Doğuma Hazırlık çatlak kremi önerisi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

rebekah mikaelson

Queen
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
220
105
303
Diğer
kızlar çatlak kremi için ne önerirsiniz ve kaçıncı haftada başladınız kullanmaya?
birde olan çatlakları mustelanın yokettiğini duydum doğru mu. ne tavsiye edersiniz

Ben (sanırım) 4. Aydan itibaren lierac kullanıyorum. jel formunda olduğu için sürdüğüm gibi kuruyor, çok memnunum. yarın doğum yapacağım kısmetse ve 1 tane çatlağım olmadı bu süreçte Ne karında ne basende ne başka bir yerde.

Doğuma son 1 hafta kala gibi ilk kutu bitti, çok pahalanmış ama gittim 2. Kutuyu aldım. Doğumdan sonra da kullanacağım.

ben kesinlikle lierac tavsiye ediyorum ama cilt yapısıyla da alakalı biraz, biraz da genetik sanırım. ne marka pahalı ürünler kullanan arkadaşlarda çatlaK oluştu... kimisi de sadece badem yağı, zeytinyağı kullandı. o yüzden bol su için ve genişleyen bölgeleri sürekli nemli tutmaya özen gösterin.

Organik Hindistan cevizi yağı ve mustela çatlak kremi kullandım hiç çatlağım olmadı gerçi toplam 5 kilo aldım onunla da alakalıdır

kızlar çatlak kremi için ne önerirsiniz ve kaçıncı haftada başladınız kullanmaya?
birde olan çatlakları mustelanın yokettiğini duydum doğru mu. ne tavsiye edersiniz
Ben nadem yağı kullandım. Kıllanmamyaomadı. Bazı arkadaşlar kıllanma yaptığını söylüyor. Özetlemasla pahalı kkremlere para vermeyin derim. Uygun bir yağ gayet yeterli ben. 6. Ayda başladım kullanya. Üstelik çatlak oluşumuna çok müsait bir Cildim var ama yağlar sayesinde hiç olmadı. İlk bailard pahalı kremlerden almıştım sonra iyi ki vazgeçmişim dedim

Back
X