Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hindistan cevizi yağı ve mustela catkak kremi kullandim. Hic catlagim olmadi. Hindistan cevizi yagini sok marketten bulabilirsinIyi günler kızlar umarım hepimiz bebegimizi sağ salim sağlıcakla kucagimiza alırız
Doğum catlaklariniz için ne kullaniyorsunuz yada ne kullandınız yardımcı olur musunuz![]()
Canım hamileliğin kaçıncı haftasından beri kullanmaya başladın kremi ve yağı. Birde duştan sonra mı kullanıyordun yoksa her gün müBen hindistan cevizi yağı ve mustela catkak kremi kullandim. Hic catlagim olmadi. Hindistan cevizi yagini sok marketten bulabilirsin
Teşekkür ederim canımBen dustan cikarken bebe yagi kullaniyorum, gun icinde de lierac kullaniyorum. 12. Haftamdan beri falan
Duştan sonra mi kullandınız yada her akşam filan mıBen hindistan cevizi yağı ve mustela catkak kremi kullandim. Hic catlagim olmadi. Hindistan cevizi yagini sok marketten bulabilirsin
Teşekkür ederim ben geç kalmışım galiba kullanmakta birazBen dustan cikarken bebe yagi kullaniyorum, gun icinde de lierac kullaniyorum. 12. Haftamdan beri falan
Teşekkür ederim cevabınız içinBen 20. haftadan beri duştan sonra Palmers cocoa Butter Formula kullanıyorum. Şuana kadar oluşmadı herhangi birşey inşallah da olmaz :) memnunum yani
Eğer catlayacaksa zaten catliyomus diyolar ne kullanırsan kullan farketmiyomusBen hamileliğimde karnım acıdıkça ve kaşındıkça badem yağı sürdüm hiç çatlağım yok.Dikkat edip çatlayanlar da var.Bence yapı meselesi.Benim annem kardeşimde 35 kilo almış hiç çatlağı yok.
ben clifecatlakkremi kullandım çok memnun kaldım hiç çatlak okusmadi göğüs ucu yaralarim da olmadı muhtemelen bilirsiniz tamamen doğal hatta hamile kalmak isteyenler için de aynı markanın doğal macunu varcatlaklariniz
Acıdıkça ve kaşındıkça cildinizi nemlendirin.Kaşırken giysinizin üstünden yavaş yavaş kaşıyın.Kaşımak bile çatlamaya yol açıyormuş.Eğer catlayacaksa zaten catliyomus diyolar ne kullanırsan kullan farketmiyomus