey değince birde bu çatı olayını duyunca temelli moraller sıfır daha çok korkmaya başladımm offfff
canım ya ne desem boş ama gerçekten korkacak bi durum yok senin elince yani kasmazsan canın bile acımıyor
bende senin gibiydim eşime bile elletmezdim ama işte bebek olsun die drların yapmadığıu şey kalmadı neler ççektikk of offf
uygun değil dedi darmış o yüzden sezeryan dedi sıkıntı olur dedi

hayırlısı olsun canım

Back
X