bgn itibari ile 38 haftadayım ben kastım çok ondn acıdı sanırım bide pek dayanamam acıya falan cnm tatlı bazılarının hiç acımıyormuş.21 subata kdr doğum olmassa sezeryan olacağım
canım benim ya bende dün oldum çatı muaynesini çok canım yanmadı düşün pelvik ultrasonda daha çok yandı
canım birde ara ara kanaman oluyormuş normal canım kanama olması çatı muaynesinden sonra
bende olmadı ama dr söyledi kanaman olursa kokrkma dedi
muayneden dolayıymış
normal doğumdan vazgeçtm artık sezeryan olucm.o kdr korkuyorum anlıcan zaten eşimde goturmem dedi artık bi daha asla öyle birseye müsade etmicek.
varya çoğu dr un sırf kokrsunlarda sezeryana karar versinler diye acıtarak yaptığını düşünmeye başladım
uygunsan sezeryan olma derim..doğum çatı muayenesinden daha kolay geldi bana
canım hani ucuna prezervatif takıp alttan bakıyorlarya pelvikultrason opelvik ultrason nasıl ? 2 yöntemi var diye biliorum ben ama
canım ya ne desem boş ama gerçekten korkacak bi durum yok senin elince yani kasmazsan canın bile acımıyorayy yaa daha çook korkmaya başladım ben kocama bile elletmem canım yanmasada yanıyormuş gibi geliyo orama birşey değince birde bu çatı olayını duyunca temelli moraller sıfır daha çok korkmaya başladımm offfff
uygun değil dedi darmış o yüzden sezeryan dedi sıkıntı olur dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?